niste jos ispali iz Europe u odnosu npr na Juve ima klf.ELTed Mosby je napisao/la:Znam da ste svi vi ovo jedva dočekali, da Dinamo ispadne iz Europe. Ovo mi je najtužnija noć, odo utopit tugu u alkoholu, ovako dobro igrali i izgube, koliko mogu promašit, to niko ne može
pa nismo svi,meni je više-manje bilo svejedno ,a to uglavnom ovi hajdukovi i partizanovi navijači i simpatizeri se radujuTed Mosby je napisao/la:Znam da ste svi vi ovo jedva dočekali, da Dinamo ispadne iz Europe. Ovo mi je najtužnija noć, odo utopit tugu u alkoholu, ovako dobro igrali i izgube, koliko mogu promašit, to niko ne može
de i ti pricaj normalno ako nista drugo ne mozesVanBasten je napisao/la:Koji blam. atomski dinamo, jah...
Da vas ne volim, ne volim, ustvari ne podnosim vasTed Mosby je napisao/la:Znam da ste svi vi ovo jedva dočekali, da Dinamo ispadne iz Europe. Ovo mi je najtužnija noć, odo utopit tugu u alkoholu, ovako dobro igrali i izgube, koliko mogu promašit, to niko ne može
Pazi jarane, Dinamo ulozi bruku para na strance svake godine, i onda im dodje neki Serif, koji je mali klub u odnosu na njih, i izbaci ih...nije mi jasno kako Mamic vise ne skonta, da mu ovi silni stranci ne mogu donijeti uspjeh i da se mora okrenuti razvoju svoje skole, uz eventualno 1-2 Juznoamera koji su bas kvalitet, tipa Cufrea i sl.DULE PACOV je napisao/la:I da su prošli ispali bi u slijedećem krugu .tako
a mislis da Sherif ne ulaze, slucajno su oni igraci kod njihThe Game je napisao/la:Pazi jarane, Dinamo ulozi bruku para na strance svake godine, i onda im dodje neki Serif, koji je mali klub u odnosu na njih, i izbaci ih...nije mi jasno kako Mamic vise ne skonta, da mu ovi silni stranci ne mogu donijeti uspjeh i da se mora okrenuti razvoju svoje skole, uz eventualno 1-2 Juznoamera koji su bas kvalitet, tipa Cufrea i sl.DULE PACOV je napisao/la:I da su prošli ispali bi u slijedećem krugu .tako
The Game je napisao/la:Pazi jarane, Dinamo ulozi bruku para na strance svake godine, i onda im dodje neki Serif, koji je mali klub u odnosu na njih, i izbaci ih...nije mi jasno kako Mamic vise ne skonta, da mu ovi silni stranci ne mogu donijeti uspjeh i da se mora okrenuti razvoju svoje skole, uz eventualno 1-2 Juznoamera koji su bas kvalitet, tipa Cufrea i sl.DULE PACOV je napisao/la:I da su prošli ispali bi u slijedećem krugu .tako
I jos veca razlika izmedju srpskog i hrvatsko/bosanskog!Barca u srcu je napisao/la:Što prije ispadnete (Dinamo), to je manja razlika između vašeg (Hrvatskog) i našeg (BiH) koeficijenta.
Ma nece ni jedni ni drugi dugo.NukeR je napisao/la:I jos veca razlika izmedju srpskog i hrvatsko/bosanskog!Barca u srcu je napisao/la:Što prije ispadnete (Dinamo), to je manja razlika između vašeg (Hrvatskog) i našeg (BiH) koeficijenta.
NukeR je napisao/la:Tesite se, Partizan je evropski tim!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.