NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

filip13

Re: Svaštara

Post Postao/la filip13 » 18 feb 2017, 11:32

adriano_leite je napisao/la:Meni je ovo znak da je Irving pametan i nije klasican Amerikanac. Vjeruje da postoji neko ko nam daje informacije i u sta cemo da vjerujemo (masoni, iluminati, cionisti itd.). On je sam ocigledno istrazio i poslije vjerovanja da je okrugla (iz skole), on sada misli da je ravna. Mislim da ga se ne moze zbog toga nazivati svakakvim imenima i ismijavati. Postoje ljudi razlicitih stavova. Evo recimo, postojale su mnoge skole ekonomista, ne mozes nazvati ni ove ni one glupanima zbog njihovih stavova.

meni je ovo znak da je kreten

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 feb 2017, 11:44

adriano_leite je napisao/la:Meni je ovo znak da je Irving pametan i nije klasican Amerikanac. Vjeruje da postoji neko ko nam daje informacije i u sta cemo da vjerujemo (masoni, iluminati, cionisti itd.). On je sam ocigledno istrazio i poslije vjerovanja da je okrugla (iz skole), on sada misli da je ravna. Mislim da ga se ne moze zbog toga nazivati svakakvim imenima i ismijavati. Postoje ljudi razlicitih stavova. Evo recimo, postojale su mnoge skole ekonomista, ne mozes nazvati ni ove ni one glupanima zbog njihovih stavova.
:lol: :lol:

Naravno, jer ipak je u pitanju Irving. Da je neko drugi ovo izjavio, prvi (dobro, ne baš prvi, vjerovatno treći ili četvrti) bi došao ovdje i ismijavao ga te nazivao glupanom, retardom, moronom ili šta ti ja znam.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 feb 2017, 12:03

Svako ko odvoji vremena, istraži i dobro razmisli o tome, a Irving očigledno to jeste uradio, i dođe do zaključka da je zemlja ravna ploča je jednostavno glup ko qurac. Pogotovo neko ko haman pola života provede po avionima.

Ako ništa sad je sigurno da nikada neće otići u Raptorse. Previše su blizu rubu.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 18 feb 2017, 12:11

E moj Kyrie :oops:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 feb 2017, 12:36

Lik je stavio planete pod navodnike kada je razgovarao o njima. Planete.

Ima toliko novca da može kupiti sebi neke od najboljih teleskopa i posmatrati te iste planete i njihove mjesece vlastitim očima, ali izgleda da je bolji osjećaj gledati klipove zavjere po youtubu i uvjeravat sebe da si pametan jer razmišljaš drugačije.

Nadam se da će mu neko pokazati kanal onog Shawn Blazingtona. Možda bi fakat pomislio da je on ustvari Django.

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: Svaštara

Post Postao/la Quinlan » 18 feb 2017, 12:41

Donnie Darko je napisao/la:Lik je stavio planete pod navodnike kada je razgovarao o njima. Planete.

Ima toliko novca da može kupiti sebi neke od najboljih teleskopa i posmatrati te iste planete i njihove mjesece vlastitim očima, ali izgleda da je bolji osjećaj gledati klipove zavjere po youtubu i uvjeravat sebe da si pametan jer razmišljaš drugačije.

Nadam se da će mu neko pokazati kanal onog Shawn Blazingtona. Možda bi fakat pomislio da je on ustvari Django.
Pa on je istražio to :rol:

Još ne mogu da vjerujem da ga je Adriano pravdo hahaha čuj pravda čovjeka koji misli da je zemlja ravna još je to znak da je pametan hahaha

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 feb 2017, 12:51

Donnie Darko je napisao/la:Svako ko odvoji vremena, istraži i dobro razmisli o tome, a Irving očigledno to jeste uradio, i dođe do zaključka da je zemlja ravna ploča je jednostavno glup ko qurac. Pogotovo neko ko haman pola života provede po avionima.

Ako ništa sad je sigurno da nikada neće otići u Raptorse. Previše su blizu rubu.
Born in: Melbourne, rodjen na rubu zemlje. :rol:

E.Moj.Kyrie. :oops:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 feb 2017, 12:59

dovoljno mu je pogledati skok felixa baumgartnera iz svemira od prije par godina

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 18 feb 2017, 13:10

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 feb 2017, 13:21

BernardBarnjak je napisao/la:slika
Ako mi vjerujes, o ovome sam razmisljao prije 3 dana. Love i jos neko za Jimmya. Pa mi bismo imali strasan tim, a Chicago bi vjerovatno trejdao Jimmya ako je ovaj nezadovoljan. Uz to tesko da ce u rebuilding pa da im trebaju mladi igraci i pickovi.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 18 feb 2017, 13:24

Volio bih kad vi dosao u Boston ali izgleda da od toga nece biti nista...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 18 feb 2017, 13:28

E ja ne vjerujem šta ovaj adriano napisa, a taman sam mislio da ne može gore od Irvinga :lol:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 feb 2017, 13:29

BernardBarnjak je napisao/la:Volio bih kad vi dosao u Boston ali izgleda da od toga nece biti nista...
Mislis da je moguce da dodje nama?

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 feb 2017, 13:36

Brokula je napisao/la:E ja ne vjerujem šta ovaj adriano napisa, a taman sam mislio da ne može gore od Irvinga :lol:
Izvini sto ne mogu nazvati nekog glupanom, jer ima razlicito uvjerenje od mene. Kakva korist meni od tog sto mi je okrugla, a njemu ravna, kad za njega zna cijeli svijet, radi dobro to sto radi, uveseljava i rastuzuje raju sirom svijeta, nista mu ne fali materijalno, obezbijedit ce blistavu buducnost praunucima itd. S druge strane ja pametniji, zavrsio fax, pa na birou trazim posao :D .

To je isto da ga nazovem glupanom, jer smo razlicite vjere, imamo drugacija uvjerenja.

Mes Que Un Club!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 18 feb 2017, 13:39

adriano_leite je napisao/la:Meni je ovo znak da je Irving pametan
:lol: :lol:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: Svaštara

Post Postao/la Quinlan » 18 feb 2017, 13:42

adriano_leite je napisao/la:
Brokula je napisao/la:E ja ne vjerujem šta ovaj adriano napisa, a taman sam mislio da ne može gore od Irvinga [emoji38]
Izvini sto ne mogu nazvati nekog glupanom, jer ima razlicito uvjerenje od mene. Kakva korist meni od tog sto mi je okrugla, a njemu ravna, kad za njega zna cijeli svijet, radi dobro to sto radi, uveseljava i rastuzuje raju sirom svijeta, nista mu ne fali materijalno, obezbijedit ce blistavu buducnost praunucima itd. S druge strane ja pametniji, zavrsio fax, pa na birou trazim posao :D .

To je isto da ga nazovem glupanom, jer smo razlicite vjere, imamo drugacija uvjerenja.
Hahahahaha

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 feb 2017, 13:42

A ti si jako pametan sto citiras dio recenice i stavis smajli. Bravo :clap:

Mes Que Un Club!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 18 feb 2017, 13:46

adriano_leite je napisao/la:A ti si jako pametan sto citiras dio recenice i stavis smajli. Bravo :clap:
:lol: :lol: :lol:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 feb 2017, 13:48

adriano_leite je napisao/la:
Brokula je napisao/la:E ja ne vjerujem šta ovaj adriano napisa, a taman sam mislio da ne može gore od Irvinga :lol:

pa glupan je,zar nije dovoljno pogledati skok felixa baumgartnera iz svemira i uvjeriti se da je zemlja okrugla,jebote sunce o cemu mi pricamo na ovom pdf i cak moramo nekog uvjeravati u to

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 feb 2017, 13:49

Čak se i @filip iznervirao. :mrgreen: :D

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.