AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Denno
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Denno » 23 feb 2017, 19:19

Najgori igrač Rome ikad.
embrace the chaos

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 feb 2017, 19:19

Lord Vermaelen - 15. minuta mu je trebalo. Prozvao sam ga vec prije utakmice na Dzekinoj temi. :mrgreen:

Ne znam stvarno sta se desilo sa njim, katastrofalan je postao.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 23 feb 2017, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 23 feb 2017, 19:20

Definitivno

On pa Gojkocea :mrgreen:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 23 feb 2017, 19:30

:lol: E pa stvarno...

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 23 feb 2017, 19:48

Ma ovo je rezanje vena

Joj fudbala nedo Bog nikom.Pa na terminima sam vidio boljih igraca.Koliko samo nemaju volje ni jedni ni drugi :rol:

Samo mi nije jasno kako je moguce da jedan klub nema zamjenu za desnog beka a u ovom slucaju za Peresa.Pa frajer mora svaku tekmu igrati 90 minuta jer nema ko da ga zamjeni pa makar bio neko i iz omladinskog pogona.

Totti fakat nema snage za vise od pola sata pa se i tu trebao naci jos jedan napadac ili dati sansu Soleriju ili Tuminelu koji resetaju u juniorskoj ekipi al prije ce oni u Sassuolo nego u Romu.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 23 feb 2017, 19:54

Ja sam gledao do 15' i fkt nemam volje za vise. I bas tako, trebao je nekome iz Primavere dati sansu, yebo ga Verminator.
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 23 feb 2017, 20:06

Primavera razvaljuje i nijedan yebeni igrac ne dobije sansu u ovakvoj utakmici.E to ne mogu shvatiti i dzaba.Bolje forsirati mrtvog Vermalena koji je svaku tekmu usrao nego dati sansu nekom momku koji je zeljan dokazivanja.Isti je slucaj sa pozicijom desnog beka a Bogami i sa napadacem.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 23 feb 2017, 20:38

Bravo Rudigeru klocu :facepalm:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 23 feb 2017, 20:54

Bruka od igre fakat.Sreca pa je Alisson skinuo par dobrih sansi.

Rudiger uradio najgluplji potez godine.Sad slijede tri tekme koje ce sve odluciti.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 23 feb 2017, 23:27

Utakmica za zaborav.
Idealan zdrijeb sutra:
APOEL, Genk ili Kopenhagen...ima ih jos par ali ovi mi na prvu najbolje djeluju.
Najbitnije izbjeci United i Lyon.

Put ka eventualnom finalu dodatno olaksan ispadanjem jakih timova kao sto su Tottenham, Zenit, Shakthar, Bilbao, Fiorentina...mislim da bi Roma uvijek na kraj lakse izasla protiv Gladbacha nego Viole...uvijek je teze igrati protiv tima iz svoje lige.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 24 feb 2017, 05:56

Vidim Vermealen opet u elementu bio. Rodila ga majka, taj gdje dode trava ne raste. :crazy: :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 24 feb 2017, 07:31

dali ima neko ko je bio na olimpicu vec ?

ja kontam u maju da odem da pogledam Roma Juve pa neznam gdje kupit karte. Dali ima neko iskustvo ?
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 24 feb 2017, 07:46

SafetSajo je napisao/la:dali ima neko ko je bio na olimpicu vec ?

ja kontam u maju da odem da pogledam Roma Juve pa neznam gdje kupit karte. Dali ima neko iskustvo ?
ako si odlucio da ides, bolje idi na neku utakmicu koju mozete dobiti :mrgreen: .....nako dzaba se sjebes, em si se potrosio em gledao kako vas juve dere :mrgreen:
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 24 feb 2017, 09:01

po meni je bilo bitno proci dalje, odmoriti par igraca pred inter i dati sansu ovima sto ne igraju cesto da se dokazu. ostvarili smo 2 od 3 jer prosli smo dalje, nasi najvazniji igraci nisu igrali nikako dok su drugi imali limitirane minute. sto se tice ovog zadnjeg dijela tj davanja sanse ovima sto ne igraju cesto - apsolutno nista nisu pokazali (osim alissona) i to je zapravo najveci gubitak sinoc.

eh da, da dodam facepalm za vermaelena :facepalm:

proklet bio ovaj dan:

slika
SafetSajo je napisao/la:dali ima neko ko je bio na olimpicu vec ?

centrotrans zadnjih godina nudi putovanje u rim + derbi utakmicu. karte mozes nabaviti preko agencije, ali moras i izdvojiti par dana i solidnu svotu novca da to sve isfinansiras.

http://www.centrotours.ba/uimages/ROMAJ ... DANA17.pdf

druga opcija je da sam pokusas nesto organizovati. sto se tice prevoza to je malo pain in the ass ako nemas svoje ili iznajmljeno vozilo, dok smjestaj uvijek mozes naci u jednom od mnogobrojnih hostela i to po relativno dobroj cijeni. sto se tice karata, sta i kako do olimpica i nazad, evo ti par linkova koji detaljno opisuju sav taj proces:

http://www.chiesaditotti.com/2016/11/18 ... ch-tickets

http://www.chiesaditotti.com/2016/12/9/ ... e-olimpico

dole ispod u komentarima imas korisna iskustva drugih pa istrazi malo. ono sto je sigurno jeste da sve sto ranije rezervises, jeftinije ces proci :thumbup:

mislim da manuel i denno pisu ili su barem registrovani tamo na rominom balkan forumu pa mogu ti poslati link ukoliko ima neka tema koja ovo bolje opisuje.

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 24 feb 2017, 09:37

Evil Genius II je napisao/la:
hvala, pogledat cu

a sto se tice prevoza za to nemam brige jer letim iz beca za rim.

a da bi to bilo sve kako treba organizovano moram na vrijeme da kupim karte za tekmu tako da mi je svaka informacija koristna vjerovatno cu na officialnoj stranici uzet te karte, jedan prijatelj mi je govorio da ima u nekim trafikama da se kupe karte al to nije sigurno za mene.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 24 feb 2017, 11:06

mislio sam da si u bih i da ces imati problem s prevozom, ali ako si iz beca onda si miran sto se toga tice. karte mozes uzeti ovdje https://www.listicket.com/ticketing/home.html jer i zvanicni sajt rome ce te baciti na tu stranicu i to je najsigurnija opcija (ako neko ima druge informacije vjerujem da ce se ubaciti u ovu nasu pricu).

karte ce biti objavljene vjerovatno pocetkom iduceg mjeseca jer ako sam dobro upratio jos ih nema.

obavezno kada budes ispunjavao sve informacije ubaci svoje prave podatke jer ces na ulazu u stadion uz kartu morati priloziti i pasos ili neku drugu licnu dokumentaciju pa nemoj da se zeznes i narucis kartu na ime safet sajo, a ovamo nesto drugo :D isto tako ako vas ide par neka svako svoju kartu ispuni, a ne jedan da uzme na svoje ime par karata. ne znam koliko si upratio, ali podostrene su zakonske mjere oko posjeta stadionima (olimpico pogotovo) pa gledaj da sve odradis kako treba da izbjegnes neke neugodnosti.

sto se tice trafika, mozes uvijek nabaviti karte i tu, a najsigurnija opcija je u rominom shopu na piazza colonni
opet kazem, ovi gore linkovi u prethodnom postu ti bas fino opisuju sta i kako pa slobodno to procitaj i uprati. naravno, imaces i obavezu da podijelis sa nama koju fotku sa utakmice ovdje na forumu :thumbup:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 24 feb 2017, 11:09

Manuel je napisao/la:Definitivno

On pa Gojkocea :mrgreen:
:tokralju:

slika

i da dodam jedan facepalm za mene jer sam vjerovao da vermaelena SAMO zezaju povrede i da kada je 100% fit koristan je igrac :facepalm:

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 24 feb 2017, 11:15

Ima karata u preprodaji, naravno i logicno, po malo neprivlacnim cijenama, jer neki zele bezobrazno zaraditi plus stranica/agencija uzima proviziju. Viagogo ili StubHub su najsigurniji.
Rizicno je cekati oficijelne klupske stranice/agencije kod derbija, u vecini slucajeva i na njima odu karte u pretprodaji (memberi koji imaju popust, ali ne idu na tekme vec preprodaju karte na Viagogo, StubHub, i sl) ili kad dodju u general sale par dana pred tekmu ne mozes uci na stranicu od preopterecenja.

Dakle, ako te strast dovoljno tjera, halali 50-60€ vise i uzmi u preprodaji e-ticket, i miran si. ;)
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 24 feb 2017, 11:18

eto vidis meni su se bas zalili, upozoravali i preporucavali da zaobidjem Viagogo ili StubHub, sto sam na kraju i uradio. kao i jeste i nije pouzdano. medjutim, ako sam dobro upratio ti si par puta pisao da si gledao juve pa pretpostavljam da koristis ova dva sajta?

a nemas se sta sikirati sajo za nedostatak slobodnih karata, nema roma neku posjetu ove godine :D

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 24 feb 2017, 13:21

Evil Genius II je napisao/la:eto vidis meni su se bas zalili, upozoravali i preporucavali da zaobidjem Viagogo ili StubHub, sto sam na kraju i uradio. kao i jeste i nije pouzdano. medjutim, ako sam dobro upratio ti si par puta pisao da si gledao juve pa pretpostavljam da koristis ova dva sajta?

a nemas se sta sikirati sajo za nedostatak slobodnih karata, nema roma neku posjetu ove godine :D

ma bojkotuju navijaci tekme ... a sto se tice fotki to obavezno :D

ja inace navijam za real ali ocigledno da cu postat romanista :D

PS: najvise od igraca koji nikad nisu igrali za real volim Ronaldinha i Tottija
inace jedini igraci koji su dobili ovacije odnosno skandiranje imena na bernabeu

dodao bi jos da je totti odbijo real i to je nazvao "najtezom odlukom u svom zivotu " te dodao da bi radje zenu prevarijo nego da predje u neki drugi klub :D

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.