Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Adinjo
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Adinjo » 03 avg 2010, 16:14

sarajlija89 je napisao/la:Za dIega i Elana mislis????

:lol: :lol: :mrgreen:

Dobar je elano i ja bi ga rado vidio u Juventusu ali ovo sto su oni napisali...zamjena i pet miliona Juventusu :mrgreen: :lol:

Nemam nekog komentara...

Nego...zao mi marqueza..kako bi nam on valjo...moze i stopera igrat a i u vezi...31 godina...veliki kiks sto ga nismo doveli...rijetki su takvi igraci :roll: :roll:

Uhh dobar dobar, bas sam i ja to kontao...dobro bi nam dosao, malo ih je kao on.

Sto se Iaq-a tice, ne sad nego odma bi ga ukljucio u taj transfer. Jest on fajter i sve ali fkt cojek je nista manje nego truba.... previse sansi masi, konstantno visi u offsidu, ne moze pogoditi svog igraca na 2 metra itd, itd...opet ako su nam alternative Pazzini ili Gilla, radije bi ostavio ovo sto imamo nego dzabe na njih bacati pare. Sve u svemu jos uvjek nam fali taj WOOW-transfer..jos se nadam da ce doci do realizacije takvog jednog transfera
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 avg 2010, 17:13

Poulsen je izgleda na izlaznim vratima. Liverpolov menager je potvrdio interes za njega, i vrlo su blizu realizovanja transfera.

Neka ide, vrijeme mu je. Jedna po meni od ljepsih vijesti. Da se jos rijesti ostalih neznalica.... :D :D

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 avg 2010, 23:47

Jes @adinjo da se ispune ova nagađanja oko ovi igrača koji trebaju napustiti juve bilo bi super, evo moji procjena o ovim koji trebaju ici i cijene (ovo je moje misljenje za cijene):

poulsen-liverpool---7 mil
camoranesi- birmingham 5 mil
zebina- psg - 3 mil
grosso- bologna, hercules 4 mil
grygera 4 mil
thiago stuttgart 7 mil

sto ne bi volio a najvjerovatnije da ce biti:

giovinco pola ugovora 3 mil ili na posudbu ...

To je ukupno preko 30 miliona za te pare dovedemo krasica 15 miliona, lijevog beka za 10-15 miliona. I onda ako bi kupovali napadaca, prodati jaquintu i iz budzeta namiriti jos za dobrog napadaca.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

El_Capitan
Kontakt:

Post Postao/la El_Capitan » 05 avg 2010, 00:00

Aha prodate 6,7 igraca da bi kupili 1 igraca e bas ste pametni :lol: ...vi kad bi vodili Juve nebi igrao ni u Seriji B :mrgreen: :mrgreen:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 avg 2010, 00:14

El_Capitan je napisao/la:Aha prodate 6,7 igraca da bi kupili 1 igraca e bas ste pametni :lol: ...vi kad bi vodili Juve nebi igrao ni u Seriji B :mrgreen: :mrgreen:
prvo ovo su igrači koji imaju prevelike plate, a na svojim pozicijama imaju zamjene. A ti imas temu o svom klubu koji ulozi 200 miliona pa ne moze osvojiti ni kup, jer nalete na nekog treceligasa koji ih lagano natrpa :lol: :lol:

FC Ljuta Krajina

El_Capitan
Kontakt:

Post Postao/la El_Capitan » 05 avg 2010, 00:21

juventus 0244 je napisao/la:
El_Capitan je napisao/la:Aha prodate 6,7 igraca da bi kupili 1 igraca e bas ste pametni :lol: ...vi kad bi vodili Juve nebi igrao ni u Seriji B :mrgreen: :mrgreen:
prvo ovo su igrači koji imaju prevelike plate, a na svojim pozicijama imaju zamjene. A ti imas temu o svom klubu koji ulozi 200 miliona pa ne moze osvojiti ni kup, jer nalete na nekog treceligasa koji ih lagano natrpa :lol: :lol:
De reci nesto sto nisam cuo :lol: :lol: a pa mislis da ti sto dovedes nece traziti v.platu :lol: ko ce pokriti klupu..juventusovi juniori :lol: :lol: mozda ih mi ne koristimo u 1 timu,mi ipak prodamo vise igraca iz juniora nego Juve :mrgreen: a jos jednom cu ti reci ovi igraci sto su proslu godinu dosli nisu dosli na 1 godinu,,,ugovor je minimalno potpisan na 5 sa svakim... :mrgreen: :mrgreen: ubili bi se da imate Pipitu zar ne igraca sa klupe R.Drenhte :mrgreen: sta bi bilo tek da ste u mogucnosti da kupite C.R, KAKU, BENZEMU, PIPITU, XABIJA, PEPE , RAMOSA :lol:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 avg 2010, 01:16

El_Capitan je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:
De reci nesto sto nisam cuo :lol: :lol: a pa mislis da ti sto dovedes nece traziti v.platu :lol: ko ce pokriti klupu..juventusovi juniori :lol: :lol: mozda ih mi ne koristimo u 1 timu,mi ipak prodamo vise igraca iz juniora nego Juve :mrgreen: a jos jednom cu ti reci ovi igraci sto su proslu godinu dosli nisu dosli na 1 godinu,,,ugovor je minimalno potpisan na 5 sa svakim... :mrgreen: :mrgreen: ubili bi se da imate Pipitu zar ne igraca sa klupe R.Drenhte :mrgreen: sta bi bilo tek da ste u mogucnosti da kupite C.R, KAKU, BENZEMU, PIPITU, XABIJA, PEPE , RAMOSA :lol:

Prvo ovi igraci sto sam naveo imaju prevelike plate, a svaki ima 30 i kusur godina. A to da vi prodate ili proizvedete vise juniora mozda nekad prije. A sad uprava reala se bazira na dovođenju igraca i ne pitajuci koja je cijena, pa tako da mlađi igraci mogu igrati samo u drugom timu reala i nista vise, a tamo nema prodaje za neke velike pare. A sto se tice juventusa ne bi rekao pogledaj malo bolje giovinco, pasquato, de ceglie, ekdal, marrone, itd. su igraci koji polako dolaze u prvi tim i dobijaju sanse. Pa ako je velika konkurencija idu na posudbe pa se kasnije vracaju ;)... A ti i tvoja papita imamo mi alex (koga i vi dobro znate jer vam redovno trpa :mrgreen: ). A za ovo na kraju sam vec pojasnio gore. Nama ne trebaju takvi igraci, jer da imamo takve bili bi kao i vi ulozimo puno para a trofeja nigdje. A uvijek se pravda kao prva godina nisu se uigrali itd..

FC Ljuta Krajina

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 avg 2010, 02:50

:roll: kao prvo, Del Piero vam je dva puta dokazao i prije 2 godine da mu ne treba samo slobodnjak da zabije gol.. tu ide prekid rasprave..

o cemu pricas? pa sjecas se Juveta koji je bez problema dovodio Nedveda, Buffona, Trezegueta, Thurama, Ibrahimovica, Vieiru, Emersona.. ono sto sad vi radite.. samo sto su kod nas bile normalnije pare i nije bilo promasaja u transferima.. ii mi smo osvajali trofeje, vi potrosite 400 miliona i dobijete qituru usta..

edit: da, sjajne su vam zamjene.. Robben i Sneijder su se bas pokazali.. prodajte sad nekome VDV-a pa da dodje do finala lige prvaka.. ;)
Zadnja izmjena: Italia, dana/u 05 avg 2010, 03:24, ukupno mijenjano 1 put.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 avg 2010, 02:59

Juve se polako vraca tamo gdje je nekad bio, za par sezona cemo ponovo igrati protiv reala (aBd vec 2011/2012) pa cemo vidjeti kako ce stvari stojati, pa prosle godine smo vas pobjedili, a bili smo katastrofalni ;). A za ovo sto si pisao za ove igrace iz drugog tima reala, to mene ne zanima vec sam ti samo htio reci da juventus svojim juniorima daje vise sanse da se probiju do prvog tima, nego real. Iako i juventus to ne radi bas najbolje, ima igraca koji mogu igrati u juventusu, a oni i salju na posudbe. Ja zbog toga i ne volim real, jer ta politika kluba za prodajom svojih mladi igrača, a kupovina drugih po napucanim cijenama se meni ne svidja. Kad bi to juventus radio ja ne bi bio zadovoljan, krtikovao bi takav nacin poslovanja, koji ne vodi uspjehu nego samo nekakvom marketingu za povrat ulozenih sredstava. A upravo zbog toga barsa u zadnje vrijeme je mnogo ispred reala, zbog te politike klubova. I mislim da je bilo dosta ovog prepucavanja, jer vidim da ti imas volje za tim redovno dolazis na temu juventusa da nesto komentarises (bolje reci provociras), kad sam ja dosao na vasu temu da to radim :roll: ... pozzzz

FC Ljuta Krajina

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 avg 2010, 03:32

pricas o povredama? ako vec zelis pricati o povredama, a spominjes klub koji se zove Juventus, onda to je argument koji te ne baca na nulu, vec te baca u minus.. za detaljnije info koristi google i uporedi povrede ;) ..

da se vratimo.. mi prodamo Zidane vama i za te pare dovedemo drama igrace, izmedju ostalog Nedveda.. koji je u Juventusu pokazao daleko vise od Zidanea.. to je poslovanje.. damo 50m za Buffona i na golu dobijemo veliki zid sa malom rupicom.. dovedemo Trezegueta i postane najbolji strani strijelac u Juve-u i trenutno 4. najbolji svih vremena.. i tako.. sto se tice tih sto su otisli za vrijeme Calciopolija, to je logicno, klubu su trebale pare, da se oslobode dosta igraca sa visokim platama i zato su prodavani za male pare.. niko nikad nece znati, ali ja iskreno mislim da neki igrac koji su tada otisli iz Juve-a, nikad zapravo nisu htjeli ici vec su bili primorani da se smanje plate.. a tek gubitak sponzora.. ja te titule sto su nam "oduzeli" racunam, naravno, jer smo ih mi osvojili na terenu i to kaze svaki igrac Juventusa i oni koji su otisli 8-)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 avg 2010, 04:11

Svaka cast na tome stvarno, sto se tice tajkuna.. dodje mi da povracam kad se neki navijac engleza krene hvaliti, a zna da je to sve rezultat zahvaljujuci parama brace amera, rusa ili sad u novije vrijeme arapa.. ebo to, ebo ligu kad jednoj ekipi trebaju 2 godine da bi sa dna tabele dosla na sami vrh..

mozes govoriti koliko hoces, jesmo, dali smo 50m za Gigija.. ali hajd reci da se nije isplatio? definitivno najbolji golman u zadnjih 20 godina.. znam da se sa ovim neces sloziti 1000%, jer si madridista i Iker ti je no1.. ali mislim da je ovo realnost.. i Gigi je sa 17 godina prvi put branio, i to ni manje ni vise nego protiv Milana kada je u prvoj tekmi pokazao svoju klasu.. ok, vi imate golmana domace proizvodnje, imate napadaca domace proizvodnje.. ali zato nemate ostalo domace proizvodnje.. nazalost, niste nastavili tu tradiciju.. npr. gledaj sad Chiellinija.. zivotinja.. jede sve sto stavis pred njega i jedan od najboljih stopera trenutno.. onda Marchisio.. iako ga mnogi osporavaju, ja te iste pitam da mi navedu 3-4 zadnja vezna njegovih godina koji su dobri, starteri u svom klub, starteri u repci i koji su u gigantu poput Juventusa nosili trakicu.. a u Juvetu se trakica ne daje onom ko najbolje zna igrati se sa loptom, vec ko je zasluzio..

sto se tice gubitaka, ne bi bili toliki da nije bilo uprave i da nisu otjerali Deschampsa.. znam da je trazio 60m od uprave da dovede Villu, Riberya, Evru, Turea ( ja mislim ) i jos dva igraca.. sad ljudi daju 60 miliona za jednog od ove prve trojice.. losih transfera kamara ( Amauri, Diego, Melo, Poulsen, Tiago ).. valjda se promjeni.. ja bi radije otjerao Iaquintu i Amaurija i pustio da se Immobile steli.. ne bih dovodio Martineza vec bih pustio Giovinca da igra svaku tekmu.. ako ne Giovinca, onda Fausta Rossija, nevjerovatnog talenta.. ALI NE, ZASTO BI MLADI IGRACI DOBIVALI PRILIKU U NEBITNOJ SEZONI, KADA JE TU NEVJEROVATNI MARTINEZZ ( 28 ) KOJI CE NAM SLUZITI GODINU I POL I PROPAST.. gledam Manchester, Rafael mali od 17 godine ulazi i igra.. i sad ce sa 19 godina biti prvi bek u klubu.. nasi sa 19 godina jos uvijek igraju u Primaveri.. :evil:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 avg 2010, 09:55

u odnosu na neke Engleske klubove Real Madrid zivi, dovodi igrace, postoji od svoga novca a ne nekog tajkuna
ova je najjaca,drzavni klub,koji da to nije davno bi se ugasio,a da ne govorim sta ste igraca unistili ili sutnuli pa postali zvijezde u drugim klubovima,pa vi onda kredit dignete pa opet ih kupite po 10x vecoj cijeni :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 05 avg 2010, 12:29

Madriđani imate svoju temu, i molim **** odavde! Ja ne dolazim na vašu temu da provociram, ali vidim da vi imate opasan kompleks od Juventusa (kojeg niste pobijedili u zadnjih 10 godina), pa se liječite provokacijama
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 avg 2010, 17:25

Kad se balavci prave pametni i vode glavnu rijec, i drze ti pricu. Nek vi imate Ronalda pa svi ga bacajte u nesvijest radi njega.. Kad je taj isti mogao biti nas igrac, toga garant nisi ni svijestan ali to je neka druga prica. Momci nabolje izbjegavati ove likove, tako ce nam tema biti kakva i treba da bude

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 avg 2010, 17:51

Juve večeras od 20:45 igra uzvratnu utakmicu protiv Irskog Shamrock Roversom, ova utakmica ce se igrati na Stadionu Braglia u Modeni, zbog koncerta grupe U2 na stadionu u Torinu. U prvoj utakmici treceg pretkola Europa Lige Juventus je Irskog predstavnika pobjedio 2:0.

Del Neri je pozvao slijedece igrače za ovu utakmicu:

2 Mota
3 Chiellini
5 Sissoko
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
17 Trezegeut
19 Bonucci
20 Lanzafame
21 Grygera
23 Pepe
24 Pasquato
27 Ekdal
28 Diego
29 De Ceglie
31 Constantino
32 Storari
33 Legrottaglie
40 Ferrero

Za ovu utakmicu nisu pozvani povrijeđeni Buffon, Iaquinta i Martinez. Felipe Melo, koji nije prijavljen za prvo kolo EL. Te igrači kojima je uprava dala do znanja da potraže novu sredinu: Grosso, Salihamidžić, Giovinco (otisao na posudbu u Parmu), Zebina, Camoranesi, Poulsen, Tiago .

Sastav bi trebao izgledati isto kao i u Dablinu ( mozda uz manje korekcije kako je najavio Del Neri ):

.........................storari.....................

mota..........bonucci......chiellini...........de ceglie

...................sissoko.....marchisio
pepe............................................lanzafame

..................................diego
......................amauri

Prijenos mozete pratiti:

http://www.fromsport.com/v-0/2/88/v-28843.html
http://www.iraqgoals.net/10828-juventus ... vers-.html

FC Ljuta Krajina

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 avg 2010, 19:36

izgleda da je ovo prvih 11 :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

opet Del Piero i Trezeguet sa klupe..

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 05 avg 2010, 19:38

ee jel Gio otiso na posudbu il ste ga prodali,vidim da je preso u Parmu ? on je meni igracina,ne znam sto vasi ne racunaju na njeg :shock:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 avg 2010, 20:01

Interista di cuore je napisao/la:ee jel Gio otiso na posudbu il ste ga prodali,vidim da je preso u Parmu ? on je meni igracina,ne znam sto vasi ne racunaju na njeg :shock:
odakle ti to :shock: a ako predje otici ce na posudbu..

edit:

Napadač Manchester Cityja i reprezentativac Togoa Emmanuel Adebayor priznao je da mu godi zanimanje Juventusa u kojem bi, kako kaže, volio i igrati.

"Želio sam i dalje nositi dres Manchester Cityja i odigrati bolju sezonu u tom klubu nego što je bila ona prethodna. Ali, bojim se da neću dobivati baš puno prilika na terenu. Stoga razmatram mnoge pomude koje stižu na moju adresu", kaže Adebayor.

"Bilo bi mi žao napustiti Premiership, ali ima u Evropi još jakih liga. Juventus je veliki klub, rado bih zaigrao za njega, iako, priznajem, još donedavno uopšte ni bi razmišljao o ponudama drugih klubova. Ekonomski aspekt je važan u karijeri, ali, ako je u pitanju jedan od najvećih klubova na svijetu, onda su vam privlačne i druge stvari", zaključuje Adebayor.
:lol: :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 avg 2010, 20:31

Seba otisao na posudbu uz mogucnost otkupa polovine ugovora na kraju sezone...jbg...tuzno ali sta ces...

Ako nista raduje me ovo sto smo konacno jasno porucili nekima da se na njih ne racuna i da su prekobrojni..to je prvi korak da se ekipa pojaca...

Liverpool nudi 3,5 mil za Grygeru :D :D

veceras je i taj revans koji bi trebao biti samo formalnost,stadion u modeni je naravno rasprodat.... 8-)

[youtube][/youtube]

da ne bude da i mi nismo bayerna razvalili :P :D 1-4 na oprostajnoj tekmi njihove legenda augenthalera...hat trick moller-a i jedan gol di cania 8-) 8-) ...tih godina smo bas dosta uzimali igrace iz njemacke lige kohler,moller,hassler....a generalno bilo je puno nijemaca u italiji...ko jos ne zna za njemacki trio u interu s kojim su osvojili zadnju titulu 89 :D :D 8-)

Inace moller je uvijek volio zabit bayernu...kasnije kad je otiso u BVB redovno ih je teroriso :D ..kakv je to igrac bio

Al baggio.....sta je ono onako..zalim sto ga vise nisam gledo....velemajstor fudbala
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 avg 2010, 20:58

Kisa u modeni... :roll: :roll:

ocekivo sam golijadu jbg..ovako tesko po ovom nevremenu 8-) :evil:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Napapijri i 2 gosta.