Bgm nezz kolko je i ko sve ima besplatno na grbavici ulaz nit me interesuje. U mom selu je ulaz u 2 kantonalnoj ligi 2 km po utakmici a toliko i na kosevu pa mi smijesno sto odma spominjes vase rivale , nide veze.TobeYarabi je napisao/la:to je za clanove..ko npr kod vas sto clanovi SDA imaju besplatan ulaz na grbavicuclub21 je napisao/la:Jel me neko zeza ili je poluseznoska ulaznica za sjever 15 km .haha
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Pa ko bi doso drug da je vise....club21 je napisao/la:Jel me neko zeza ili je poluseznoska ulaznica za sjever 15 km .haha
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- TobeYarabi
- Kontakt:
na prepucavanjima si druzeclub21 je napisao/la:Bgm nezz kolko je i ko sve ima besplatno na grbavici ulaz nit me interesuje. U mom selu je ulaz u 2 kantonalnoj ligi 2 km po utakmici a toliko i na kosevu pa mi smijesno sto odma spominjes vase rivale , nide veze.TobeYarabi je napisao/la:to je za clanove..ko npr kod vas sto clanovi SDA imaju besplatan ulaz na grbavicuclub21 je napisao/la:Jel me neko zeza ili je poluseznoska ulaznica za sjever 15 km .haha
Ne vjerujem da je suspendovan igrac Celika koji je dobio crveni karton na Grbavici. Po pravilu je sudija tog meca treba biti suspendovana , a igracu ukinuti suspenziju.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Najaktivnija tema vidim svi navijaci tu pa i ja pisem. Ostale teme mrtve bgm
Taj krvnik moze biti sretan sto je samo jednu utakmicu suspenzije zaradio, zamalo nije poslo Bekrica u penziju onim monstruoznim startomsamirr je napisao/la:Ne vjerujem da je suspendovan igrac Celika koji je dobio crveni karton na Grbavici. Po pravilu je sudija tog meca treba biti suspendovana , a igracu ukinuti suspenziju.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kompenzacija.samirr je napisao/la:Ne vjerujem da je suspendovan igrac Celika koji je dobio crveni karton na Grbavici. Po pravilu je sudija tog meca treba biti suspendovana , a igracu ukinuti suspenziju.

-
- Kontakt:
Istina druže, još na njoj piše velikim slovima ŠIRI, ŠIRIclub21 je napisao/la:Jel me neko zeza ili je poluseznoska ulaznica za sjever 15 km .haha

-
- Kontakt:
Je' istina da uz ulaznicu na Jug placate Benji jos 1-2 KM da vas ne terorise

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jesi ozbiljan ?irfo je napisao/la:Taj krvnik moze biti sretan sto je samo jednu utakmicu suspenzije zaradio, zamalo nije poslo Bekrica u penziju onim monstruoznim startomsamirr je napisao/la:Ne vjerujem da je suspendovan igrac Celika koji je dobio crveni karton na Grbavici. Po pravilu je sudija tog meca treba biti suspendovana , a igracu ukinuti suspenziju.
Sjever na Koševu - 3 KM, je li to najniža cijena ulaznice u ligi?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ali zanimljivo da se našoj borbi i pobjedi protiv agenture smiju isti oni koji su imali iste probleme.belosevic28 je napisao/la:Je' istina da uz ulaznicu na Jug placate Benji jos 1-2 KM da vas ne terorise![]()

Ali šta zna papak.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- TobeYarabi
- Kontakt:
sad ce i konama pojeftiniti ulaznice. novi vlasnik kluba miske, je rekao da se osimovima vise nece placati mjesecna kamata, pa ce to vjerovatno doprinjeti smanjenju cijene ulaznica za 7%
2 utakmice do kraja pa onda 5 u ligi 6. 2 km odnosno 2 km i 12 kfVirtu4l je napisao/la:Sjever na Koševu - 3 KM, je li to najniža cijena ulaznice u ligi?
-
- Kontakt:
Sta si bha ti pobijedioshzna je napisao/la:Ali zanimljivo da se našoj borbi i pobjedi protiv agenture smiju isti oni koji su imali iste probleme.belosevic28 je napisao/la:Je' istina da uz ulaznicu na Jug placate Benji jos 1-2 KM da vas ne terorise![]()
![]()
Ali šta zna papak.

belosevic28 je napisao/la:skacu cijene za Jug odma, posjeta sve manja i manja...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Važil vam polusezonska i za kup

-
- Kontakt:
A kad vam njoBe onomad zatvori cijeli Jug?Virtu4l je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:skacu cijene za Jug odma, posjeta sve manja i manja...![]()

Sveeee!narodniheroj je napisao/la:Važil vam polusezonska i za kup![]()
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Svako reket mora da plati !belosevic28 je napisao/la:Je' istina da uz ulaznicu na Jug placate Benji jos 1-2 KM da vas ne terorise![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.