Svaka cast na tome stvarno, sto se tice tajkuna.. dodje mi da povracam kad se neki navijac engleza krene hvaliti, a zna da je to sve rezultat zahvaljujuci parama brace amera, rusa ili sad u novije vrijeme arapa.. ebo to, ebo ligu kad jednoj ekipi trebaju 2 godine da bi sa dna tabele dosla na sami vrh..
mozes govoriti koliko hoces, jesmo, dali smo 50m za Gigija.. ali hajd reci da se nije isplatio? definitivno najbolji golman u zadnjih 20 godina.. znam da se sa ovim neces sloziti 1000%, jer si madridista i Iker ti je no1.. ali mislim da je ovo realnost.. i Gigi je sa 17 godina prvi put branio, i to ni manje ni vise nego protiv Milana kada je u prvoj tekmi pokazao svoju klasu.. ok, vi imate golmana domace proizvodnje, imate napadaca domace proizvodnje.. ali zato nemate ostalo domace proizvodnje.. nazalost, niste nastavili tu tradiciju.. npr. gledaj sad Chiellinija.. zivotinja.. jede sve sto stavis pred njega i jedan od najboljih stopera trenutno.. onda Marchisio.. iako ga mnogi osporavaju, ja te iste pitam da mi navedu 3-4 zadnja vezna njegovih godina koji su dobri, starteri u svom klub, starteri u repci i koji su u gigantu poput Juventusa nosili trakicu.. a u Juvetu se trakica ne daje onom ko najbolje zna igrati se sa loptom, vec ko je zasluzio..
sto se tice gubitaka, ne bi bili toliki da nije bilo uprave i da nisu otjerali Deschampsa.. znam da je trazio 60m od uprave da dovede Villu, Riberya, Evru, Turea ( ja mislim ) i jos dva igraca.. sad ljudi daju 60 miliona za jednog od ove prve trojice.. losih transfera kamara ( Amauri, Diego, Melo, Poulsen, Tiago ).. valjda se promjeni.. ja bi radije otjerao Iaquintu i Amaurija i pustio da se Immobile steli.. ne bih dovodio Martineza vec bih pustio Giovinca da igra svaku tekmu.. ako ne Giovinca, onda Fausta Rossija, nevjerovatnog talenta.. ALI NE, ZASTO BI MLADI IGRACI DOBIVALI PRILIKU U NEBITNOJ SEZONI, KADA JE TU NEVJEROVATNI MARTINEZZ ( 28 ) KOJI CE NAM SLUZITI GODINU I POL I PROPAST.. gledam Manchester, Rafael mali od 17 godine ulazi i igra.. i sad ce sa 19 godina biti prvi bek u klubu.. nasi sa 19 godina jos uvijek igraju u Primaveri..