NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Jucer igrali prljaca na golu,stoperi petric i dario bekovi dzeno i brckalic veza konjhodzic minel mume i cvijanovic napad brzi i glisic,
Dario nema pravo nastupa u gorazdu i anis ce na stoperA
Dosta dobro smo izgledali al nema euforije mozda je bljesak
Dario nema pravo nastupa u gorazdu i anis ce na stoperA
Dosta dobro smo izgledali al nema euforije mozda je bljesak
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
To drug zaboravi. Jer nasi bojovnici iz uprave su prvi bili protiv kada je momak pobjedio da se pobjednicki koncert pravi na zvijezdinom stadionu.crvenobijeli je napisao/la:Evo gledam harisa na grandu,pa kontam da je napravit neki koncert za zvijezdu,haris i rada bi sigurno napunili banju,a da novac od karti ide za rjesavanje dugova ili pojacanja,ili da se kupi semafor,.
ne bi tog koncerta svakako bilo, od sezone kada je Haris pobjedio, pobjednicki koncerti se ne odrzavaju, odluka granda...Brzi je izgleda u dobroj golgeterskoj seriji, nadam se da ce nastaviti i u prvenstvu
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Nije bitno da li bi ga bilo. Bitno je da klub nije dao stadion neznajuci hocel bit ili nece. Al to je sad nebotno. Napisao sam cisto onako da nerazmisljamo o nekom koncertu.
- theboss_RD07
- Kontakt:
A ti bi dao da se unistava ionako takav-takav travnjak? I ne sumnjam da bi...combe je napisao/la:Nije bitno da li bi ga bilo. Bitno je da klub nije dao stadion neznajuci hocel bit ili nece. Al to je sad nebotno. Napisao sam cisto onako da nerazmisljamo o nekom koncertu.
Jos poznavajuci kakva stoka zivi u ovom gradu, ne bi se stadion ocistio za godinu
Yebo vas i haris i koncert.
⭐
Ti mene ili nisi razumio ili nisi htio razumjet. I ja najvjerovatnije da se pitam ne bi pustio. Ali poenta je u tome da je čovjek gore napisao da se napravi koncert a da prihodo idu Zvijezdi(znači da ovaj pjeva džaba). Znači on tebi čini uslugu a ti kada je njemu trebalo nisi, niđe vez. Ali uostalom ova priča o Harisu, koncertu je svakako bezveze..........theboss_RD07 je napisao/la:A ti bi dao da se unistava ionako takav-takav travnjak? I ne sumnjam da bi...combe je napisao/la:Nije bitno da li bi ga bilo. Bitno je da klub nije dao stadion neznajuci hocel bit ili nece. Al to je sad nebotno. Napisao sam cisto onako da nerazmisljamo o nekom koncertu.
Jos poznavajuci kakva stoka zivi u ovom gradu, ne bi se stadion ocistio za godinu
Trenutno se čiste pomoćni tereni tačniji oko pomoćnih terena firma parkinzi,valjda bude uskoro nekih radova
Ma sto se tice Zvijezde napredak kluba ,infrastrukture i svega ostalog koci politicko prepucavanje.Za nesto vise potrebna su ogromna ulaganja,a za to se trebaju stec uslovi.Ovo sada je pokusaj tavorenja u ovoj ligi,a moje misljenje i za to je potreban velik broj volontera koji bi radili za klub.combe je napisao/la:Ti mene ili nisi razumio ili nisi htio razumjet. I ja najvjerovatnije da se pitam ne bi pustio. Ali poenta je u tome da je čovjek gore napisao da se napravi koncert a da prihodo idu Zvijezdi(znači da ovaj pjeva džaba). Znači on tebi čini uslugu a ti kada je njemu trebalo nisi, niđe vez. Ali uostalom ova priča o Harisu, koncertu je svakako bezveze..........theboss_RD07 je napisao/la:A ti bi dao da se unistava ionako takav-takav travnjak? I ne sumnjam da bi...combe je napisao/la:Nije bitno da li bi ga bilo. Bitno je da klub nije dao stadion neznajuci hocel bit ili nece. Al to je sad nebotno. Napisao sam cisto onako da nerazmisljamo o nekom koncertu.
Sutra svi u Orasje !!!
Sto?fender13 je napisao/la:Sutra svi u Orasje !!!
Ma prijateljska u boku protiv orasja
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Tkanton je napisao/la:Sto?fender13 je napisao/la:Sutra svi u Orasje !!!

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Haj zivota ti ti suti, baljezgo si vise od Combeta pa te ljudi skontali ko si, od tad vise nesmijes habnut ruzno o zvijezdi.....astra1922 je napisao/la:Tkanton je napisao/la:Sto?fender13 je napisao/la:Sutra svi u Orasje !!!![]()
![]()
Ko god je zadovoljan sa trenutnim stanjem u i oko kluba i on je isti ko i oni....
Velika stvar pobijedit ekipe koje uopsste ne treniraju, igraci dodju sa posla pa haj da igramo sa Zvijezdom, a Banovice redom buse u ovim pripremama....
Igra nam se bazira na Huseinbasicu kojeg malo neko pucne po guzu vise maket nece a da ne govorim o njegovim povredama.
Dan prelijep
Svi u Bok !!!
Svi u Bok !!!
Jadni ste i ti combe omrzo mi forum zbog vas
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- theboss_RD07
- Kontakt:
Svi znamo ko je astra, a i ko si ti i kako si se godinama hljebio, uvlacio u paksu direktoru i parazitiro na banji. Zato nemoj kenjat zivota tiTkanton je napisao/la: Haj zivota ti ti suti, baljezgo si vise od Combeta pa te ljudi skontali ko si, od tad vise nesmijes habnut ruzno o zvijezdi.....
Ko god je zadovoljan sa trenutnim stanjem u i oko kluba i on je isti ko i oni....
Velika stvar pobijedit ekipe koje uopsste ne treniraju, igraci dodju sa posla pa haj da igramo sa Zvijezdom, a Banovice redom buse u ovim pripremama....
Igra nam se bazira na Huseinbasicu kojeg malo neko pucne po guzu vise maket nece a da ne govorim o njegovim povredama.
⭐
Na ovoj nasoj temi se na prste jedne ruke mogu nabrojati forumasi koji su istinski navijaci,ovi svi ostali ili su bivsi uposlenici(ili bivsa uprava) koji samo pljuju ili su sadasnji uposlenici koji samo konstantno hvale sadasnji rad u klubu..Kod nas odavno ne postoji neko umjereno ili objektivno misljenje o klubu(cast izuzetcima)..Svi forumasi koji dodu na nasu stranicu a nisu simpatizeri Zvijezde ili povracaju ili se grohotom smiju na gluposti koje se ovdje mogu procitati..
-
- Kontakt:
0-1 hadziccrvenobijeli je napisao/la:Rezultat....

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
E sve si tacno napiso,ziva istina.Ja sam to odavno skuzio,kino je bilo ovde raspravljat sa nekakim trenercicima dok se neskrase dje na selu hehehehe.Bas malo Zvijezda ima istinski navijaca,vise ima onih sto vole sebe u Zvijezdi,nego onih sto vole Zvijezdu u sebi.zmaj348 je napisao/la:Na ovoj nasoj temi se na prste jedne ruke mogu nabrojati forumasi koji su istinski navijaci,ovi svi ostali ili su bivsi uposlenici(ili bivsa uprava) koji samo pljuju ili su sadasnji uposlenici koji samo konstantno hvale sadasnji rad u klubu..Kod nas odavno ne postoji neko umjereno ili objektivno misljenje o klubu(cast izuzetcima)..Svi forumasi koji dodu na nasu stranicu a nisu simpatizeri Zvijezde ili povracaju ili se grohotom smiju na gluposti koje se ovdje mogu procitati..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.