PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Pa je li vas iti malo stid sto vam je klub otjerao Domorockog ko kera?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
- Neandertalac
- Kontakt:
Stariji
Veći
Bolji
Trofejniji
Najtrofejniji
Više pobjeda u međusobnim
Nije se prodao
Ima stadion
...
Mitovi što bi Žilić rekao. Nikakvi Argumenti...
Veći
Bolji
Trofejniji
Najtrofejniji
Nije se prodao
Ima stadion
...

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Procitaj knjigu ovu , vidjet ces da nije nista tacno od togaNeandertalac je napisao/la:Stariji
Veći
Bolji
Trofejniji
Najtrofejniji
Nije se prodao
Ima stadion
...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kako je puno ima vaseg kluba
1. NK Zeljeznicar
2. FK Zeljeznicar
u KOLIKO TACNO odgovorite na psotavljeno pitanje, dobijate majicu sa likom domorockog, prottjerane i istjerane legende NK/FK Zeljeznicar
1. NK Zeljeznicar
2. FK Zeljeznicar
u KOLIKO TACNO odgovorite na psotavljeno pitanje, dobijate majicu sa likom domorockog, prottjerane i istjerane legende NK/FK Zeljeznicar
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Kao istinskog navijaca, je li te stid sto ti je klub otjerao Domorockog na jako ruzan nacin?Neandertalac je napisao/la:Stariji
Veći
Bolji
Trofejniji
Najtrofejniji
Nije se prodao
Ima stadion
...
Mora da je Violina i za to kriv

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 23 feb 2017, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ako nije bilo na zvanicnoj, nije se ni desilo!Lakoste je napisao/la:Niko to nece odgovoriti zbog cega se stide da su osnovani od hrvatskih radnika koji su dosli da rade na prugi? Zbog cega je suspendovan i protjeran Domorocki? Zbog cega im je najveca legenda kluba osudjena za namjestanje utakmica? Sta je Zukic radio na plavoj veceri? Zasto se stide priznati da su od komunista dobili stadion i u tom periodu veliku finansijsku injekciju da izgradnju i dovrsetak istog? Odakle zapadna tribina na Grbavici? itd![]()
![]()
- Neandertalac
- Kontakt:
irfo je napisao/la:Procitaj knjigu ovu , vidjet ces da nije nista tacno od togaNeandertalac je napisao/la:Stariji
Veći
Bolji
Trofejniji
Najtrofejniji
Nije se prodao
Ima stadion
...

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Nije ovo tacno ako pitaš njihNeandertalac je napisao/la:Stariji
Veći
Bolji
Trofejniji
Najtrofejniji
Nije se prodao
Ima stadion
...

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Koliko je suspenzija imao ivica osim, duhovni vođa NK/FK Zeljeznicar
1. Jednu
2. Dvije
U koliko tacno odgovorite dobiijate komplet pidzamu u bojama zatvorenika, i privjesak "NK/FK Zeljeznicar"
1. Jednu
2. Dvije
U koliko tacno odgovorite dobiijate komplet pidzamu u bojama zatvorenika, i privjesak "NK/FK Zeljeznicar"
Dođoh kući, gledam i ne vjerujem. Nakon što je danas Domorocki ovdje ispresavijan kao "legenda", odmah mu kupili stolicu!
Ja predlažem svim poštenim ljudima ove teme da mi kupimo stolicu onom Matiću poštenjačini što je Osima ispljuskao ko babo sina kad dobije keca!

Ja predlažem svim poštenim ljudima ove teme da mi kupimo stolicu onom Matiću poštenjačini što je Osima ispljuskao ko babo sina kad dobije keca!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Moras ih shvatit sto im je nabio komplekse ovolike Josko, igrali se sa torpedom, 9 im uvalili a dogovorili se prije meca da je disk na 7Igrač koji nije znao za povrede i kartone, za svoj Željezničar je skupio više od stotinu nastupa, od čega 88 u prvenstvu, postigavši pritom i 10 pogodaka. U strijelce se upisao i u legendarnoj pobjedi nad Torpedom, današnjim FK Sarajevo, od 9:1

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- TobeYarabi
- Kontakt:
kako se zvao onaj sto je otjeran jer je ukro struk prase i pola kile graha?
Samo naprijed mali plavi NEMA PREDAJE

Je li te, kao navijaca, iti malo stid sto ti je klub na jako ruzan nacin otjerao Domorockog?irfo je napisao/la:Moras ih shvatit sto im je nabio komplekse ovolike Josko, igrali se sa torpedom, 9 im uvalili a dogovorili se prije meca da je disk na 7 [emoji38]Igrač koji nije znao za povrede i kartone, za svoj Željezničar je skupio više od stotinu nastupa, od čega 88 u prvenstvu, postigavši pritom i 10 pogodaka. U strijelce se upisao i u legendarnoj pobjedi nad Torpedom, današnjim FK Sarajevo, od 9:1
Jesu li Violina i Zujo i za to krivi?

Da je naša Islamska Zajednica neka institucija, kupili bi oni ovu stolicu Jošku danas! Lako im je danas ispovjedati vjeru kad se Josip borio i mučki izdan i otjeran bio zbog toga! Sve vjerske institucije u BiH bi trebale jedan dan posvetiti ovom plemenitom čovjeku, mučeniku koji je na kraju izdan od svojih najbližih!
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 23 feb 2017, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ova pjesma bas sad dobi puno znacenje

- TobeYarabi
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Dođoh kući, gledam i ne vjerujem. Nakon što je danas Domorocki ovdje ispresavijan kao "legenda", odmah mu kupili stolicu!![]()
![]()
![]()

zamisli osjeccaj kad te izda najmiliji ...
- TobeYarabi
- Kontakt:
osim ako nisi osimPantelija je napisao/la:zamisli osjeccaj kad te izda najmiliji ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bitno je da se ne svađamo ko je veci cetnik, da ne pjevamo o klanju pojedinih ljudi, zbog grba kojeg ''nosi te'' ispada, da ne pjevamo o Aliji, jel igramo league ili laeugeu, da nas ne moze ugasiti jedan kriminalac i da smo uvijek tu.. lista je duga.SlevinKelevra je napisao/la:M, nije... Nije nikako.MocMahale444 je napisao/la:
Bolan je li vam toliko krivo zbog tribine i obnove Grbavice?Onda se jos sjete svih titula, kupova, Zubandana, pa nedavno Stevanovica, i razvaljivanja na tribinama dok se na Sjeveru svadjaju jesu 'meci' ili 'metci'... Naviru sjecanja, kompleksi rastu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.