NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2016/2017
Kings are waving Galloway, buying out Evans. They traded Boogie for Buddy Hield and a pick. The 2K computer would tell you to GTFO. 

- invincible1921
- Kontakt:
Kažem ja nedavno jedan od najprecjenjenih igrača ligedevito je napisao/la:Joj Rodje haha.
Sta je sa ovim Georgom, covjek ne igra ovu sezonu na all-star levelu, ne moze bazen pogoditi, bas lose izgleda.
=\_1921_/=
Jel ovo ozbiljno?
Napokon gluplji trejd od Hardenovog
Napokon gluplji trejd od Hardenovog

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ne znam da li su veci debili u Kingsima sto su dali najboljeg centra u ligi za ovakve polovnjake i pick koji nece vjerovatno biti ni u TOP 10, ili Lakersi koji nisu htjeli dati Ingrama + pickove.. Pa da li je moguće..
Jedina pozitivna stvar Kingisma je sto su znacajno smanjili salary cap, pa mozda na ljeto krenu po nekog free agenta, ako uopšte bude ko dostupan na tržištu.
Jedina pozitivna stvar Kingisma je sto su znacajno smanjili salary cap, pa mozda na ljeto krenu po nekog free agenta, ako uopšte bude ko dostupan na tržištu.

Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 20 feb 2017, 08:38, ukupno mijenjano 1 put.
Vlade bog. Prekucao igricu.
Bas me zanima kako ce Pelikani usrati ovo.

Bas me zanima kako ce Pelikani usrati ovo.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da ovo govori i koliko Cousinsa cijene u ligi, čim Divac nije mogao dobiti bolju ponudu od ove.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ko ce to htjeti u Kingse naokon ovakvih potezaBenjooJutub je napisao/la:Ne znam da li su veci debili u Kingsima sto su dali najboljeg centra u ligi za ovakve polovnjake i pick koji nece vjerovatno biti ni u TOP 10, ili Lakersi koji nisu htjeli dati Ingrama + pickove.. Pa da li je moguće..

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ma nije toliko precjenjen, ili barem nije bio ranije. Covjek je prije velike povrede odlican bio, pa i nakon povrede krenuo je dobro, ali ovo kako igra u posljednje vrijeme je katastrofa.invincible1921 je napisao/la:Kažem ja nedavno jedan od najprecjenjenih igrača ligedevito je napisao/la:Joj Rodje haha.
Sta je sa ovim Georgom, covjek ne igra ovu sezonu na all-star levelu, ne moze bazen pogoditi, bas lose izgleda.
DeRozan isto mi nije jasan, ma covjek je sa pozicije unutar trice tukao, niko mu u ligi nije mogao parirati u tom segmentu. Sad cigle od tablu roka sa tih pozicija, bas kriza.
THE PRIDE OF LONDON
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ma Sacramento je najstarija franšiza u NBA, tim sa tradicijom, Kalifornija ovo ono.. Isto ko i Lakersi, bez obzira na roster niko ih ne može bez razmišlja odbitSarmelino je napisao/la:Ko ce to htjeti u Kingse naokon ovakvih potezaBenjooJutub je napisao/la:Ne znam da li su veci debili u Kingsima sto su dali najboljeg centra u ligi za ovakve polovnjake i pick koji nece vjerovatno biti ni u TOP 10, ili Lakersi koji nisu htjeli dati Ingrama + pickove.. Pa da li je moguće..

A možda su krenuli u rebuilding, onda nek daju Gaya i Evansa za pickove.. Možda Divac nije toliko glup

Istina.rio_Ferdy88 je napisao/la:Mislim da ovo govori i koliko Cousinsa cijene u ligi, čim Divac nije mogao dobiti bolju ponudu od ove.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kingsi nisu najstarija franšiza u NBA.Ma Sacramento je najstarija franšiza u NBA, tim sa tradicijom, Kalifornija ovo ono.. Isto ko i Lakersi, bez obzira na roster niko ih ne može bez razmišlja odbit
A možda su krenuli u rebuilding, onda nek daju Gaya i Evansa za pickove.. Možda Divac nije toliko glup
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Warriorsi, Celticsi i Knicksi su starije fransize od Kingsa
Don't believe the hype.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
NBA 2K won't even do this Boogie trade.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajde bar je Cousinsu i Davisu bolje sada, odvojeno ne mogu meda mozda ovako sada im se sklepa ekipa.
A drugo Sacramento moze imati 10 pobjeda, a ne 20 i dobiti prvi ili drugi pick. I to mozda vise godina..
A drugo Sacramento moze imati 10 pobjeda, a ne 20 i dobiti prvi ili drugi pick. I to mozda vise godina..
- IlCapitano
- Kontakt:
Ja sam u šoku, ne mogu da vjerujem. 
Počelo je sinoć kao zajebancija, jutros ustanem i vidim stvarno prošao trade, kakva pljačka.
Po twitteru pišu da je opet Vivek poletio pred rudu, nije htio dati max Cousinsu. Kakva budala moraš biti, čak i ako misliš da nije vrijedan tih para sačekaj draft i ljeto i dobit ćeš puno bolju ponudu.
Što se Pelikana tiče svaka čast. Kako god ispalo ovo je rizik koji moraš uzeti. Holiday, Davis i Boogie skupa, popuniš to sa par dobrih šutera i možeš imati drugu najbolju ekipu Zapada ako sve klikne. Jedino trener je veliki upitnik, ali trebaš biti poseban stručnjak ako ovo ne uklopi.
Warriorsima sigurno ne može biti svejedno. Nemaju nikog ko će čuvati jednog, kamo li obojicu pod košem.
Jedva čekam

Počelo je sinoć kao zajebancija, jutros ustanem i vidim stvarno prošao trade, kakva pljačka.
Po twitteru pišu da je opet Vivek poletio pred rudu, nije htio dati max Cousinsu. Kakva budala moraš biti, čak i ako misliš da nije vrijedan tih para sačekaj draft i ljeto i dobit ćeš puno bolju ponudu.
Što se Pelikana tiče svaka čast. Kako god ispalo ovo je rizik koji moraš uzeti. Holiday, Davis i Boogie skupa, popuniš to sa par dobrih šutera i možeš imati drugu najbolju ekipu Zapada ako sve klikne. Jedino trener je veliki upitnik, ali trebaš biti poseban stručnjak ako ovo ne uklopi.
Warriorsima sigurno ne može biti svejedno. Nemaju nikog ko će čuvati jednog, kamo li obojicu pod košem.
Jedva čekam

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Realno, ako se ovo desi zabraniti Indijcu i Divcu da vise ikada dodju u kontakt sa kosarkom. Dati Cousinsa za Hielda, Evansa i pikove koji uopste nece biti pri vrhu.. Da mi je neko pricao da ce se ovo desiti, ne bih mu vjerovao.
Da li je ovo bio jedan od gorih AS vikenda ever?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa to je sve zbog vlasnika, covjek cijeni na pogresan nacin. Njemu je bio dobar i Stauskas i Ferdette, a eto sada pretjerano cijeni i Hielda.
Najbolja stvar u svemu ovom je sto Phila ima Sacramentov nezasticen pick 2019 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.