GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

El_Capitan
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la El_Capitan » 04 avg 2010, 23:23

Dodo :lol: :lol: :lol: aje Dinamo je pun kloceva Slepicka :mrgreen: :mrgreen: Rukavina :o

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 04 avg 2010, 23:26

Znam da ste svi vi ovo jedva dočekali, da Dinamo ispadne iz Europe. Ovo mi je najtužnija noć, odo utopit tugu u alkoholu, ovako dobro igrali i izgube, koliko mogu promašit, to niko ne može
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 avg 2010, 23:30

Šef je ljut !!!

slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

El_Capitan
Kontakt:

Post Postao/la El_Capitan » 04 avg 2010, 23:34

Ted Mosby je napisao/la:Znam da ste svi vi ovo jedva dočekali, da Dinamo ispadne iz Europe. Ovo mi je najtužnija noć, odo utopit tugu u alkoholu, ovako dobro igrali i izgube, koliko mogu promašit, to niko ne može
niste jos ispali iz Europe u odnosu npr na Juve ima klf.EL :mrgreen: :mrgreen:

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 04 avg 2010, 23:36

bruka i sramota sta se radi od tako velikog kluba... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 04 avg 2010, 23:36

Ted Mosby je napisao/la:Znam da ste svi vi ovo jedva dočekali, da Dinamo ispadne iz Europe. Ovo mi je najtužnija noć, odo utopit tugu u alkoholu, ovako dobro igrali i izgube, koliko mogu promašit, to niko ne može
pa nismo svi,meni je više-manje bilo svejedno ,a to uglavnom ovi hajdukovi i partizanovi navijači i simpatizeri se raduju :)

mislim da je Mamić napravio grešku jer nije doveo pravog napadača,sidraša...koji će biti mašina za golove,pa se tako ne bi dešavao Šerif ;)

Recimo Bećiraj im nije bio loš izbor,al' hoće oni onu šibensku letvu Rukavinu :roll:
it's football day

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 04 avg 2010, 23:37

VanBasten je napisao/la:Koji blam. atomski dinamo, jah...
de i ti pricaj normalno ako nista drugo ne mozes :D

Vrlo mi je za...drago sto ste ispali

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 04 avg 2010, 23:46

Što prije ispadnete (Dinamo), to je manja razlika između vašeg (Hrvatskog) i našeg (BiH) koeficijenta.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 04 avg 2010, 23:49

Šerif naljutio kauboja Mamića, svaka im čast. Poslat ću im čestitku za četrnaesti rođendan
100% sportski i krajnje opušten potpis

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 05 avg 2010, 00:00

Da vas ne volim, ne volim, ustvari ne podnosim vas :D al opet zao mi je sto ste ispali iz LP, jer uvijek simpatisem komsijske ekipe u evropskim utakmicama ;)

DULE PACOV
Kontakt:

Post Postao/la DULE PACOV » 05 avg 2010, 00:15

I da su prošli ispali bi u slijedećem krugu .tako :roll:

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 05 avg 2010, 00:22

DULE PACOV je napisao/la:I da su prošli ispali bi u slijedećem krugu .tako :roll:
Pazi jarane, Dinamo ulozi bruku para na strance svake godine, i onda im dodje neki Serif, koji je mali klub u odnosu na njih, i izbaci ih...nije mi jasno kako Mamic vise ne skonta, da mu ovi silni stranci ne mogu donijeti uspjeh i da se mora okrenuti razvoju svoje skole, uz eventualno 1-2 Juznoamera koji su bas kvalitet, tipa Cufrea i sl.

El_Capitan
Kontakt:

Post Postao/la El_Capitan » 05 avg 2010, 00:46

The Game je napisao/la:
DULE PACOV je napisao/la:I da su prošli ispali bi u slijedećem krugu .tako :roll:
Pazi jarane, Dinamo ulozi bruku para na strance svake godine, i onda im dodje neki Serif, koji je mali klub u odnosu na njih, i izbaci ih...nije mi jasno kako Mamic vise ne skonta, da mu ovi silni stranci ne mogu donijeti uspjeh i da se mora okrenuti razvoju svoje skole, uz eventualno 1-2 Juznoamera koji su bas kvalitet, tipa Cufrea i sl.
a mislis da Sherif ne ulaze, slucajno su oni igraci kod njih :mrgreen: :mrgreen: da Cufre,Dodo,Slepicka,Etto,Calileo,Chago smijesno :mrgreen: a mozda ekipa Sherifa nije tehnicki, ali su cvrsti borbeni :mrgreen: i vrlo mlada ekipa u odnosu na Dinamo koji osim svojih domaci mladi igraca ostalo sve starkonje :mrgreen: :mrgreen:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 avg 2010, 00:59

The Game je napisao/la:

Taj Šerif je "mali" još u očima samo nas Balkanaca, a isti taj Šerif, pazi ovo, jedini u Evropi, ali JEDINI, ima stadion i prateće sadržaje koji ispunjavaju ama baš sve Uefine kriterijume. Trening kamp im je među najmodernijima u Evropi, mnogo ulažu u ekipu, prošle sezone su igrali u grupnoj fazi u ligi uefa, već pet šest godina oni su respektabilna evropska ekipa i samo je pitanje dana kad će dohvatiti LŠ. Možda već ove sezone, ko zna. A mi i dalje Kiprane, Slovake, Mađare, Moldavce... smatramo amaterima, u najboljem slučaju poluprofesionalcima. Zbog toga se desilo niz blamaža: Artmedija, Šelburn, Debrecin, Apoel, CSKA Kijev... i evo sad Šerif.

edit: zaboravio sam Cliftonville.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

NukeR
Kontakt:

Post Postao/la NukeR » 05 avg 2010, 01:41

Barca u srcu je napisao/la:Što prije ispadnete (Dinamo), to je manja razlika između vašeg (Hrvatskog) i našeg (BiH) koeficijenta.
I jos veca razlika izmedju srpskog i hrvatsko/bosanskog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 avg 2010, 02:02

NukeR je napisao/la:
Barca u srcu je napisao/la:Što prije ispadnete (Dinamo), to je manja razlika između vašeg (Hrvatskog) i našeg (BiH) koeficijenta.
I jos veca razlika izmedju srpskog i hrvatsko/bosanskog!
Ma nece ni jedni ni drugi dugo.
Jel dodje ''europsko'' proljece medo iz pecine a ovi u pecinu. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NukeR
Kontakt:

Post Postao/la NukeR » 05 avg 2010, 02:04

Tesite se, Partizan je evropski tim!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 avg 2010, 04:54

NukeR je napisao/la:Tesite se, Partizan je evropski tim!

Ma nije valjda?

"Evropski" je zato što je Srbija u Evropi, ili zato što je izbacio "moćnog" Helsinkija? :mrgreen:

Kakav god da je helsinki, čestitke na prolazu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 avg 2010, 09:19

Ovakav Dinamo i ne zaslužuje prolaz u posljednje pretkolo. Ok, sada ćete reći kako su promašili nekoliko izglednih šansi, ali te šanse se moraju iskoristiti. Samir i Badelj su pucali penale kao da su u selekciji pionira, a ne u prvom timu. Jednostavno, Dinamo je preslab i to je to. Napadača nemaju ni za lijeka.
Kolika se pompa napravila kada je doveden Grk Papadopulos(ili kako već), a on je svoju platu "zaradio" postigavši 5-6 golova u sezoni. Od Dudua nemaju napadača; malo je Mandža nešto radio, ali to bi bilo to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 05 avg 2010, 11:17

ma drago mi je što su ispali,pa vi i dalje nastavite drkati na dinamo i hajduk,koji nisu ništa bolji od naših klubova..

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.