joker90 je napisao/la:Trebalo bi ovako i na istoku kad se otvori, baciti koreografiju!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
joker90 je napisao/la:Trebalo bi ovako i na istoku kad se otvori, baciti koreografiju!
Rigoletto je napisao/la:Istresi im kostiju, opet se poklase
TobeYarabi je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:Istresi im kostiju, opet se poklase
Zovi Fehima neka likvidira klempu zaradit ce sevapaTobeYarabi je napisao/la:
Je li to gledaš u grah ili kašike pa znaš ko za koga glasa...Convicts1988 je napisao/la:Koje domaće kladionice ? One koje su ili štete državu za milione KM ?Nek se hapsi ko god je kriv, pogotovo iz ove sda mafije,ali imaš ti očistiti ispred "svoje kuće" počevši s Čovićem osudzenikom, za kojeg glasaš i koji ti je na vlasti.
Gdje sam ja to napisao da ja podržavam strane kladionice ? Samo kažem da ne može biti "domaća" kladionica a koja gleda na sve načine da izvara državu BiH i građane, o tome se radi, zaboli mene bolan za strane kladionice, al isto tako i za domaće ako su leglo mafije i neprijatelja. Ne treba uništiti klub kao klub, ali treba pojedince koji su to radili i pljačkali, svakakoPiazzaGrande je napisao/la:Je li to gledaš u grah ili kašike pa znaš ko za koga glasa...Convicts1988 je napisao/la:Koje domaće kladionice ? One koje su ili štete državu za milione KM ?Nek se hapsi ko god je kriv, pogotovo iz ove sda mafije,ali imaš ti očistiti ispred "svoje kuće" počevši s Čovićem osudzenikom, za kojeg glasaš i koji ti je na vlasti.
Kolika je ta cifra kojom su domaće kladionice oštetile državu?
I okani se tog podaničkog mentaliteta gdje je sve sa strane bolje nego domaće...
Situacija sa kladionicama me podsjeća na situaciju sa Hercegovačkom bankom, gdje su stranci uz aplauz stranaka iz Sarajeva nasilno upali i uništili je, da bi se par dana nakon toga u BiH pojavile "poštene" Raiffeisen bank koja vara klijente po Europi sa nekom svojom zadrugom i još "poštenija" Hypo bank koja je leglo kriminala i korupcije, pa je nedavno morala izvršiti rebrending i prozvati se Addico bank...
Da napomenem da ni dan danas nije dokazana ni jedna koruptivna radnja u Hercegovačkoj banci, a evo prođe 15 godina...
I ne skidaj gaće i ne naguzuj se svakoj šuši koja dođe sa strane, k'o što si navik'o...gdje je ponos i dostojanstvo?
Za koji je iznos klub za kojeg ti navijaš oštetio državu, znači li to da i vas treba uništiti?
E dobar ti taj izvor, još jedna poštena kućaNeandertalac je napisao/la:Kladionice i njihov lobi su trenutno najveća državna mafija koja nas ošteti za stotine miliona na državnom nivou godišnje. Uvezani sa poltičarima iz Hrvatskog korpusa koji decidno i kontinuirano rade na neusvajanju boljeg i povoljnijeg zakona za Državu BiH a potpomognuta čak i pojedinim mulcima iz Bošnjačkog korpusa koji opet imaju neke svoje talove i mecene pa šute i opstruišu.
2016 godine na nivou federacije kladionice su platile 15_17 mill poreza na ukupni promet od Milijardu i dvije stotine miliona. 1.4 %. Izvor: premijer Novalić u emisiji Presing na N1.
Žalosno. Jadno. Fuj.
Pametnom dosta.
Bosanski kraljevi u emanet ostavili...avenija je napisao/la:Sta ti imas njemu govorit gdje je ponos i dostojanstvo kao izdajnik svoje djedovine , mrzite drzavu za koju su se bosanski kraljevi vasi pretci borili i krv prolili.Te supljake o dostojanstvu samo vi nemojte nikom pricat i sve ok .Da vas vide Kotromanici i ostali Bosanski kraljevi sta radite I koliko postujete ono sto su vam oni u emanet ostavili i kako je omalozavate prevrtali bi s u grobovima i ti dodjes ovdje o ponosu pricat i dostojanstvu i ponosu.
Nemorate ni postovat ima neko ko hoce,ali nemoj laznog moralisanja i sve ok.
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Ima li sta novo kod furde iz lavora ili je Lelic ta prevaga???![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.