48 utakmica i 44 gola u Eurokupovima.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ja sam City poceo gotivi kad ih je uzeo Sinavatra i kad su imali odlican pocetak u sezoni 07/08 pod vodstvom SGE-a. Jos uvijek pamtim onaj gol Giovanija Van der Saru kad mu je zavrnuo loptu. Te sezone su ih uzeli i na OT-u. Corluka, Elano, Ireland, Giovanni... Cak sam s njima i na PES-u igrao.bodi123 je napisao/la:Ma ne posmatram ja fudbal na taj nacin, u danasnje vrijeme bez para ne mozes nista, a historija je relativna stvar, za 50 ili 100 godina o Cityu ce se pricati kao o tradicionalnom engleskom klubu koji ima historiju iza sebe, kao sto se prica o Unitedu, sheikove pare ce svi zaboraviti, a trofeji ostaju na Etihadu zauvijek, a znas i sam da ne navijam ni za jednu stranu ekipu, dosta mi vala sikirancije i nervnih slomova sa ovim mojim manekenima.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa gotive ga samo bandwagoneri, gloryhunteri i plasticharibodi123 je napisao/la: Ne mozes ne gotiviti ovaj projekat sheika Mansoura na celu sa najboljim trenerom danasnjice i nekoliko igracina poput Kuna, Silve i KDBa.
City gotivim jer imaju dusu koliko god to cudno zvucalo za ekipu koja je do skora bila prosjecna engleska, u ovoj kratkotrajnoj historiji imali su nekoliko epskih utakmica i nevjerovatnih camebackova, onaj mec sa QPRom me je na neki nacin kupio, a Dzeko je jos samo dodatno me privolio, tako da njih najvise gotivim sigurno od svih engleskih ekipa, a ni Liverpool mi nije los, dok recimo United i Chelsea su mi bas mrski klubovi.
Ma zbog Džeke razumijem, ali nakon njega nikako, isto da navijaš za Getafe pored Realabodi123 je napisao/la:Dzeko je jos samo dodatno me privolio, tako da njih najvise gotivim sigurno od svih engleskih ekipa, a ni Liverpool mi nije los, dok recimo United i Chelsea su mi bas mrski klubovi.
Ma City ne gotive samo oni kvazi 'against modern football' navijaci koji zive jos u 2002. godini i nisu svjesni da u danasnje vrijeme novac sve diktira, poput onog Karla koji u svakom postu nekakvu plastiku spominje, iako je meni to totalno glup i nedefinisan pojamMokes je napisao/la:
Ja sam City poceo gotivi kad ih je uzeo Sinavatra i kad su imali odlican pocetak u sezoni 07/08 pod vodstvom SGE-a. Jos uvijek pamtim onaj gol Giovanija Van der Saru kad mu je zavrnuo loptu. Te sezone su ih uzeli i na OT-u. Corluka, Elano, Ireland, Giovanni... Cak sam s njima i na PES-u igrao.
Gotivio sam ih do prve titule, poslije su iz nekog nepoznatog razloga postali iritantni i poceo sam ih mrziti
C'mon City, C'mon City, C'omon Cityrio_Ferdy88 je napisao/la:Tačno ne mogu da vjerujem da neko navija za City ovdje, osim tevezita.
Sacekaj Juve sutra, oni ce pokvariti prosjek.rio_Ferdy88 je napisao/la:Helenio Herrera se okreće u grobucoelho41 je napisao/la:31 pogodak na 6 dosadašnjih utakmica LP, prosjek po utakmici 5,16
Mourinho i slični su uništili fudbal.Valencia je napisao/la:
Upravo suprotno, jer sa ovakvim odbranama mozes samo kitu osvojiti.Valencia je napisao/la:Ova utakmica je dokaz da je fudbal pao kurcu za usi.
Rajaz je napisao/la:C'mon City, C'mon City, C'omon Cityrio_Ferdy88 je napisao/la:Tačno ne mogu da vjerujem da neko navija za City ovdje, osim tevezita.
I Carrasco i Filipe Luis su orali po njegovoj strani, Luis mu je prodao jedan strašan driblingBesic je napisao/la:Ko je gledao drugu utakmicu? Može li mi reći jel Carassco pravio budalu od beka Levera , Henrischa?
da je falkao dao penal, siti bi fasovao petakaakisarajevo92 je napisao/la:bez promasenog penala Falcaa i gluposti Subasica bilo bi 4:4 sto bi bio najrealniji rezultat
steta za Monaco, iako dalje imaju sanse za proci dalje
sudija najgora karika utakmice, ne znam kako je uspio podijeliti 11 zutih kartona na ne tako gruboj utakmici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.