adriano_leite je napisao/la:filip13 je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:E ja ne vjerujem šta ovaj adriano napisa, a taman sam mislio da ne može gore od Irvinga

Izvini sto ne mogu nazvati nekog glupanom, jer ima razlicito uvjerenje od mene. Kakva korist meni od tog sto mi je okrugla, a njemu ravna, kad za njega zna cijeli svijet, radi dobro to sto radi, uveseljava i rastuzuje raju sirom svijeta, nista mu ne fali materijalno, obezbijedit ce blistavu buducnost praunucima itd. S druge strane ja pametniji, zavrsio fax, pa na birou trazim posao

.
To je isto da ga nazovem glupanom, jer smo razlicite vjere, imamo drugacija uvjerenja.
pa glupan je,zar nije dovoljno pogledati skok felixa baumgartnera iz svemira i uvjeriti se da je zemlja okrugla,jebote sunce o cemu mi pricamo na ovom pdf i cak moramo nekog uvjeravati u to
Ti ocigledno mislis da mene treba uvjeravati da je okrugla. Ne treba care, za mene nije ravna kao za Irvinga. Ako je za nekog ravna, ne znaci da je taj covjek automatski glupan. To je sve. Ako mislis da skokom uvjeravas Irvinga, sumnjam da on nas prati, tako da ne treba nikog uvjeravati na ovom pdf-u

.[/quote]
skok baumgartnera je mogao pratiti svako ko ima pristup internetu i tv a i sad je prisutan na internetu kojeg irving vjerovatno koristi,tako da je se sjedenjem u sobi i gledanjem tog skoka lako mogao uvjeriti u to da nasa pkaneta nije ravna ploca,i ne,to nije isto da ga nazoves glupanom jer vjeruje ili ne vjeruje u boga ili nekog drugog,postoje dokazi da je zemlja okrugla,21. je vijek jbg,ne 17.,ti dokazi su dostupni djeci a kamoli nekom ko ima 24 godine kao irving