NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
je li bilo sta pametno na toj skupstini, je li ko sta pametno rekao 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Nemoj ih više mučiti, evo i najveći pesimisti su počeli da vjerujuPantelija je napisao/la:je li bilo sta pametno na toj skupstini, je li ko sta pametno rekao

-
- Kontakt:
Da je nama ljudi ostati u ovoj ligi, ja ne znam jel mi ikakve sanse imamo da se izborimo? Pustite sad malo arape, sta cemo ako ispadnemo, treba ovu sezonu izgurati
Sada, moramo jace nego ikada animirati raju da dodju na Velez prvo kolo. Pozitivne stvari se desavaju i moramo znati ispratiti sve to. Ajmo napuniti stadion i pokazati kako se voli klub iz Bihaca. Svi,svi,svi!
Ljudi mi nemamo igrača razmislite ko je ostao samo Nuspahic ostalo djeca koja subotom budu do jutra u ismaru pa na trening...SNSa je napisao/la:Sada, moramo jace nego ikada animirati raju da dodju na Velez prvo kolo. Pozitivne stvari se desavaju i moramo znati ispratiti sve to. Ajmo napuniti stadion i pokazati kako se voli klub iz Bihaca. Svi,svi,svi!
-
- Kontakt:
Sretno Jedinstvu, u svakom slucaju, to je stari klub iz ponosne Krajine, Bihaća, volio bi ga sto prije vidjeti u eliti BH nogometa, samo konkurencija u prvoj federalnoj je beton. Jedinstvo, bilo i ostat ce u mom srcu kao vrlo simpatičan klub, gradski, klub raje, domaćinskih Krajišnika naravno,a i Bihać kao grad mi se vazda svidjao iako nisam puno puta bio tamo.
oko 27. MINUTE pa na dalje ima izvjestaj video sa skupstine kluba
http://www.rtvusk.ba/video/dnevnik-i-sport-1822017/1497
http://www.rtvusk.ba/video/dnevnik-i-sport-1822017/1497
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
Kakvo pojačanje
.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nadam se da ćete uspjeti u ovom svemu,sječam se da ste davali podršku nama da se izborimo.Sada je ponovo red na vas.Pozdrav
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Kao da su usli neki novci 

Ima li kakvih novosti u Bihaću?
Ko je uopće od prvotimaca ostao u Bihaću, Anes Nuspahić, Jasmin Abdihodžić i Mimi?
Ko je uopće od prvotimaca ostao u Bihaću, Anes Nuspahić, Jasmin Abdihodžić i Mimi?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Preglupa hajka sa dovođenjem istih igrača po ko zna koji put koji zadnjih 5 sezona dođu i odu, jednostavno nestanu bez traga. Mrzio sam uvijek tu politiku i sada je mrzim. To je dolveo do ovoga gdje nemaš kadra nikako i gdje strepiš da li ćeš imati uopšte popunjenu listu igrača. I sada ponovo ista spika. Neki kad namirišu promjenu i obećanja dođu tu, čim zagusti džalica iz kluba ccc. Gore je što su mnogi od tih kenjali o gradu, upravi, ekipi, navijačima i onda opet imaju "obraza" doći na to isto mjesto. Da ne pričam šta se para bacilo na iste levate..
Nadam se da će se i to promijeniti uskoro u skladu sa svim ostalim promjenama.
Nadam se da će se i to promijeniti uskoro u skladu sa svim ostalim promjenama.
Ako ovdje misliš na Topića, ne bih se složio s tobom. Meni je gore što naši ljudi rade takve stvari, evo npr. Ekrem Hodžić čeka da li će otići u Goražde ili ne, ako ne sredi tamo onda će kod nas... Trebamo prestati biti zadnja stanica za igrače, nemaju gdje pa dođu kod nas.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Pa upravo tu spada i Topić, normalno da je gore od toga samo kad "domaći" igrač to radi, ali ovaj ti je tip onih koje sam naveo gore u postu. Svaki put je tako, kada se nešto dogodi pozitivno, nanjuše i dođu. Kada se obeća nešto vrate se jer nemaju ionako dgejd rugo da igraju, da su dobri i da valjaju igrali bi na nivou više. Pored toga ljudi koji prosipaju spiku protiv kluba kada ga napuste i pričaju sve i svašta kontra navijača onda nema smisla dovoditi takve ljude u klub ali eto, zadnja rupa na sviralu i dalje pa se to dešava, a i nema se igrača da se popuni kadar. Ta politika je i dovela do ovoga ali nema veze duga je to tema sada i davno ispričana. Nadam se samo da će se prestati sa tim varijantama i politikom kada klub stane na noge ako Bog Da.
Ja njega znam i on nikad nije rekao nista protiv ovog kluba. Kad je odlazio rekao je da su malo gdje bolji ljudi nego u Bihacu. U ovoj situaciji samo pomoci moze.
Ne bih ja njega bas ubrajao medju te na koje ti mislis.
Ne bih ja njega bas ubrajao medju te na koje ti mislis.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Onda na raspolažeš sa svim informacijama, lično sam se uvjerio par puta tako da znam šta pričam. Jedno je pričati dok si tu i imati spiku da je sve vrh raja i to (kao mnogi) a jedno je ono što pričaš kada nisi s tim ljudima i kada nisi tu više. Mislim da se to zove karakter i integritet. Navijači su mogima izlazili u susret , dizali u nebesa i lično izigravali psihologe sve u namjeri da pomognu igračima koji dođu tu ali mnogi su bili nezahvalni, kako ko i na koji način to je jasno..
-
- Kontakt:
I vi da imate ponudu 2 firme za posao jedna daje duplo vecu platu i puno bolje uslove a druga nesto bezveze i ni ne zna se hoce moci ispostovati sta bi izabrali. Sigurno bi rekli ja volim.ovu firmu sto daje manju platu. Nema ljudi vise ljubavi mozemo na to zaboraviti ti svi igraci su u godinama gdje mole Boga uzeti kakvih para jer kraj je karijere i sad gledsju bilo sta bolje tako da Jedinstvo je na zadnjem mjestu i moramo cutati i dovoditi te igrace jer ne preostaje nam nista drugo
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Poenta je da su moroni koji su godinama vodili klub srozali isti na taj nivo gdje je postao usputna stanica za igrače tog tipa i zadnja opcija na svijetu, kao prva pomoć. I poenta je da ne treba uzdizati previše pojedince i pisati hvalospjeve, mislim da smo naučili više puta i opekli se na tim slučajevima. 
Sve će se to promijeniti ukoliko se bude radilo po pravilima i ukoliko svi zajedno budu svjesno radili za dobrobit kluba, uz dugoročni plan i viziju Jedinstvo bi trebalo da bude kao nekad.

Sve će se to promijeniti ukoliko se bude radilo po pravilima i ukoliko svi zajedno budu svjesno radili za dobrobit kluba, uz dugoročni plan i viziju Jedinstvo bi trebalo da bude kao nekad.
-
- Kontakt:
hmm ekipa za sad tanko vrlo tanko tu su:topic galin halilovic remic nuspahic hodzic i hrkic od starijih...trrba nam jos stoper golman i vezni i mislim da opstanak nece doci u pitanje
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.