Samo je solo Q bitan

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
upravo sam zavrsio gejm gdje sam igrao mid panteliju i moram reci, da je gowno totalno op, jer sam kao kezual panteon igrac razvalio. Full lethality build sa q svake 2 sekunde koji krita ako je protivnik ispod 30% healtha ne moze da ne valja. Cak i ako ti je tezak match up nakon sestice roamaj po lejnovima i to je to.theboss_RD07 je napisao/la:Inace na rankedu nikad ne igram champione s kojim nisam bar lvl 5. Jedino sam s talonom odma s lvl 2 igro rankede zato jer mi je sjeo nenormalno. Lvl 7 sam Pantheon, mainam ga od 4. sezone (s tim da sam 5. i pola 6. pauziro) a on mi nekako djeluje ko mid lane verzija pantheona. Dobro mi ide, isto ko s pantheonom totalno rijetko gubim lane, nebitno protiv koga igram, samo moram dooosta poradit na late gameu
Ma kakvi, ja yasua jedem za dorucak rucak i predjelo i veceru XDSveti je napisao/la:upravo sam zavrsio gejm gdje sam igrao mid panteliju i moram reci, da je gowno totalno op, jer sam kao kezual panteon igrac razvalio. Full lethality build sa q svake 2 sekunde koji krita ako je protivnik ispod 30% healtha ne moze da ne valja. Cak i ako ti je tezak match up nakon sestice roamaj po lejnovima i to je to.theboss_RD07 je napisao/la:Inace na rankedu nikad ne igram champione s kojim nisam bar lvl 5. Jedino sam s talonom odma s lvl 2 igro rankede zato jer mi je sjeo nenormalno. Lvl 7 sam Pantheon, mainam ga od 4. sezone (s tim da sam 5. i pola 6. pauziro) a on mi nekako djeluje ko mid lane verzija pantheona. Dobro mi ide, isto ko s pantheonom totalno rijetko gubim lane, nebitno protiv koga igram, samo moram dooosta poradit na late gameu
Inace, skonto sam da mu je na midu veliki counter yasuo zbog onog yebenog shilda, ne mos supka ispoukat da si lepina
Nije belaj ni shield jer i ti imaš blok, već što Pantelija ima malo mane na početku, a Yasuo ima dobar life steal i onda pokanje izgubio smisao.Sveti je napisao/la:upravo sam zavrsio gejm gdje sam igrao mid panteliju i moram reci, da je gowno totalno op, jer sam kao kezual panteon igrac razvalio. Full lethality build sa q svake 2 sekunde koji krita ako je protivnik ispod 30% healtha ne moze da ne valja. Cak i ako ti je tezak match up nakon sestice roamaj po lejnovima i to je to.theboss_RD07 je napisao/la:Inace na rankedu nikad ne igram champione s kojim nisam bar lvl 5. Jedino sam s talonom odma s lvl 2 igro rankede zato jer mi je sjeo nenormalno. Lvl 7 sam Pantheon, mainam ga od 4. sezone (s tim da sam 5. i pola 6. pauziro) a on mi nekako djeluje ko mid lane verzija pantheona. Dobro mi ide, isto ko s pantheonom totalno rijetko gubim lane, nebitno protiv koga igram, samo moram dooosta poradit na late gameu
Inace, skonto sam da mu je na midu veliki counter yasuo zbog onog yebenog shilda, ne mos supka ispoukat da si lepina
Istina. Pocinjes game sa 317 mane a q ti uzme 45.UnitedWA je napisao/la:Nije belaj ni shield jer i ti imaš blok, već što Pantelija ima malo mane na početku, a Yasuo ima dobar life steal i onda pokanje izgubio smisao.Sveti je napisao/la:upravo sam zavrsio gejm gdje sam igrao mid panteliju i moram reci, da je gowno totalno op, jer sam kao kezual panteon igrac razvalio. Full lethality build sa q svake 2 sekunde koji krita ako je protivnik ispod 30% healtha ne moze da ne valja. Cak i ako ti je tezak match up nakon sestice roamaj po lejnovima i to je to.theboss_RD07 je napisao/la:Inace na rankedu nikad ne igram champione s kojim nisam bar lvl 5. Jedino sam s talonom odma s lvl 2 igro rankede zato jer mi je sjeo nenormalno. Lvl 7 sam Pantheon, mainam ga od 4. sezone (s tim da sam 5. i pola 6. pauziro) a on mi nekako djeluje ko mid lane verzija pantheona. Dobro mi ide, isto ko s pantheonom totalno rijetko gubim lane, nebitno protiv koga igram, samo moram dooosta poradit na late gameu
Ali da se dobiti.
Magikarpusedfly?theboss_RD07 je napisao/la:
Pa dobro kad se opet uzme koliko je ovih svojih 'guide-ova' uradio, uopste me ne cudi ni manjak inspiracije jer je championa stvarno previseSveti je napisao/la:Magikarpusedfly?theboss_RD07 je napisao/la:![]()
Darkmanne je i meni najdrazi ali je poceo da se glupira sa nekim lijevim sadrzajima i prestao da izbacuje redovno sto opet razumijem, decko je redovan student itd
tugaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sa jednom slikom cu da opisem gold ..........
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 60 gostiju.