NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la bodi123 » 18 feb 2017, 17:44

Nije on zbog toga glup, on je glup zato sto je ISTRAZIVAO i utvrdio da je zemlja ravna ploca. :urnebes:

Pa dovoljno mu je bilo sjest u avion i letit zapadno i vidjeti gdje bi dosao, medjutim jok, on sad vjerovatno misli da je zapadno od amerike crna rupa. :lol:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 feb 2017, 17:48

bodi123 je napisao/la:Nije on zbog toga glup, on je glup zato sto je ISTRAZIVAO i utvrdio da je zemlja ravna ploca. :urnebes:

Pa dovoljno mu je bilo sjest u avion i letit zapadno i vidjeti gdje bi dosao, medjutim jok, on sad vjerovatno misli da je zapadno od amerike crna rupa. :lol:
Pa znaci, prije nego sto je ispao glup, bio je pametan, jer se slagao s nasim misljenjem, jer se slagao s misljenjem vecine. To sam i rekao, prije nego je postao glup po vasem misljenju, bio je pametan.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 18 feb 2017, 17:52

adriano_leite je napisao/la: Pa znaci, prije nego sto je ispao glup, bio je pametan, jer se slagao s nasim misljenjem, jer se slagao s misljenjem vecine. To sam i rekao, prije nego je postao glup po vasem misljenju, bio je pametan.
Nije, nego je trebao prihvatiti instiktivno tako kako mu je receno, bio je glup od pocetka zato sto je uopste sumnjao u takvu stvar i istrazivao, jer brate 21. vijek je, pa ljudi su istrazivali je li zemlja ravna ploca prije 500 godina jbt dan, znaci da Kyrie kasni za civilizacijom 5 vjekova, dovoljno je izaci i prosetati Vilsonovim i skontat da je zemlja okrugla a kamoli da to izjavi covjek koji putuje svaka 2 dana. :mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 feb 2017, 17:56

bodi123 je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Pa znaci, prije nego sto je ispao glup, bio je pametan, jer se slagao s nasim misljenjem, jer se slagao s misljenjem vecine. To sam i rekao, prije nego je postao glup po vasem misljenju, bio je pametan.
Nije, nego je trebao prihvatiti instiktivno tako kako mu je receno, bio je glup od pocetka zato sto je uopste sumnjao u takvu stvar i istrazivao, jer brate 21. vijek je, pa ljudi su istrazivali je li zemlja ravna ploca prije 500 godina jbt dan, znaci da Kyrie kasni za civilizacijom 5 vjekova, dovoljno je izaci i prosetati Vilsonovim i skontat da je zemlja okrugla a kamoli da to izjavi covjek koji putuje svaka 2 dana. :mrgreen:
Dakle, bio je pametan, ali je ispao glup jer je istrazivao i to zakljucio. Koliko je normalno da pametan covjek postane glup zbog toga sto je promijenio misljenje oko neke stvari?

I opet ponavljam, ne branim ga uopste, ne slazem se s tim sto je rekao, ali ga ne smatram ni glupanom zbog toga. Ne znam samo zasto se razvi tolika polemika. Tacno covjek ne smije imati svoje misljenje. To da li neko misli da je on glup ili ne, uopste ne mijenja cinjenicu da je potreban mom timu i da je odlican kosarkas, a ovdje smo zbog sporta, ako se ne varam.

Mes Que Un Club!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 18 feb 2017, 18:00

Pa nije bio pametan, bio je glupan oduvijek, jer cim covjek u takvo nesto i posumnja kad mu se kaze on je glupan, i tu sva logika zavrsava, nema ovo nikakve veze s njegovim kosarkaskim znanjem, meni je samo bilo smijesno to sto ga ti branis samo zato sto je Kyrie to izjavio, a mogu se zakleti da je LeBron ovo izjavio da bi ti prvi ga ismijavao na forumu, to i ti sam znas. :mrgreen:

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 18 feb 2017, 18:00

A jesu ti adriano zaključci u rangu trogodisnjaka, da su svi ljudi koji misle da je zemlja okrugla pametni bilo bi 99% pamenih ljudi sto nije tako tj nisu svi od tih 99 posto pametni, ali onih 1 posto koji misle da je zemlja ravna su bome glupi (jedino u slucaju da su tako uceni i nemaju pristup civilizaciji im se opravdava takva glupost).
Sad ne znam dali Kyrie trola, ja se nadam da da.
Zadnja izmjena: andro234, dana/u 18 feb 2017, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 feb 2017, 18:05

bodi123 je napisao/la:Pa nije bio pametan, bio je glupan oduvijek, jer cim covjek u takvo nesto i posumnja kad mu se kaze on je glupan, i tu sva logika zavrsava, nema ovo nikakve veze s njegovim kosarkaskim znanjem, meni je samo bilo smijesno to sto ga ti branis samo zato sto je Kyrie to izjavio, a mogu se zakleti da je LeBron ovo izjavio da bi ti prvi ga ismijavao na forumu, to i ti sam znas. :mrgreen:
Covjece, ne branim ga, samo sam izjavio da ga ne smatram glupim covjekom zbog te njegove izjave. To je sve.

Mes Que Un Club!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 feb 2017, 18:05

Eh da mi je kako biti "glup" ko Kyrie,a imati milione u dzepu,obezbjedjenu buducnost i svojoj djeci itd.Svi bi vi to sutra mijenjali za vasu "pamet".

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 18 feb 2017, 18:09

Pa dragi adriano nije baš da se ne slaže sa ostatkom svijeta po pitanju metafizičke stvarnosti i da li je naš svemir uistinu samo hologram, nego čovjek koji svaki drugi dan leti avionom, ima pristup svemu i svačemu vjeruje da je zemlja ravna ploča.

I ja i dan danas vjerujem da je Arsenal najbolji klub na svijetu, al barem znam da sam retardiran.
Zadnja izmjena: Brokula, dana/u 18 feb 2017, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 18 feb 2017, 18:10

NEZALAGANJE je napisao/la:Eh da mi je kako biti "glup" ko Kyrie,a imati milione u dzepu,obezbjedjenu buducnost i svojoj djeci itd.Svi bi vi to sutra mijenjali za vasu "pamet".
Naravno da bi samo kakve to veze ima s tim da je on glup :D

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 feb 2017, 18:10

Zasto bi trolao? Sta on dobija tu, osim sto ce napravit apsolutnog debila od sebe? :damn:

Btw. misliti da je planeta okrugla ne znaci da si pametan. Misliti da je zemlja ravna ploca definitivno znaci da si glupan, ne da ti je nizak IQ, vec da si toliko ignorantan da prelazi u ekstremnu glupost.

Isto kao sto ljudi koji misle da je 2+2=4 nisu nuzno pametni, ali oni koji misle suprotno...

Povlacim paralelu sa matematikom cijelo vrijeme jer se i u oba slucaja radi o cistim i nepobitbim cinjenicama. Odnosno faktima, kako se kome svidja.

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 feb 2017, 18:17

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 feb 2017, 18:21

andro234 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Eh da mi je kako biti "glup" ko Kyrie,a imati milione u dzepu,obezbjedjenu buducnost i svojoj djeci itd.Svi bi vi to sutra mijenjali za vasu "pamet".
Naravno da bi samo kakve to veze ima s tim da je on glup :D
Ne bih rekao da jedan stav o necemu cini osobu glupom.Izjava bas nije najpametnija,ali kako rekoh,daleko je on od nekog klasicnog glupana.

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 feb 2017, 18:42

bodi123 je napisao/la:Pa nije bio pametan, bio je glupan oduvijek, jer cim covjek u takvo nesto i posumnja kad mu se kaze on je glupan, i tu sva logika zavrsava, nema ovo nikakve veze s njegovim kosarkaskim znanjem, meni je samo bilo smijesno to sto ga ti branis samo zato sto je Kyrie to izjavio, a mogu se zakleti da je LeBron ovo izjavio da bi ti prvi ga ismijavao na forumu, to i ti sam znas. :mrgreen:
:thumbup:

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 feb 2017, 18:45

Donnie Darko je napisao/la:Zasto bi trolao? Sta on dobija tu, osim sto ce napravit apsolutnog debila od sebe? :damn:

Btw. misliti da je planeta okrugla ne znaci da si pametan. Misliti da je zemlja ravna ploca definitivno znaci da si glupan, ne da ti je nizak IQ, vec da si toliko ignorantan da prelazi u ekstremnu glupost.

Isto kao sto ljudi koji misle da je 2+2=4 nisu nuzno pametni, ali oni koji misle suprotno...

Povlacim paralelu sa matematikom cijelo vrijeme jer se i u oba slucaja radi o cistim i nepobitbim cinjenicama. Odnosno faktima, kako se kome svidja.

:thumbup: :thumbup:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 feb 2017, 18:46

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 18 feb 2017, 18:53

Brokula je napisao/la:Pa dragi adriano nije baš da se ne slaže sa ostatkom svijeta po pitanju metafizičke stvarnosti i da li je naš svemir uistinu samo hologram, nego čovjek koji svaki drugi dan leti avionom, ima pristup svemu i svačemu vjeruje da je zemlja ravna ploča.

I ja i dan danas vjerujem da je Arsenal najbolji klub na svijetu, al barem znam da sam retardiran.
Jest mi zao sto sam ti dao bodove za kantu. :rol:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 feb 2017, 19:11

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 18 feb 2017, 19:45

Adriano legenda hahahahaha nisam vjerovao da ovakvi likovi postoje :rol: :rol:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 18 feb 2017, 23:27

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.