Da je sviro cist penal na Agueru bilo bi 5:2, al za cityDANTES je napisao/la:da je falkao dao penal, siti bi fasovao petakaakisarajevo92 je napisao/la:bez promasenog penala Falcaa i gluposti Subasica bilo bi 4:4 sto bi bio najrealniji rezultat
steta za Monaco, iako dalje imaju sanse za proci dalje
sudija najgora karika utakmice, ne znam kako je uspio podijeliti 11 zutih kartona na ne tako gruboj utakmici
Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Champions League 2016/17
=\_1921_/=
Daj link Radamelovog gola u HD-u.rio_Ferdy88 je napisao/la:

- akisarajevo92
- Kontakt:
https://streamable.com/em0pharelinho je napisao/la:Daj link Radamelovog gola u HD-u.rio_Ferdy88 je napisao/la:
Don't believe the hype.
Hvala druže.akisarajevo92 je napisao/la:https://streamable.com/em0pharelinho je napisao/la:Daj link Radamelovog gola u HD-u.rio_Ferdy88 je napisao/la:

Kakav majstor, kakva ljepota od igre.

- BijelaCokolada
- Kontakt:
Da ne bi ove utakmice zaboravio bi i zasto sam zavolio ovu ligu sampiona.Uzadnjih 5-6 godina sve nekakva takticka preseravanja gdje je bitno ne primiti gol a ako sta i udje dobro je.
Prije se fudbal igrao kao veceras,ne nuzno sa puno golova nego sa visokim tempom svih 90 minuta,a danas se sastanu dvije top ekipe i ukupno aktivne igre bude 25 minuta ovo ostalo je ili valjanje ili razmjena pasova izmedju zadnje linije ili golmana.
Prije se fudbal igrao kao veceras,ne nuzno sa puno golova nego sa visokim tempom svih 90 minuta,a danas se sastanu dvije top ekipe i ukupno aktivne igre bude 25 minuta ovo ostalo je ili valjanje ili razmjena pasova izmedju zadnje linije ili golmana.
Pepun
Jedino je on mogao izvući tekmu protiv ovako dobre i napaljene ekipe.

Zbog toga nam treba više Guardioli u fudbalu, a manje Mourinha.BijelaCokolada je napisao/la:Da ne bi ove utakmice zaboravio bi i zasto sam zavolio ovu ligu sampiona.Uzadnjih 5-6 godina sve nekakva takticka preseravanja gdje je bitno ne primiti gol a ako sta i udje dobro je.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
IstinaKawhi je napisao/la: Zbog toga nam treba više Guardioli u fudbalu, a manje Mourinha.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
a da je poništio neregularni gol sitijainvincible1921 je napisao/la:
Da je sviro cist penal na Agueru bilo bi 5:2, al za city

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
neka neko resetuje kawhija na fabričke postavkeKawhi je napisao/la:PepunJedino je on mogao izvući tekmu protiv ovako dobre i napaljene ekipe.
![]()
Zbog toga nam treba više Guardioli u fudbalu, a manje Mourinha.BijelaCokolada je napisao/la:Da ne bi ove utakmice zaboravio bi i zasto sam zavolio ovu ligu sampiona.Uzadnjih 5-6 godina sve nekakva takticka preseravanja gdje je bitno ne primiti gol a ako sta i udje dobro je.
realovac baguje

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Da je Guardiola u Espanyolu navijalo bi se za Espanyol, logično :kavario_Ferdy88 je napisao/la:Rajaz je napisao/la:C'mon City, C'mon City, C'omon Cityrio_Ferdy88 je napisao/la:Tačno ne mogu da vjerujem da neko navija za City ovdje, osim tevezita.![]()
Pitao bih te ja bil tako pisao da je Espanyol na mjestu Citya
Logično.Kajzer10 je napisao/la:Ako vam je vec do golova, sta ako vas nokautiram podatkom da se zadnjih par sezona u LP zabija vise golova nego prije 15-20 godina?
Ja sam oduvijek poštovalac fudbala najboljeg trenera na svijetu.DANTES je napisao/la:neka neko resetuje kawhija na fabričke postavkeKawhi je napisao/la:PepunJedino je on mogao izvući tekmu protiv ovako dobre i napaljene ekipe.
![]()
realovac baguje
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Dragovic, kakva kiksara 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Znači navijao bi za kralja i otadžbinu protiv BarceRajaz je napisao/la:
Da je Guardiola u Espanyolu navijalo bi se za Espanyol, logično :kava

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ljudi otjerase Spahica i postadose prosjecna svabska ekipa a ispodprosjecna europska.
Naravno.rio_Ferdy88 je napisao/la:Znači navijao bi za kralja i otadžbinu protiv BarceRajaz je napisao/la:
Barcelona je pala qrcu za uši tako da se za nju više svakako ne navija.
C'mon City, C'mon City, C'mon City.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Champions League 2016/17
Prodana dusa, tipicni (malo)gradjanin, ne cudi sto je Pep odabrao takvu ekipu.Rajaz je napisao/la:Naravno.rio_Ferdy88 je napisao/la:Znači navijao bi za kralja i otadžbinu protiv BarceRajaz je napisao/la:
Barcelona je pala qrcu za uši tako da se za nju više svakako ne navija.
C'mon City, C'mon City, C'mon City.

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 21 feb 2017, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Koji?DANTES je napisao/la:a da je poništio neregularni gol sitijainvincible1921 je napisao/la:
Inače obje utakmice odlične, pune ritma, golova i šansi

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Falcao je strasan igrac, ali je glup ko qrac
Klasicna juznoamericka siva masa u glavi.
Izvodi penal, zastaje, a pri tome ne gleda uopste u golmana. Cabalero vec krenuo u stranu, a ovaj noj zabio glavu u zemlju, stade i opuca onako napamet.
Klasicna juznoamericka siva masa u glavi.
Izvodi penal, zastaje, a pri tome ne gleda uopste u golmana. Cabalero vec krenuo u stranu, a ovaj noj zabio glavu u zemlju, stade i opuca onako napamet.
prviRaonffa je napisao/la:Koji?DANTES je napisao/la:a da je poništio neregularni gol sitijainvincible1921 je napisao/la:
Inače obje utakmice odlične, pune ritma, golova i šansi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
volio bi da Monaco prodje zato jer imam osjecaj da mogu svakoga mlatnuti u evropi izuzev mozda atletica. city je preocajan,posebno ova smjesna obrana,dobili su zahvaljujuci treneru Monaca koji je mogo vidit da niko nije mogo hodati zadnjih 20 min..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.