Pa dovoljno mu je bilo sjest u avion i letit zapadno i vidjeti gdje bi dosao, medjutim jok, on sad vjerovatno misli da je zapadno od amerike crna rupa.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Pa znaci, prije nego sto je ispao glup, bio je pametan, jer se slagao s nasim misljenjem, jer se slagao s misljenjem vecine. To sam i rekao, prije nego je postao glup po vasem misljenju, bio je pametan.bodi123 je napisao/la:Nije on zbog toga glup, on je glup zato sto je ISTRAZIVAO i utvrdio da je zemlja ravna ploca.![]()
Pa dovoljno mu je bilo sjest u avion i letit zapadno i vidjeti gdje bi dosao, medjutim jok, on sad vjerovatno misli da je zapadno od amerike crna rupa.
Nije, nego je trebao prihvatiti instiktivno tako kako mu je receno, bio je glup od pocetka zato sto je uopste sumnjao u takvu stvar i istrazivao, jer brate 21. vijek je, pa ljudi su istrazivali je li zemlja ravna ploca prije 500 godina jbt dan, znaci da Kyrie kasni za civilizacijom 5 vjekova, dovoljno je izaci i prosetati Vilsonovim i skontat da je zemlja okrugla a kamoli da to izjavi covjek koji putuje svaka 2 dana.adriano_leite je napisao/la: Pa znaci, prije nego sto je ispao glup, bio je pametan, jer se slagao s nasim misljenjem, jer se slagao s misljenjem vecine. To sam i rekao, prije nego je postao glup po vasem misljenju, bio je pametan.
Dakle, bio je pametan, ali je ispao glup jer je istrazivao i to zakljucio. Koliko je normalno da pametan covjek postane glup zbog toga sto je promijenio misljenje oko neke stvari?bodi123 je napisao/la:Nije, nego je trebao prihvatiti instiktivno tako kako mu je receno, bio je glup od pocetka zato sto je uopste sumnjao u takvu stvar i istrazivao, jer brate 21. vijek je, pa ljudi su istrazivali je li zemlja ravna ploca prije 500 godina jbt dan, znaci da Kyrie kasni za civilizacijom 5 vjekova, dovoljno je izaci i prosetati Vilsonovim i skontat da je zemlja okrugla a kamoli da to izjavi covjek koji putuje svaka 2 dana.adriano_leite je napisao/la: Pa znaci, prije nego sto je ispao glup, bio je pametan, jer se slagao s nasim misljenjem, jer se slagao s misljenjem vecine. To sam i rekao, prije nego je postao glup po vasem misljenju, bio je pametan.
Covjece, ne branim ga, samo sam izjavio da ga ne smatram glupim covjekom zbog te njegove izjave. To je sve.bodi123 je napisao/la:Pa nije bio pametan, bio je glupan oduvijek, jer cim covjek u takvo nesto i posumnja kad mu se kaze on je glupan, i tu sva logika zavrsava, nema ovo nikakve veze s njegovim kosarkaskim znanjem, meni je samo bilo smijesno to sto ga ti branis samo zato sto je Kyrie to izjavio, a mogu se zakleti da je LeBron ovo izjavio da bi ti prvi ga ismijavao na forumu, to i ti sam znas.
Naravno da bi samo kakve to veze ima s tim da je on glupNEZALAGANJE je napisao/la:Eh da mi je kako biti "glup" ko Kyrie,a imati milione u dzepu,obezbjedjenu buducnost i svojoj djeci itd.Svi bi vi to sutra mijenjali za vasu "pamet".
Ne bih rekao da jedan stav o necemu cini osobu glupom.Izjava bas nije najpametnija,ali kako rekoh,daleko je on od nekog klasicnog glupana.andro234 je napisao/la:Naravno da bi samo kakve to veze ima s tim da je on glupNEZALAGANJE je napisao/la:Eh da mi je kako biti "glup" ko Kyrie,a imati milione u dzepu,obezbjedjenu buducnost i svojoj djeci itd.Svi bi vi to sutra mijenjali za vasu "pamet".
bodi123 je napisao/la:Pa nije bio pametan, bio je glupan oduvijek, jer cim covjek u takvo nesto i posumnja kad mu se kaze on je glupan, i tu sva logika zavrsava, nema ovo nikakve veze s njegovim kosarkaskim znanjem, meni je samo bilo smijesno to sto ga ti branis samo zato sto je Kyrie to izjavio, a mogu se zakleti da je LeBron ovo izjavio da bi ti prvi ga ismijavao na forumu, to i ti sam znas.
Donnie Darko je napisao/la:Zasto bi trolao? Sta on dobija tu, osim sto ce napravit apsolutnog debila od sebe?![]()
Btw. misliti da je planeta okrugla ne znaci da si pametan. Misliti da je zemlja ravna ploca definitivno znaci da si glupan, ne da ti je nizak IQ, vec da si toliko ignorantan da prelazi u ekstremnu glupost.
Isto kao sto ljudi koji misle da je 2+2=4 nisu nuzno pametni, ali oni koji misle suprotno...
Povlacim paralelu sa matematikom cijelo vrijeme jer se i u oba slucaja radi o cistim i nepobitbim cinjenicama. Odnosno faktima, kako se kome svidja.
Jest mi zao sto sam ti dao bodove za kantu.Brokula je napisao/la:Pa dragi adriano nije baš da se ne slaže sa ostatkom svijeta po pitanju metafizičke stvarnosti i da li je naš svemir uistinu samo hologram, nego čovjek koji svaki drugi dan leti avionom, ima pristup svemu i svačemu vjeruje da je zemlja ravna ploča.
I ja i dan danas vjerujem da je Arsenal najbolji klub na svijetu, al barem znam da sam retardiran.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.