AFC Ajax
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: AFC Ajax
Napisao sam vec ranije, radi se o pozajmljici iako bi ja vise volio da je transfer...
Ma meni se stalno mota po glavi, ona njegova kontra protiv Juventusa.
A sjećam se dobro i njegovih igara,dok nije bio došao u Ajax.
Bojim se da ne ispustimo,nekog novog Suareza.
Možda je i do trenera ,kako on tvrdi.
A sjećam se dobro i njegovih igara,dok nije bio došao u Ajax.
Bojim se da ne ispustimo,nekog novog Suareza.
Možda je i do trenera ,kako on tvrdi.
Šuti..neprijatelj je gluh.
sulejmani je bio vrlo skupo pojacanje, a nije opravdao te pare. neznam sta bi volio. mozda eksplodira u west hamu.
uglavnom to su manji problemi. na poziciji defanzivnog veznog su se izgleda povrijedili enoh i lindgren tako da tu jos jedino ostaje de zeeuw.
a na probu je dosao 19-godisnji crnogorski stoper stefan savic, koji trenunto igra u bsk borca i ocekuje se da ce uskoro dobiti poziv u crnogorsku reprezentaciju.
uglavnom to su manji problemi. na poziciji defanzivnog veznog su se izgleda povrijedili enoh i lindgren tako da tu jos jedino ostaje de zeeuw.
a na probu je dosao 19-godisnji crnogorski stoper stefan savic, koji trenunto igra u bsk borca i ocekuje se da ce uskoro dobiti poziv u crnogorsku reprezentaciju.
Nemojte se igrati pa da ga slucajno kupite.dino-92 je napisao/la:sulejmani je bio vrlo skupo pojacanje, a nije opravdao te pare. neznam sta bi volio. mozda eksplodira u west hamu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Za nesto vise od sat vremena pocinje najvaznija utakmica sezone.
Nadam se da cemo pobijedit
Nadam se da cemo pobijedit

Ajax:
..........................................Stekelenburg;
...........Van der Wiel, ......Alderweireld......., Vertonghen, ............Anita;
......................De Zeeuw,.............. De Jong,............. Lindgren;
......................Suarez, ...............Sulejmani,............. Emanuelson
..........................................Stekelenburg;
...........Van der Wiel, ......Alderweireld......., Vertonghen, ............Anita;
......................De Zeeuw,.............. De Jong,............. Lindgren;
......................Suarez, ...............Sulejmani,............. Emanuelson
Kakav muk na stadionu, pa gdje su ti silni navijaci HAHAHAHAHAHHAHA
SUAREZ - DE JONG, DVA GOLA ZA TOTALNI PREOKRET
AJAX AMSTERDAM!!!
SUAREZ - DE JONG, DVA GOLA ZA TOTALNI PREOKRET
AJAX AMSTERDAM!!!
svaka cast za ovo!
ps: gdje je sad taj famozni gate 4 kad ih tim treba najvise
ps: gdje je sad taj famozni gate 4 kad ih tim treba najvise

Prvo poluvrijeme su bili aktivni, na svaki Ajaxov dodir lopte zvizde a sada sute ne cuju se. A i ovaj PAOK je zreo za jos koji pogodak. Cim se malo otvore eto prilike za Ajax 

opet ovaj ivic...3-3
trebali bi izdrzat ovo do kraja
trebali bi izdrzat ovo do kraja
dobro je, gotovo 3-3
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ajax na kraju sretno prosao, pri 2-3 PAOK promasio penal... Moglo je ovo veoma lahko drugačije zavrsiti
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Losi smo do bola. Nadam se da ce se ovo sto prije ustimat inace nema od prvenstva nista ni ove sezone.
Sljedecu utakmicu ce El Hamdaoui imat pravo nastupa pa cemo barem u napadu biti opasniji.
Edit: Stekelenburg odbranio penal
Sljedecu utakmicu ce El Hamdaoui imat pravo nastupa pa cemo barem u napadu biti opasniji.
Edit: Stekelenburg odbranio penal

Bem ti..kakva utakmica.Mal me srce ne strefi.
Prvo gubimo,pa onda umalo ne prokockasmo čistu pobjedu i prolaz.
Ali dobro je..
Ovo nam je svima trebalo..i navijačima i igračima i treneru., zaslužili smo i malo sreće.
Ipak je Ajax, činimi se za klasu ,bolji od ovoga pauka.
Ista je ovo ekipa ,kao i lani.,još i jača.
Neshvatam kako nisu uštimani...nešto nevalja..ili je opet forma loše tempirana.(proradimo na kraju prvenstva).
Možemo mi i dalje..
Prvo gubimo,pa onda umalo ne prokockasmo čistu pobjedu i prolaz.
Ali dobro je..
Ovo nam je svima trebalo..i navijačima i igračima i treneru., zaslužili smo i malo sreće.
Ipak je Ajax, činimi se za klasu ,bolji od ovoga pauka.
Ista je ovo ekipa ,kao i lani.,još i jača.
Neshvatam kako nisu uštimani...nešto nevalja..ili je opet forma loše tempirana.(proradimo na kraju prvenstva).
Možemo mi i dalje..
Zadnja izmjena: jukan, dana/u 04 avg 2010, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Šuti..neprijatelj je gluh.
Komentar sa jednog drugog foruma:
"Ako umrem sahranite me sa mp3 playerom, jer cujem da je u paklu mrtva tisina." (Stadion PAOK-a najavljivan kao pakao).
"Ako umrem sahranite me sa mp3 playerom, jer cujem da je u paklu mrtva tisina." (Stadion PAOK-a najavljivan kao pakao).
- El_Capitan
- Kontakt:
Podera ih Ajax u 7 min
Dosta 

Ajax protiv Dynamo Kyeva za ulazak u L.prvaka...mislim da je Dynamo favorit u ovome dvoboju,dobra je to ekipa.Jedino,ako De Jong nastavi sa odlicnim partijama te Suarez u svom najboljem izdanju mogu donijeti prolaz Ajaxu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja mislim da oni nemaju šta tražiti protiv Ukrajinaca. Prije svega, nisu u takmičarskoj formi(mislim na Ajax), a utakmica protiv Twentea je i pokazala da još nisu ni uigrani kao što su bili na samom kraju prošle sezone. Kyev je sjajna ekipa(prvenstveno kod kuće), a lako su se obračunali sa ekipom Genta(znamo koliko su slične ekipe iz Belgije i Holandije), tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.