Neko je iznio info da je Canak u kombinacijama, danas je potpisao za kiparski AEK..zeljko kelecevic je napisao/la:pregovaraju sa majstorovicem iz oldenburga
Igokea
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: Igokea
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Cedomir Vitkovac dolazi u Igokeu!
NIje mi jasna ova politika Igokee sekundu;Nepotpisu ugovor s jednim Stefanovom,koji ima reputaciju najboljeg makedonskog sutera a potpisu ugovor s Vitkovcem,za kojeg je Stefanov izmislio kosarkuigos je napisao/la:Cedomir Vitkovac dolazi u Igokeu!

*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
-
- Kontakt:
stefanov je povrijedjen i pitanje je koliko bi nam mogao pomoci u sl.sezoni.vidis da neigra za makedonijuMiljan je napisao/la:NIje mi jasna ova politika Igokee sekundu;Nepotpisu ugovor s jednim Stefanovom,koji ima reputaciju najboljeg makedonskog sutera a potpisu ugovor s Vitkovcem,za kojeg je Stefanov izmislio kosarkuigos je napisao/la:Cedomir Vitkovac dolazi u Igokeu!!!!
Protiv Madjarske Riste ce biti u sastavu. Po meni odlicno pojacanje u liku Vitkovca, sigurno bolje od Majstorovica.zeljko kelecevic je napisao/la:stefanov je povrijedjen i pitanje je koliko bi nam mogao pomoci u sl.sezoni.vidis da neigra za makedonijuMiljan je napisao/la:NIje mi jasna ova politika Igokee sekundu;Nepotpisu ugovor s jednim Stefanovom,koji ima reputaciju najboljeg makedonskog sutera a potpisu ugovor s Vitkovcem,za kojeg je Stefanov izmislio kosarkuigos je napisao/la:Cedomir Vitkovac dolazi u Igokeu!!!!
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Hrvoje Puljko potpisao za Igose .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Sad vi morate da dovedete boljeg, ali za manje para..Ovdje u Igokei ce da bude slicno kao u Bosni, preplacivanje, a ustvari ispod stola uzimanje para..kksiroki je napisao/la:Hrvoje Puljko potpisao za Igose .
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
nego šta nego da oćemoneno#4 je napisao/la:Sad vi morate da dovedete boljeg, ali za manje para..Ovdje u Igokei ce da bude slicno kao u Bosni, preplacivanje, a ustvari ispod stola uzimanje para..kksiroki je napisao/la:Hrvoje Puljko potpisao za Igose .

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Ma otkud vam to za Puljka?! Nije se ni spomenuo a kamoli potpisao...
E moj hannibal covjek treba da potpise za Igose ne znas sta se desava u tvom klubu 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Mada odlaskom Puljka i Stembo ce biti slabiji, jer ova dvojica su pucala sa 7,5 - 8 metara, u kombinaciju sa Stembom dolazi iskljucivo takav tip igraca. Svaki "normalan" suter ne donosi to sto su imali zajedno Puljko i Sinisa..Kevin je napisao/la:nego šta nego da oćemoneno#4 je napisao/la:Sad vi morate da dovedete boljeg, ali za manje para..Ovdje u Igokei ce da bude slicno kao u Bosni, preplacivanje, a ustvari ispod stola uzimanje para..kksiroki je napisao/la:Hrvoje Puljko potpisao za Igose .
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
TaRgEt_ je napisao/la:E moj hannibal covjek treba da potpise za Igose ne znas sta se desava u tvom klubu
Ma nema od toga ništa, kad ti ja kažem...

Iz pouzdanih izvora cuo sam da je Puljko na Karibima isto kao sta je potpisao za Igokeu...
-
- Kontakt:
Milan Dozet novi član KK Igokea
Uuuuuuu, ako to bude iole onaj Dozet iz Vojvodine ovo je odlicno pojacanje, iz one odlicne generacije sa Tepicem, Ivanom, Pavicem, Golubovicem, Djordjevicem, Feliksom, Vanjom Plisnicem, Scekicem..hannibal825 je napisao/la:Milan Dozet novi član KK Igokea
Sjecam se da je Bosni tada stavio jedno 13 - 14 poena, bukvalno covjek je sve pogadjao za dva...Odlicno izvodi bacanja...
Cini mi se da je igrao za Zvezdu jednu ili dvije godine nisam siguran...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Uuuuuuu, ako to bude iole onaj Dozet iz Vojvodine ovo je odlicno pojacanje, iz one odlicne generacije sa Tepicem, Ivanom, Pavicem, Golubovicem, Djordjevicem, Feliksom, Vanjom Plisnicem, Scekicem..hannibal825 je napisao/la:Milan Dozet novi član KK Igokea
Sjecam se da je Bosni tada stavio jedno 13 - 14 poena, bukvalno covjek je sve pogadjao za dva...Odlicno izvodi bacanja...
Cini mi se da je igrao za Zvezdu jednu ili dvije godine nisam siguran...
To je taj, ja mislim 2-3 god. da je bio u Zvezdi...
-
- Kontakt:
igosi jos pregovaraju jos sa nebojsom joksimovic,donell taylorom stefan nadjfei i vanja plisnic.potpisace dvojica od ove cetvorice
svi dobri, pogotovo plisniczeljko kelecevic je napisao/la:igosi jos pregovaraju jos sa nebojsom joksimovic,donell taylorom stefan nadjfei i vanja plisnic.potpisace dvojica od ove cetvorice
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Po meni Nebojsa i Vanja bi bili najbolja opcija....Imala bi Igokea onda pet igraca koji bi mogli da igraju unutra i rijetko koja ekipa bi mogla da im parira sto se tice unutrasnje igre...Vani bi bili korektni..Djerasimovic, Dozet, Joksimovic, Mirkovic, sasvim solidno plus mozda jos jedan Amer bi to bilo to..Mada i Vitkovac igra tu neku poziciju 3 na 4...nerminh74 je napisao/la:svi dobri, pogotovo plisniczeljko kelecevic je napisao/la:igosi jos pregovaraju jos sa nebojsom joksimovic,donell taylorom stefan nadjfei i vanja plisnic.potpisace dvojica od ove cetvorice
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
potpisao je i nadjfei..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.