Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Bavcic presao u novog italijanskog prvoligasa Enel Brindisiju.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
zna li se sastav naše repke,prvih 10 ili 12
Nemanja Gordić B 195 1988.
Aleksej Nešović B 190 1985.
Henri Domerkant B 196 1980.
Dino Hodžić B 190 1990.
Nihad Đedović B 198 1990.
Feliks Kojadinović B/K 198 1979.
Miralem Halilović K 205 1991.
Milan Milošević K 205 1985.
Božo Đurasović K 200 1987.
Edin Bavčić K 210 1984.
Kenan Bajramović K/C 205 1981.
Ermin Jazvin C 208 1980.
Esmir Rizvić C 213 1982.
Ratko Varda C 213 1979.
Selektor: Sabit Hadžić
Aleksej Nešović B 190 1985.
Henri Domerkant B 196 1980.
Dino Hodžić B 190 1990.
Nihad Đedović B 198 1990.
Feliks Kojadinović B/K 198 1979.
Miralem Halilović K 205 1991.
Milan Milošević K 205 1985.
Božo Đurasović K 200 1987.
Edin Bavčić K 210 1984.
Kenan Bajramović K/C 205 1981.
Ermin Jazvin C 208 1980.
Esmir Rizvić C 213 1982.
Ratko Varda C 213 1979.
Selektor: Sabit Hadžić
-
- Kontakt:
slabo,slabo
- Barca u srcu
- Kontakt:
Bolje nam je da se ne nadamo, jer ćemo se džaba razočarati. 1 pobjeda protiv Crne Gore i 3 poraza dovoljno govori. Daj Bože da ne budemo zadnji.
Zadnja izmjena: Barca u srcu, dana/u 04 avg 2010, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
Zna li iko ima li gdje prenos ove utakmece sa ukrainom ???
BHT prenosi.Deni_Hz je napisao/la:Zna li iko ima li gdje prenos ove utakmece sa ukrainom ???
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jesi li siguran, posto u programskoj shemi ne pise nista.....Cartman je napisao/la:BHT prenosi.Deni_Hz je napisao/la:Zna li iko ima li gdje prenos ove utakmece sa ukrainom ???
Prenose sve domace i gostujuce osim gostovanja kod VB ja mislimDeni_Hz je napisao/la:Jesi li siguran, posto u programskoj shemi ne pise nista.....Cartman je napisao/la:BHT prenosi.Deni_Hz je napisao/la:Zna li iko ima li gdje prenos ove utakmece sa ukrainom ???
Mislim da ce nas kosarkasi danas veoma pozitivno iznenaditi, ocekujem pobjedu uz maximalnu borbenost i pozrtvovanost.
Cuva Bog Zelju svog!
Sto danas?Zar nije sutra tekma?mirzza je napisao/la:Mislim da ce nas kosarkasi danas veoma pozitivno iznenaditi, ocekujem pobjedu uz maximalnu borbenost i pozrtvovanost.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma sutra je, mirzzi ocigledno danas nije dobroDevil je napisao/la:Sto danas?Zar nije sutra tekma?mirzza je napisao/la:Mislim da ce nas kosarkasi danas veoma pozitivno iznenaditi, ocekujem pobjedu uz maximalnu borbenost i pozrtvovanost.

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Evo neno je dao odgovor mjesto mene thx nenoneno#4 je napisao/la:Ma sutra je, mirzzi ocigledno danas nije dobroDevil je napisao/la:Sto danas?Zar nije sutra tekma?mirzza je napisao/la:Mislim da ce nas kosarkasi danas veoma pozitivno iznenaditi, ocekujem pobjedu uz maximalnu borbenost i pozrtvovanost.![]()
![]()
![]()

Cuva Bog Zelju svog!
evo sta kaze bwin
BiH-Ukrajina 1.20 4.00

BiH-Ukrajina 1.20 4.00
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
ma pustite kladionice mislim nisu neko mjerilo onda protiv Austrije koju smo izgubili ne bi trebala biti nikako kvota., no da se ne zamaramo time....uz maximalnu borbenost, zalaganje, izgaranje na terenu do prve pobjede koja nam moze mnogo znaciti za nastavak kvalifikacija
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
po meni malo nerealne kvote ali eto, jer i makedonci su se dugo mucili sa ukraincima.
protiv austrije smo izgubili jer se nisu trudili osim 4-5 minute gdje su odma doveli austrijance u probleme i napravili seriu od 10ak razlike. to valjda da pokazu da su bolji al im se neda. medjutim @neno je rekao da se pristup igri poboljsao u zadnjem duelu protiv cg, pa ako tako nastave, nece im se zamjerit ni eventualni porazi
protiv austrije smo izgubili jer se nisu trudili osim 4-5 minute gdje su odma doveli austrijance u probleme i napravili seriu od 10ak razlike. to valjda da pokazu da su bolji al im se neda. medjutim @neno je rekao da se pristup igri poboljsao u zadnjem duelu protiv cg, pa ako tako nastave, nece im se zamjerit ni eventualni porazi
Kladionice su u obzir uzele i sudije sutrasnjeg meca (nama posebno bitan je Dubravko Muhvic), a zasto, @neno je naveo na prethodnoj stranicidino-92 je napisao/la:po meni malo nerealne kvote ali eto, jer i makedonci su se dugo mucili sa ukraincima.

zaboravljas delegata utakmice, radonjica (francuska), bivseg sudiju i clana uprave KK Bosne i ciji je sin nastupao prosle sezone za KK BosnuThe Game je napisao/la:Kladionice su u obzir uzele i sudije sutrasnjeg meca (nama posebno bitan je Dubravko Muhvic), a zasto, @neno je naveo na prethodnoj stranicidino-92 je napisao/la:po meni malo nerealne kvote ali eto, jer i makedonci su se dugo mucili sa ukraincima.
protiv austrije smo izgubili jer se nisu trudili osim 4-5 minute gdje su odma doveli austrijance u probleme i napravili seriu od 10ak razlike. to valjda da pokazu da su bolji al im se neda. medjutim @neno je rekao da se pristup igri poboljsao u zadnjem duelu protiv cg, pa ako tako nastave, nece im se zamjerit ni eventualni porazi![]()
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
hoceli se moci na netu gledati utakmice?
mislim neki stream, znam da ima na fibinoj stranici da se rezultat moze pratit.
Ako bude linkova, vjerovatno ce biti postavljeni na ovoj stranici: http://www.livescorehunter.com/Livescor ... tball.htmldino-92 je napisao/la:hoceli se moci na netu gledati utakmice?
stavice se tek sutra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.