NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2010\2011
danas je rođendan NBA lige!
na današnji dan 1949 su se ujedinile dvije lige i nastala je NBA, koja je te godine brojala 17 franšiza. mnoge od njih su ugašene prvih godina od nastanka lige, a mnoge su i promijenile sjedišta. od tih 17 samo su Boston i New York, pod istim imenom i prezimenom.
na današnji dan 1949 su se ujedinile dvije lige i nastala je NBA, koja je te godine brojala 17 franšiza. mnoge od njih su ugašene prvih godina od nastanka lige, a mnoge su i promijenile sjedišta. od tih 17 samo su Boston i New York, pod istim imenom i prezimenom.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ipak Miami igra prvu u Bostonu
....bice to odlicna utakmica

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Znaci zvijezdice odma prvu utakmicu gube.SaltCityAttack je napisao/la:ipak Miami igra prvu u Bostonu....bice to odlicna utakmica

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Vi prvu protiv Oklahome,je li?SaltCityAttack je napisao/la:ipak Miami igra prvu u Bostonu....bice to odlicna utakmica
A LaL na otvaranju sezone protiv Houstona,uvek su ove tekme bile zanimljive.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
primitivcni.
BOSTON CELTICSI, aktualni doprvaci NBA lige, blizu su potpisivanja ugovora s 38-godišnjim centrom Shaquilleom O'Nealom, prenosi američki CSN.
Iskusni košarkaš, nekoć najdominantniji centar lige, potpisat će jednogodišnji ugovor.
Trener Doc Rivers objasnio mu je da će, u idealnim okolnostima, počinjati s klupe. Na početku sezone mogao bi ipak igrati nešto više, s obzirom da se očekivani starter Kendrick Perkins oporavlja od ozljede koljena.
Prošle je sezone u Cleveland Cavaliersima O'Neal bio na prosjecima od 11.9 koševa i 6.5 skokova po utakmici.
Celticsi bi njegovim transferom dodatno pojačao reputaciju najiskusnije momčadi lige.
Iskusni košarkaš, nekoć najdominantniji centar lige, potpisat će jednogodišnji ugovor.
Trener Doc Rivers objasnio mu je da će, u idealnim okolnostima, počinjati s klupe. Na početku sezone mogao bi ipak igrati nešto više, s obzirom da se očekivani starter Kendrick Perkins oporavlja od ozljede koljena.
Prošle je sezone u Cleveland Cavaliersima O'Neal bio na prosjecima od 11.9 koševa i 6.5 skokova po utakmici.
Celticsi bi njegovim transferom dodatno pojačao reputaciju najiskusnije momčadi lige.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Opet ce imati najbolju centarsku liniju. Davis, Garnnet,Perkins, J Oneil i Shaq.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Al i najsporiju hehe a imat ce ogromne centre Davis i Shaq su ogromni kao i Perkins.
ako shaq ode u boston, time se gase sve nade miamia za eventualo finale.
Inace ce kod Miamia skripat pod kosem.Jer Z je star i spor a Bosh ne voli bas igrat centra.
Shaq potpisao za Celticse!
Auu, reket u kojem su KG i Shaq ce biti uzasno tesko probiti.
Iako je obojici O'Neala rok trajanja pri kraju, siguran sam da ce se naloziti zaprave da one sminkere pobijede
Iako je obojici O'Neala rok trajanja pri kraju, siguran sam da ce se naloziti zaprave da one sminkere pobijede
Zadnja izmjena: The Game, dana/u 04 avg 2010, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje se može vidjeti raspored NBA lige?
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
raspored će liga objaviti 10. augusta
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Otkriven je mali dio televizijskog NBA rasporeda za sljedeću sezonu, a Miami Heat će odmah u vatru. Dwyane Wade, LeBron James i Chris Bosh igrat će utakmicu kojom će započeti sezona i to na gostovanju u Bostonu protiv aktualnih prvaka Istoka, prošlogodišnjih NBA finalista Celticsa. Paul Pierce, Kevin Garnett, Ray Allen, Rajon Rondo (i možda Shaquille O'Neal) sigurno već jedva čekaju.Ted Mosby je napisao/la:Gdje se može vidjeti raspored NBA lige?
Tog 26. listopada još će se sastati branitelji naslova LA Lakersi koji će dočekati Houston Rocketse u čijim redovima bi trebao biti oporavljeni Yao Ming.
LeBron u prosincu u Clevelandu
Cijeli NBA raspored bit će poznat sljedećeg tjedna, a za sada se samo pretpostavlja da će LeBron s Heatom gostovati u Clevelandu negdje u prosincu. Zna se samo raspored utakmica koje će prenositi nacionalne TV postaje i to u udarnim terminima prve polovice sezone. Tako će Heat tri dana nakon Bostona ugostiti svoje nove velike rivale s Floride Orlando Magic, a poslastica svih poslastica odigrat će se na sam Božić kad će Heat gostovati u Los Angelesu kod Lakersa.
Pretpostavljao sam da će ta utakmica biti na Božić
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Titula se vraća Boston! Naravno od uslovom da povrijede ne postanu ključni faktor. Lakersi su uzeli titulu pod košem, što ove sezone neće moći.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
Kao i prosle godine sto nece uzetiTaktičar je napisao/la:Titula se vraća Boston! Naravno od uslovom da povrijede ne postanu ključni faktor. Lakersi su uzeli titulu pod košem, što ove sezone neće moći.

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Prošle sezone nije bilo Shaqa. Njegovih 20-ak kvalitetnih minuta će donijeti prevagu Bostonovom "front courtu", a to je upravo to gdje su Lakersi bili neprikosnoveni.neno#4 je napisao/la:Kao i prosle godine sto nece uzetiTaktičar je napisao/la:Titula se vraća Boston! Naravno od uslovom da povrijede ne postanu ključni faktor. Lakersi su uzeli titulu pod košem, što ove sezone neće moći.![]()
![]()
"Float like a butterfly, sting like a bee"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.