Kakav kralj!!!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Gasi internet, kljucaj temu.TobeYarabi je napisao/la:
Da ti ne znas u kojem je svojstvu Zukic bio prisutan na plavoj veceri noc prije hapsenja?Plavi1987 je napisao/la:Pitari sto javno ne kazete da vam igracima kasne plate, zadnja bila za mjesec decembar, a vec pola februara proslo.
Zavrnuta pipa, nema se para, nema pojacanja,nema stadiona a vidjet cemo i da li ce i koliko navijaca biti protiv Viteza.
Al zato imate milijardera za vlasnika
i je li istina da je osimovima zabranjen dolazak samo zato sto mogu puno pojesti?Evander je napisao/la:Da ti ne znas u kojem je svojstvu Zukic bio prisutan na plavoj veceri noc prije hapsenja?Plavi1987 je napisao/la:Pitari sto javno ne kazete da vam igracima kasne plate, zadnja bila za mjesec decembar, a vec pola februara proslo.
Zavrnuta pipa, nema se para, nema pojacanja,nema stadiona a vidjet cemo i da li ce i koliko navijaca biti protiv Viteza.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
TobeYarabi je napisao/la:
A hahah a hahahahaaTobeYarabi je napisao/la:
Ili su mozda nekad surovali sa SDP-om, pa im je radi toga pristup klubu sadzabranjen.TobeYarabi je napisao/la:i je li istina da je osimovima zabranjen dolazak samo zato sto mogu puno pojesti?Evander je napisao/la:Da ti ne znas u kojem je svojstvu Zukic bio prisutan na plavoj veceri noc prije hapsenja?Plavi1987 je napisao/la:Pitari sto javno ne kazete da vam igracima kasne plate, zadnja bila za mjesec decembar, a vec pola februara proslo.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk![]()
Kakvog gosta?Plavi1987 je napisao/la:Bio je prisutan u svojstvu gosta, a Ivica je strasno bolestan i zbog toga nije bio na veceri.
Plata nema more bit bidne a i ne mora
Nego recite vi meni jel ove godine ulazite u grupnu fazu Euro takmicenja vidim doveli ste Lelica i Livaku, kazu odbili su jace klubove hoce u bosanski Dinamo
Ne skreci s teme sda.marovcePlavi1987 je napisao/la:Bio je prisutan u svojstvu gosta, a Ivica je strasno bolestan i zbog toga nije bio na veceri.
Plata nema more bit bidne a i ne mora
Nego recite vi meni jel ove godine ulazite u grupnu fazu Euro takmicenja vidim doveli ste Lelica i Livaku, kazu odbili su jace klubove hoce u bosanski Dinamo
Nikad.Evander je napisao/la: Za vas je Zrinjski olicenje postenja.
Jasno da je veći pitar od Tana, uostalom Tan uopšte nije pitar, ne znam što prebacuješ priču na Tana nije o tome riječ,Evander je napisao/la:@Capodecina
Sigurno hiljadu puta veci pitar od kineskog hostaplera i njegovih jataka.
A to sto sam pisao, smatram da je covjek sposoban, a svako ko je sposoban je dobro dosao.
I Boze sacuvaj da mu udaram po porodici, samo sam ti zelio docarati koliko mi je stalo do tog NG. Fakat nemam pojma koga covjek ima.
Pa zar da od svih vlasnika svijeta nama dodje najgori???
Virtu4l je napisao/la:Pa zar da od svih vlasnika svijeta nama dodje najgori???
carsijaba je napisao/la:
Ovi su sve živo pokrali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.