Koji horor od suđenja.

Kako se Lisice provode u Andaluziji? Gleda li ko?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Sevilla igra protiv prvaka Engleske koji je predstavlja u LP i koji je lani pomeo konkurenciju u vidu Uniteda, Čelzija, Arsenala, Liverpoola, Citya itdRaonffa je napisao/la:Mislim na Lester, i govorim o ovome dvomeču protiv Seville. Ljudi pišu kao da Sevilla igra protiv Pofalićkog, a ne protiv jedne engleske momčadi koja igra loše ove sezone al' nisu amateri jbt.infy2 je napisao/la:
Pa jucer si mogo procitat ako si citao temu.. primili 5 komada ljudi jos mastaju da ce igrat finale monaco...
a sto se tice lestera no koment 1 u 100 godina..
Fudbalski NBA, @let na aparatimalet3 je napisao/la:Sevilla igra protiv prvaka Engleske koji je predstavlja u LP i koji je lani pomeo konkurenciju u vidu Uniteda, Čelzija, Arsenala, Liverpoola, Citya itdRaonffa je napisao/la:Mislim na Lester, i govorim o ovome dvomeču protiv Seville. Ljudi pišu kao da Sevilla igra protiv Pofalićkog, a ne protiv jedne engleske momčadi koja igra loše ove sezone al' nisu amateri jbt.infy2 je napisao/la:
Pa jucer si mogo procitat ako si citao temu.. primili 5 komada ljudi jos mastaju da ce igrat finale monaco...
a sto se tice lestera no koment 1 u 100 godina..
Sve ostalo bi trebalo biti šuplja prica
Iznenadili se kad su dobili igrača više, noge im se oduzele.bodi123 je napisao/la:Nema ovakav Juve sanse za klempu, Atletico, Rral, Bayern i PSG su osjetno jace ekipe, oni nisu u stanju satrati Porto s igracem vise, ne znam sta Mandzukic radi u prvoj postavi
Valencia-Real je utakmica dostojna finala Lige Prvaka, ionako nista drugacije nije kad igraju Atletico-Real.Celtic je napisao/la:Gledaš sinoć one dvije utakmice, pa noćas eto i ako nije liga prvaka pogledam Reala protiv Valencia i onda dođe ova sa Juventusom , tačno mi se posra na sve , pola utakmice kunjam.
To ti je Juve druze. Nece nikoga "razvaliti" ce uzimati redom po 1-2 razlike u dvomecu (ili na gol u gostima).bodi123 je napisao/la:Nema ovakav Juve sanse za klempu, Atletico, Rral, Bayern i PSG su osjetno jace ekipe, oni nisu u stanju satrati Porto s igracem vise, ne znam sta Mandzukic radi u prvoj postavi
Uzmat ce oni tako ove talasike ko Porto i Lester, ne sumnjam ja da ce oni nekakvu frljoku u drugom dati sto ce biti dovoljno za prolaz, medjutim kad im dodje Atletico koji ce preorati teren s njima nema tog sveca koji ce ih spasiti na gol u gostima i slicno, zato i kazem nema sanse da osvoje s ovom igrom, djeluju skroz neuigrano, tromo i sporo, bezidejno kruzenje oko sesnaesterca Porta do besvijesti, uci ce im jedna vjerovatno do kraja ali tanko je ovoKaunas je napisao/la:To ti je Juve druze. Nece nikoga "razvaliti" ce uzimati redom po 1-2 razlike u dvomecu (ili na gol u gostima).bodi123 je napisao/la:Nema ovakav Juve sanse za klempu, Atletico, Rral, Bayern i PSG su osjetno jace ekipe, oni nisu u stanju satrati Porto s igracem vise, ne znam sta Mandzukic radi u prvoj postavi
Kakav penal lave? Jel Porto presao centar?Karlo je napisao/la:jesi vido mafije i felixa briha maju im **** ostetise porto cist penal portu ne sudise puuuuu![]()
Sjeti se sezone kad su igrali finale. Monaka uzeli kuci 1-0 pa na strani 0-0 odigrali, pa im je u polufinalu dosao Real dobiju ih kuci 2-1 pa na Bernabeu 1-1 odigraju. Takva je to ekipa.bodi123 je napisao/la:Uzmat ce oni tako ove talasike ko Porto i Lester, ne sumnjam ja da ce oni nekakvu frljoku u drugom dati sto ce biti dovoljno za prolaz, medjutim kad im dodje Atletico koji ce preorati teren s njima nema tog sveca koji ce ih spasiti na gol u gostima i slicno, zato i kazem nema sanse da osvoje s ovom igrom, djeluju skroz neuigrano, tromo i sporo, bezidejno kruzenje oko sesnaesterca Porta do besvijesti, uci ce im jedna vjerovatno do kraja ali tanko je ovoKaunas je napisao/la:To ti je Juve druze. Nece nikoga "razvaliti" ce uzimati redom po 1-2 razlike u dvomecu (ili na gol u gostima).bodi123 je napisao/la:Nema ovakav Juve sanse za klempu, Atletico, Rral, Bayern i PSG su osjetno jace ekipe, oni nisu u stanju satrati Porto s igracem vise, ne znam sta Mandzukic radi u prvoj postavi
harden je napisao/la:Kakav penal lave? Jel Porto presao centar?Karlo je napisao/la:jesi vido mafije i felixa briha maju im **** ostetise porto cist penal portu ne sudise puuuuu![]()
![]()
Ohladi s tom mržnjom pobogu, ne valja ti to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.