PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
dzellooo, je li istina da si razmijenio sal sa zeljkanovcima?
Dosadili ste i jedni i drugiMocMahale444 je napisao/la:Pogledaj kako se Riba kanio ove teme jer ste u drugoj (nije da mi je drago) isto uradi i ti. Svrš ti na čeldzelllo je napisao/la:Ja yebem samo Zelju i Sarajevo
Jedne te iste fore proslih 1000 stranica
Osim,Domorocki,Istocna,Lavor
Prijedlog moderatoru za cenzurisanje ovih rijeci
lezVe do bagro
- MocMahale444
Jedne te iste fore pitara to je tacno, dosadili su golemo. Mod ne zalazi na ovaj dio foruma.dzelllo je napisao/la:Dosadili ste i jedni i drugiMocMahale444 je napisao/la:Pogledaj kako se Riba kanio ove teme jer ste u drugoj (nije da mi je drago) isto uradi i ti. Svrš ti na čeldzelllo je napisao/la:Ja yebem samo Zelju i Sarajevo
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- TobeYarabi
- Kontakt:
dzello nosi ovo umjesto salaLakoste je napisao/la:dzellooo, je li istina da si razmijenio sal sa zeljkanovcima?

Prijedlog ce biti na razmatranju..dzelllo je napisao/la:Dosadili ste i jedni i drugiMocMahale444 je napisao/la:Pogledaj kako se Riba kanio ove teme jer ste u drugoj (nije da mi je drago) isto uradi i ti. Svrš ti na čeldzelllo je napisao/la:Ja yebem samo Zelju i Sarajevo
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Zamislite kad vam je ikona strumfova Osim.i legenda Smajlovic suspendovani za namjestanje i izbacen klub u 2 ligu,kakva bajna i ponosna historija. Sta reci tek da su vise puta tovarili po 2 ligi a mladji klub FK Sarajevo su gledali kako se nadigrava sa Zvezdom,Dinamom itd haha a jos i trofejniji bili. Pravda za Joska legendu Sarajeva koji je rekao NE represiji i mucenju NK Vasi Crnom. Evo i Amar je krenuo Ivicinim stopama i nastavlja historiju FK Crnog ide lagano u muriju
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 24 feb 2017, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
- mitokorupcione
- Kontakt:
Predlazem Samke da mi i vi napravimo trajni pakt i da vratimo temi stari sjaj.Sve su ovi razyebali sto se moglo razyebat
lezVe do bagro
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Pa zato su i imali znatno manje navijaca, sve do poslije rata i ove migracije rurualnog stanovnista u Sarajevo.zagor1987 je napisao/la:Zamislite kad vam je ikona strumfova Osim.i legenda Smajlovic suspendovani za namjestanje i izbacen klub u 2 ligu,kakva bajna i ponosna historija. Sta reci tek da su vise puta tovarili po 2 ligi a mladji klub FK Sarajevo su gledali kako se nadigrava sa Zvezdom,Dinamom itd haha a jos i trofejniji bili
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
- MocMahale444
Hocemo li tad razmjeniti salove ?dzelllo je napisao/la:Predlazem Samke da mi i vi napravimo trajni pakt i da vratimo temi stari sjaj.Sve su ovi razyebali sto se moglo razyebat
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Pa zato su i imali znatno manje navijaca, sve do poslije rata i ove migracije rurualnog stanovnista u Sarajevo.zagor1987 je napisao/la:Zamislite kad vam je ikona strumfova Osim.i legenda Smajlovic suspendovani za namjestanje i izbacen klub u 2 ligu,kakva bajna i ponosna historija. Sta reci tek da su vise puta tovarili po 2 ligi a mladji klub FK Sarajevo su gledali kako se nadigrava sa Zvezdom,Dinamom itd haha a jos i trofejniji bili

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Petokraka na oba,zemosamirr je napisao/la:Hocemo li tad razmjeniti salove ?dzelllo je napisao/la:Predlazem Samke da mi i vi napravimo trajni pakt i da vratimo temi stari sjaj.Sve su ovi razyebali sto se moglo razyebat
lezVe do bagro
- MocMahale444
Mislim da jesu u pravu ovih 6-7 ostali navijaci drugih timova, zbog njih par se treba otvoriti tema Zeljo vs fks.
jer kome je najlakse prodati mit, nepismenim i zatucanim.Evander je napisao/la:Pa zato su i imali znatno manje navijaca, sve do poslije rata i ove migracije rurualnog stanovnista u Sarajevo.zagor1987 je napisao/la:Zamislite kad vam je ikona strumfova Osim.i legenda Smajlovic suspendovani za namjestanje i izbacen klub u 2 ligu,kakva bajna i ponosna historija. Sta reci tek da su vise puta tovarili po 2 ligi a mladji klub FK Sarajevo su gledali kako se nadigrava sa Zvezdom,Dinamom itd haha a jos i trofejniji bili
Zamisli stariji klub i koliko ih je narod volio da mi mladji tad budemo sa vise navijaca i aktuelniji,jer da su pravi radnicki klub za nas niko nebi tad navijao,al narod mrzi represiju i laznu radnicku klasu koja je i tad i sad lizala du pe drzavi pod parolom mi smo radnicka klasaEvander je napisao/la:Pa zato su i imali znatno manje navijaca, sve do poslije rata i ove migracije rurualnog stanovnista u Sarajevo.zagor1987 je napisao/la:Zamislite kad vam je ikona strumfova Osim.i legenda Smajlovic suspendovani za namjestanje i izbacen klub u 2 ligu,kakva bajna i ponosna historija. Sta reci tek da su vise puta tovarili po 2 ligi a mladji klub FK Sarajevo su gledali kako se nadigrava sa Zvezdom,Dinamom itd haha a jos i trofejniji bili
- mitokorupcione
- Kontakt:
jest' vala tek tada su za fk tepsija počeli navijati razni doseljenici ne bi li se više osjećali sarajlijamaEvander je napisao/la:Pa zato su i imali znatno manje navijaca, sve do poslije rata i ove migracije rurualnog stanovnista u Sarajevo.zagor1987 je napisao/la:Zamislite kad vam je ikona strumfova Osim.i legenda Smajlovic suspendovani za namjestanje i izbacen klub u 2 ligu,kakva bajna i ponosna historija. Sta reci tek da su vise puta tovarili po 2 ligi a mladji klub FK Sarajevo su gledali kako se nadigrava sa Zvezdom,Dinamom itd haha a jos i trofejniji bili

nisu svi ko ti moj evandere, znam da ti je dedo odmah iza isa bega došo

Mithat Mito Korupcione
Eto nek je vas puno.Ko fol neki s lobotomije ne prate,a sve znaju sta se pise.MocMahale444 je napisao/la:Mislim da jesu u pravu ovih 6-7 ostali navijaci drugih timova, zbog njih par se treba otvoriti tema Zeljo vs fks.
lezVe do bagro
Ovim putem nabijem sve lobotomce mrtvi dusmani,svaki drugi post im je o FK Sarajevu,ako imate i malo pozitivno misljenje o konama odite i procitajte sta pisu tamo da ih jos vise zamrzite svakakve bljuvotine,uvrede itd ono sto pisu svako bi banovao,i nabijem i nasu moderaciju tamo i urednike iste stranice cik probajte na nasoj temi da uvrijedite strumfovedzelllo je napisao/la:Eto nek je vas puno.Ko fol neki s lobotomije ne prate,a sve znaju sta se pise.MocMahale444 je napisao/la:Mislim da jesu u pravu ovih 6-7 ostali navijaci drugih timova, zbog njih par se treba otvoriti tema Zeljo vs fks.
- MocMahale444
Ima nas ko kineza, cing cing cojo, lagano Dzello ovo pitare strefilo ludilo zato sto svakog dana u svakom pogledu sve vise i vise napredujemo. Onda vama REDOVNIM ljudima pl prepucavanja ovdje yebu merakdzelllo je napisao/la:Eto nek je vas puno.Ko fol neki s lobotomije ne prate,a sve znaju sta se pise.MocMahale444 je napisao/la:Mislim da jesu u pravu ovih 6-7 ostali navijaci drugih timova, zbog njih par se treba otvoriti tema Zeljo vs fks.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.