Tvoji preci su imali dugotrajni suživot sa stokom sitnog zuba, pa su ti brabonjci vazda po ustima.High je napisao/la:O moleraju brda ćemo na drugoj temi. Nemoj ovdje prosipati brabonjke.MMM je napisao/la: Velež-1969m, a Podveležje-650m.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
http://www.****/storage/2016/02/29/t ... 18x446.jpgcackalica je napisao/la:Kvariš temu, oni su ne bitni ovdje. Administracija.banirajte.ovoga provokatora
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Čisto da javim Metalleghe domaćin u Banja luci
Pravi Hrvati znaju za purizam i ne koriste tuđice, a ti pišeš vazda. Pseudo, pseudo.MMM je napisao/la:Tvoji preci su imali dugotrajni suživot sa stokom sitnog zuba, pa su ti brabonjci vazda po ustima.High je napisao/la:O moleraju brda ćemo na drugoj temi. Nemoj ovdje prosipati brabonjke.MMM je napisao/la: Velež-1969m, a Podveležje-650m.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Turcizam, neuki, što purizam (odbacivanje riječi koje su tuđice u hrvatskom jeziku) ne dozvoljava.MMM je napisao/la:http://leksikon.thinking-garment.com/vazda/

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne razumijem, jel' ja trebam nešto, što je u sva tri slučaja ispravno, a što sam govorio 50 g, odbaciti???
Trebaš.MMM je napisao/la:Ne razumijem, jel' ja trebam nešto, što je u sva tri slučaja ispravno, a što sam govorio 50 g, odbaciti???
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
???Rokoko87 je napisao/la:Trebaš.MMM je napisao/la:Ne razumijem, jel' ja trebam nešto, što je u sva tri slučaja ispravno, a što sam govorio 50 g, odbaciti???
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trebas malo smiriti dozivljaj Mario i ne biti toliko pun mrznje, godit ce ti malo svjez zrak a ne dijeliti znakove i boje po ulicama Sarajeva..MMM je napisao/la:Ne razumijem, jel' ja trebam nešto, što je u sva tri slučaja ispravno, a što sam govorio 50 g, odbaciti???
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znaš li da istina j ebe bolje od najvećeg k urca? Ponekad mi dođe pa ne mogu više čitat multi-šupljačenje pa moram odgovorit na iste. A što se tiče boja, budi siguran, da ni Vasi nije mrsko što nije na toj tabli.MortemHz je napisao/la:Trebas malo smiriti dozivljaj Mario i ne biti toliko pun mrznje, godit ce ti malo svjez zrak a ne dijeliti znakove i boje po ulicama Sarajeva..MMM je napisao/la:Ne razumijem, jel' ja trebam nešto, što je u sva tri slučaja ispravno, a što sam govorio 50 g, odbaciti???
- Ustanik8SB8
- Kontakt:
Ovo je zalosno sto se radi oko "Metalaca" iz Jajca najbolje da sezonu zavrse na Kosevu ili Pecari cccc
Znoj štedi krv!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ako je Mladost DK mogla napraviti stadion može i Metalleghe... Ma hajte molim vas...Ustanik8SB8 je napisao/la:Ovo je zalosno sto se radi oko "Metalaca" iz Jajca najbolje da sezonu zavrse na Kosevu ili Pecari cccc
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Što uopšte mijenjaju Pirotu?Ustanik8SB8 je napisao/la:Ovo je zalosno sto se radi oko "Metalaca" iz Jajca najbolje da sezonu zavrse na Kosevu ili Pecari cccc
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nažalost prijatelju ni jedan posto šanse za to trenutno ne postoji,politka sve koći.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ako je Mladost DK mogla napraviti stadion može i Metalleghe... Ma hajte molim vas...Ustanik8SB8 je napisao/la:Ovo je zalosno sto se radi oko "Metalaca" iz Jajca najbolje da sezonu zavrse na Kosevu ili Pecari cccc
Metalci češće mijenaju stadione nego igrače. Mračaj nije u toliko lošem stanju, teren da i da se postave stolice, i neke sitnice, al realno nije to puno posla. Ako izbore opstanak, sumnjam da će im slijedeću sezonu savez ovako lako kroz prste gledati.
- TobeYarabi
- Kontakt:
zbog kapacitetaRaonffa je napisao/la:Što uopšte mijenjaju Pirotu?Ustanik8SB8 je napisao/la:Ovo je zalosno sto se radi oko "Metalaca" iz Jajca najbolje da sezonu zavrse na Kosevu ili Pecari cccc

TobeYarabi je napisao/la:zbog kapacitetaRaonffa je napisao/la:Što uopšte mijenjaju Pirotu?Ustanik8SB8 je napisao/la:Ovo je zalosno sto se radi oko "Metalaca" iz Jajca najbolje da sezonu zavrse na Kosevu ili Pecari cccc

Zbog utakmice sa Čelikom,Raonffa je napisao/la:Što uopšte mijenjaju Pirotu?Ustanik8SB8 je napisao/la:Ovo je zalosno sto se radi oko "Metalaca" iz Jajca najbolje da sezonu zavrse na Kosevu ili Pecari cccc

A sad to, pa Maracana bi bila mala da primi sve ljubitelje MetalnihTobeYarabi je napisao/la:zbog kapacitetaRaonffa je napisao/la:Što uopšte mijenjaju Pirotu?Ustanik8SB8 je napisao/la:Ovo je zalosno sto se radi oko "Metalaca" iz Jajca najbolje da sezonu zavrse na Kosevu ili Pecari cccc

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.