FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Djecace iskompleksirani, kad ulazis u raspravu naoruzaj se informacijama do zuba i onda lagano razvalis to o cemu raspravljas. Ti kuponi su se otkidali 2001 godine (imam tu polugodisnju pa tacno znam da je ta godina jer inace ih bas i ne pamtim), a vec par sezona je godisnja iz jednog komada plastike (ovo sam ovako napisao da ti malo olaksam gradivo).
haj zdra'o
haj zdra'o
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Neka covjek pita i dobije odgovor!Avanes je napisao/la:Djecace iskompleksirani, kad ulazis u raspravu naoruzaj se informacijama do zuba i onda lagano razvalis to o cemu raspravljas. Ti kuponi su se otkidali 2001 godine (imam tu polugodisnju pa tacno znam da je ta godina jer inace ih bas i ne pamtim), a vec par sezona je godisnja iz jednog komada plastike (ovo sam ovako napisao da ti malo olaksam gradivo).
haj zdra'o
pile87 je napisao/la:Ma isto kao i kod vas bar kod!Gigant je napisao/la:Sada bez zajebancije, jesu li vam te clanske kao nekad prije sto su bile, neki se kuponi otkidaju, ili ste i vi presli na drugi sistem...ozb pitam...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ma ja, naravno da si fino pitao...sav si mi takav...Gigant je napisao/la:fino sam pitao...Seyo_TM je napisao/la:Skeniranje jagodice prsta, a od nove godine idemo i sa skeniranjem irisa oka...
PS tek sada vidjeh da si pitao za "Clanske"...izvinjavam se, nemamo clanske.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Vazda ista prica i sa iste strane. Nama su bitnije 2 prave titule a ne 13 kupljenih u PLelSaik je napisao/la: U periodu 1998. do 2000. se igrao Play-off kao ZVANIČNI završetak takmičenja i način određivanja Prvaka Bosne i Hercegovine, priznatog od strane UEFA. 1998. je prvak bio Željezničar, 2000. Brotnjo. 1999. play-off nije odigran, BiH nije imala svog prvaka, a ni predstavnike u EURO takmičenjima. Sarajevo ima 2 titule BiH jednako kao što i Čelik ima 3.
Ukolko je danas okupljanje na grbavici
17:30 i da evo jos jednom ponovim za sve koji nisu upratili :IMO TM je napisao/la:Ukolko je danas okupljanje na grbavici
Okupljanje za utakmicu sa Olimpikom je u srijedu na platou stadiona Grbavica u 17:30h, SVI NA OKUPLJANJE, SVI NA JUG do prva gostujuća 3 boda!
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
SuperUPS je napisao/la:Vazda ista prica i sa iste strane. Nama su bitnije 2 prave titule a ne 13 kupljenih u PLelSaik je napisao/la: U periodu 1998. do 2000. se igrao Play-off kao ZVANIČNI završetak takmičenja i način određivanja Prvaka Bosne i Hercegovine, priznatog od strane UEFA. 1998. je prvak bio Željezničar, 2000. Brotnjo. 1999. play-off nije odigran, BiH nije imala svog prvaka, a ni predstavnike u EURO takmičenjima. Sarajevo ima 2 titule BiH jednako kao što i Čelik ima 3.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 04 avg 2010, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
UPRAVO ta jedna vasa nije prava (jer je onda i posusje po tome prvak)... u tome je stos...UPS je napisao/la:Vazda ista prica i sa iste strane. Nama su bitnije 2 prave titule a ne 13 kupljenih u PLelSaik je napisao/la: U periodu 1998. do 2000. se igrao Play-off kao ZVANIČNI završetak takmičenja i način određivanja Prvaka Bosne i Hercegovine, priznatog od strane UEFA. 1998. je prvak bio Željezničar, 2000. Brotnjo. 1999. play-off nije odigran, BiH nije imala svog prvaka, a ni predstavnike u EURO takmičenjima. Sarajevo ima 2 titule BiH jednako kao što i Čelik ima 3.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Tebi je fakat glava na UPS-u. Leži ti nick vopra.
Pitari dajte nam nekog konačno iz vaših redova da može s nama starijim ravnopravno razgovarati. Evo od kada je ovog foruma sve nekakvi giganti, cane, ćune, stoke i UPS-ovi. Čitava vam tema na desetak balavaca stoji. Sve mitska djeca. Ima li fakat među vama iko stariji da zna išta. Ja sam znao hordi i prije rata, gdje su ti ljudi. Fakat je od onih hordi ostalo samo dva slova hz. Baš prava skraćenica u svakom pogledu. Hoćemo prijeratne horde, djeco ****. Zaglupit ću svama.
Pitari dajte nam nekog konačno iz vaših redova da može s nama starijim ravnopravno razgovarati. Evo od kada je ovog foruma sve nekakvi giganti, cane, ćune, stoke i UPS-ovi. Čitava vam tema na desetak balavaca stoji. Sve mitska djeca. Ima li fakat među vama iko stariji da zna išta. Ja sam znao hordi i prije rata, gdje su ti ljudi. Fakat je od onih hordi ostalo samo dva slova hz. Baš prava skraćenica u svakom pogledu. Hoćemo prijeratne horde, djeco ****. Zaglupit ću svama.
- KB-TM87
- Kontakt:
U koliko je utakmica ?
Ja sam vidio u pola devet, al na kladioni pise da je u cetiri !?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
bas uvijek ista prica i sa iste strane od vas 3 debilaUPS je napisao/la:Vazda ista prica i sa iste strane. Nama su bitnije 2 prave titule a ne 13 kupljenih u PLelSaik je napisao/la: U periodu 1998. do 2000. se igrao Play-off kao ZVANIČNI završetak takmičenja i način određivanja Prvaka Bosne i Hercegovine, priznatog od strane UEFA. 1998. je prvak bio Željezničar, 2000. Brotnjo. 1999. play-off nije odigran, BiH nije imala svog prvaka, a ni predstavnike u EURO takmičenjima. Sarajevo ima 2 titule BiH jednako kao što i Čelik ima 3.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ti vjeruj kladioni i idi u 4KB-TM87 je napisao/la:U koliko je utakmica ?
Za zivot cijeli!
legla sad karta
29 broj
29 broj
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- RagazziDelSud
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ti vjeruj kladioni i idi u 4KB-TM87 je napisao/la:U koliko je utakmica ?
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
- KB-TM87
- Kontakt:
Ne smijem otic, strah me da me koji vuk ne saceka
Željezničar - kult glavnog grada
-
stoka s istoka
- Kontakt:
Jako nas boli HapoelCuspajz je napisao/la:bas uvijek ista prica i sa iste strane od vas 3 debilaUPS je napisao/la:Vazda ista prica i sa iste strane. Nama su bitnije 2 prave titule a ne 13 kupljenih u PLelSaik je napisao/la: U periodu 1998. do 2000. se igrao Play-off kao ZVANIČNI završetak takmičenja i način određivanja Prvaka Bosne i Hercegovine, priznatog od strane UEFA. 1998. je prvak bio Željezničar, 2000. Brotnjo. 1999. play-off nije odigran, BiH nije imala svog prvaka, a ni predstavnike u EURO takmičenjima. Sarajevo ima 2 titule BiH jednako kao što i Čelik ima 3.,mi kupili vi posteni ali neka sto vas vise boli nama je draze
Sreca tvoja pa te ne moze mozak zaboliti
- velez_mostar
- Kontakt:
Dobra kvota na Olimpik pravo, dvoznak 2.45, lova se fina moze uzet'!
Manijaci, ovo je preporuka, petobaju u ruke, dodate jos par sigurica, i 1x na Olimpik, prolaz k'o kuca!
Manijaci, ovo je preporuka, petobaju u ruke, dodate jos par sigurica, i 1x na Olimpik, prolaz k'o kuca!
Dok je trebalo ima li smo i bolje ustvari najbolje. Za vas je sad i Tica dovoljan.
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Prijedlozi i sugestijevelez_mostar je napisao/la:Dobra kvota na Olimpik pravo, dvoznak 2.45, lova se fina moze uzet'!
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.