PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

escobarpablo
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la escobarpablo » 23 feb 2017, 23:06

Virtu4l je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Ja uopšte ne čitam njihove eseje, samo prelistam. Ko će se peglat ba.... :rol:
Ja samo vidim ko je napisao post, ako su Piksi, kenjara i slični, samo preskočim. Brukaju jokera, higha i ostatak prave ekipe.
Posljednji trzaji SDA prčije :kafa:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 feb 2017, 23:06

irfo je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
"Mlađi i daleko siromašniji klub iz mjesta pored Sarajeva, FK Policajac ( Danas Željezničar ) 1966 ulazi u prvu ligu gdje Sarajevo suvereno vladalo već godinama. Derbi kako su ga nazivali neki iako nije bilo ni blizu zbog razlike u veličini igran je na otetom stadionu Grbavica pred 3 domaća i 52 hiljade navijača Sarajeva. Jake policijske snage pod kontrolom uprave FK Policajac brutalno prebija igrače Sarajeva odmah po izlasku iz Aviona ( prvi klub na svijetu koji se koristio avionskim prevozom), i ostaju samo četiri igrača zdrava i sposobna za igru. Ipak, FK Sarajevo se odbija predati i samo snagom Divova uspijeva čak i pobijediti rezultatom 15_2 a Hase je bio desetostruki strijelac. Golman Pirić je odranio 27 penala. Sarajevo je te godine uzelo duplu krunu. I ligu Šampiona. I bili su prvaci svijeta. Meee, beee. Meee
:rol:
:rol: :rol:
Kakva "cinderella" prica :lol:
( prvi klub na svijetu koji se koristio avionskim prevozom)
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 23 feb 2017, 23:06

Ono kad Virtual sudi ko je kakav forumas. Hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahaha

Ti samo mozes suditi ko te vise izjebao na forumu i s kim ti je najljepse bilo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 feb 2017, 23:09

Memara je napisao/la:Ti samo mozes suditi ko te vise izjebao na forumu i s kim ti je najljepse bilo.
Znam, zato ste glasali za mene, i ponovo ćete slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mitokorupcione
Kontakt:

Post Postao/la mitokorupcione » 23 feb 2017, 23:10

Memara je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Zamolio bih plavu braću da ne ulaze u diskusije sa nižom klasom iliti kmetovima. Hvala.
Pusti ljude da raspravljaju, to sto ti nisi kapacitet sto se dokazalo na primjeru forumasa sa najduzim stazom a dobio titulu najgoreg forumasa ove godine, ne znaci da ostali ljudi ne mogu ponuditi kvalitetne argumente.

Ali ti si stvarno dosljedan plavoj filozofiji, tvoje Ne dresu te ucinilo vjecnim, udba te proglasila kantom. Molim administraciju da mu dodjeli titulu legenda foruma.
pravi mu kaže :tokralju: :rol:
Mithat Mito Korupcione

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 23 feb 2017, 23:12

TobeYarabi je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Mi cemo argumentima, a oni paintom, pjesmicama i kanticama pavlake. :)
argumenti puno vise bole od samaranja koje dobiju nakon ovakvih rasprava. njihova uprava cita sve ovo i prijeti im batinama, zato mozda treba malo spustiti loptu na zemlju.
Znam da citaju i neka nastave citati. Otkad su oni u Zeljeznicaru nisu bili kolo kako treba ispred nas na tabeli. Nego mi je smijesno da ismijavaju covjeka koji je napisao knjigu a oni postavljaju slike u paintu i pokusavaju ispasti smijesni, :oops:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 23 feb 2017, 23:12

Promijeni ime u joško, žrtva režima. Izglasali te mi i još 30 drugih forumaša koji navijaju za druge klubove. Ali ako će ti biti tako lakse ne daj se. Ipak si ti odbio tu laskavu titulu i time pokazao koliko te boli.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 23 feb 2017, 23:12

Razbijanje mitova :rol:

slika
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 feb 2017, 23:13

Virtu4l je napisao/la:
Memara je napisao/la:Ti samo mozes suditi ko te vise izjebao na forumu i s kim ti je najljepse bilo.
Znam, zato ste glasali za mene, i ponovo ćete slika
Ovaj put kanta je bila namjestena tebi od strane kona, drugi put sigurno nece potrudit cemo se da jedan zvrk zauzme tu poziciju. Ti i High u finalu pa oni cak glasali za njega cudna je to sorta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 feb 2017, 23:14

Memara je napisao/la:Promijeni ime u joško, žrtva režima. Izglasali te mi i još 30 drugih forumaša koji navijaju za druge klubove.
Vi i deset drugih forumaša slika

I opet ćete, potrudiću se maksimalno :njanjanja:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 feb 2017, 23:15

Zasto je jedan Domorocki mora biti isteran iz Zeleznicara? :)

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 23 feb 2017, 23:16

Lakoste je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Mi cemo argumentima, a oni paintom, pjesmicama i kanticama pavlake. :)
argumenti puno vise bole od samaranja koje dobiju nakon ovakvih rasprava. njihova uprava cita sve ovo i prijeti im batinama, zato mozda treba malo spustiti loptu na zemlju.
Znam da citaju i neka nastave citati. Otkad su oni u Zeljeznicaru nisu bili kolo kako treba ispred nas na tabeli. Nego mi je smijesno da ismijavaju covjeka koji je napisao knjigu a oni postavljaju slike u paintu i pokusavaju ispasti smijesni, :oops:
to je smijesno svakom normalnom, osim njima. neki od njih su placeni za to i oni pokusavaju i druge uvuci u to.

nego mene zanima sto mi niko ne odgovori je li ivica otjeran samo zbog amarovog kamatarenja, ili je u pitanju nesto vise od toga? :think:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 23 feb 2017, 23:17

Evander je napisao/la:Zasto je jedan Domorocki mora biti isteran iz Zeleznicara? :)

E jesi je sastavio svaka ti čast. :salut:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 feb 2017, 23:18

e raja da vas pitam, je li istina da je domorocki zvani NE, dobio nogu u svom klubu jer je udba tako naredila svojoj kujici?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 23 feb 2017, 23:19

Evander je napisao/la:Zasto je jedan Domorocki mora biti isteran iz Zeleznicara? :)

preglasno izgovarao AMIN, AMIN..ko moja nena kad ja pojacam arapskog komentatora nakon sto ibrahimovic zabije gol, a ona misli da slusam neke hafize :rol:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 23 feb 2017, 23:19

Niko to nece odgovoriti zbog cega se stide da su osnovani od hrvatskih radnika koji su dosli da rade na prugi? Zbog cega je suspendovan i protjeran Domorocki? Zbog cega im je najveca legenda kluba osudjena za namjestanje utakmica? Sta je Zukic radio na plavoj veceri? Zasto se stide priznati da su od komunista dobili stadion i u tom periodu veliku finansijsku injekciju da izgradnju i dovrsetak istog? Odakle zapadna tribina na Grbavici? itd :) :) :)

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 23 feb 2017, 23:20

Pantelija je napisao/la:e raja da vas pitam, je li istina da je domorocki zvani NE, dobio nogu u svom klubu jer je udba tako naredila svojoj kujici?
Prije ces dobiti odgovor ako pitas kako je nastao svemir :)

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 feb 2017, 23:21

Trebali smo preselit na onu temu Sarajevo vs Zeljeznicar :hmmmmm: ne pisu vise simpatizeri ostalih klubova
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 23 feb 2017, 23:21

Slabo je sve ovo sa vase strane kone, bez odgovora ste. Fali vam ona stara ekipa Ajzea, Brile, bagrcavi itd. Decki su vas isprskali :kafa:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 feb 2017, 23:25

kada vam udba da pare da pravite stadion , kako se to zove?

1. prostitucija
2. uvlačenje u guzove
3. borba protiv sitema

U koliko taccno odgovorite na postavljeno pitanje, Miske Kamata, inače hadzija, vas nagradjuje sa 7% popusta pri kupovini svih artikala u fan shopu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.