Vladu Divca treba objesit, covjek je uspio za top 10 igraca lige dobit bolju verziju Jodie Meeksa i pick prve runde oko 15.-20. mjesta. Pored ovoga, onaj trejd Paua u Lakerse 2008. izgleda kao maciji kasalj. Mogli su sigurno boljih ponuda dobit al eto idioti su procjenili da je Buddy Hield ogroman potencijal.
NOP je sada sa ovom dvojicom pod kosem i Jrueom na playu u teoriji daleko najtezi match up GSWu u PO seriji. Za Davisa nikad nisu imali rjesenje (vidjeli smo to u PO prije 2 godine), a sad kad je jos uparen s Boogiem, morat ce protiv njih svaku utakmicu brutalno sutat da bi nadoknadili teror koji ce im Boogie i AD napravit pod kosem. Ubjedljivo, ubjedljivo najjaci frontcourt lige. Njih dvojica su i prilicno kompaktibilni u oba smjera jer Boogie nece vise morat konstantno sirit teren nego se posvetit igri u postu gdje mu nema ravnog, a i povremeno napadat licem i driblingom s poludistance naravno. Davis ce na poludistanci imati nikad vise prostora a tu je vec sad elita apsolutna. Defanzivno se isto odlicno slazu jer ce se Cousins moci posvetiti reketu dok ce Davis vec standartno zatvarati sve izmedju trice i reketa. Prebrutalna kombinacija fakat.
Sto se Lakersa tice, razumijem zasto Mitch nije htio ici po Boogiea za Ingrama. Time bi se ojacali ove sezone dovoljno da sigurno izgubimo pick, a nedovoljno da se vratimo u borbu za PO. Da su imali spreman jos jedan paket za PGa il Butlera, onda bi vjerujem isli po ovaj trejd za Boogiea al ovako sam Boogie je jednostavno nedovoljan.
Boston mi nije jasan sto nisu isli po Cousinsa, Horfordu svakako vise odgovara cetvorka nego petica, a i s njim u reketu bi anulirali tu ogromnu prednost koju Cavsi imaju u skoku naspram njih. Gledajuci ovaj trejd, siguran sam da su ga mogli dobit bez da diraju ijedan od BKN pickova i stvarno mi nije jasno zasto Ainge nije to uradio. Moglo mu je komotno ostat jos dovoljno resursa da pored Boogiea dovede i PG/Butlera sto bi nam omogucilo bas strasnu seriju protiv Cavsa.