Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ja mislim cak da ce ih i izbaciti Villareal.
Rado se prisjetim zadnjeg Dzekinog gostovanja Villarealu i onaj gol u raslje.
Realno bolja su ekipa ali su u lošoj formi. U ovoj godini imaju samo jednu pobjedu.Goalgetter je napisao/la:Ja mislim cak da ce ih i izbaciti Villareal.
- JohnCleese
- Kontakt:
Villarreal bolja ekipa od Rome 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Edin Džeko
Nisu Rimljani nesto zagrijani za Ligu Europe, ali kao sto kazes, ovi su u losoj formi, mozda ih i uspiju uzeti ali bice gusto.jasmin10 je napisao/la:Realno bolja su ekipa ali su u lošoj formi. U ovoj godini imaju samo jednu pobjedu.Goalgetter je napisao/la:Ja mislim cak da ce ih i izbaciti Villareal.
Re: AW: RE: Re: Edin Džeko
Realno ligu ne mogu osvojiti tako da im preostaje Liga Europe i kup. Mada Spanci su u Europi dominantni tako da će biti prilično izjednaceno.Goalgetter je napisao/la:Nisu Rimljani nesto zagrijani za Ligu Europe, ali kao sto kazes, ovi su u losoj formi, mozda ih i uspiju uzeti ali bice gusto.jasmin10 je napisao/la:Realno bolja su ekipa ali su u lošoj formi. U ovoj godini imaju samo jednu pobjedu.Goalgetter je napisao/la:Ja mislim cak da ce ih i izbaciti Villareal.
Razumijem sta govorite i kao i vi svjestan sam snage Villareala...da su igrali odmah u novembru dao bih vece sanse Spancima za prolaz, cak 70:30...sada dajem vece sanse Rimljanima - 60:40, zasto? :
Neko spominje odbranu spanske ekipe i kazu da su primili samo 15 golova u 22 tekme, ali ne spominje da su dali tek 29.
Roma u dvije utakmice vise, dakle u 24 kola primila 21, ali dala cak 50.
Meni posebnu nadu uliva cinjenica da ovo nije ona Roma koju smo gledali zadnjih godina...promjena formacije i igra s 3 stopera u zadnjoj liniji dala je retultate...u posljednjih 13 utakmica Roma nije primila gola u CAK 10 utakmica, mislim da taj podatak nije zanemariv i stoga izmedju ostalog dajem blagu prednost njima i vjerujem da ce proci dalje.
Uz to, Dzeko bi se trebao dobro nositi s odbranom Villareala zbog fizickih predispozicija, dakle bit je da vezni red dobro odgovori zadatku jer su "Spanci" dobri tehnicari, trkaci...ali isto tako oni nemaju kvalitet u timu kao sto je to jedan Dzeko, Radja, Szczesny..
Jedan od bitnih momenata bi mogli biti prekidi i tu je Roma u velikoj prednosti (Dzeko, Fazio, Manolas, Rudiger, Strootman, De Rossi), vidjet cemo hoce li to znati iskoristiti.
Sampa i opustanje protiv drugoligasa Cesene se dese...ali u globalu Roma zadnja 2 mjeseca igra poprilicno zrelije, bolje, kvalitetnije, ozbiljnije, kako god hocete.
Na kraju, mislim da je Spaletti veci mudrac.
Naravno, ovako na papiru sve to lijepo izgleda ali teren je jedino mjerilo.
Neko spominje odbranu spanske ekipe i kazu da su primili samo 15 golova u 22 tekme, ali ne spominje da su dali tek 29.
Roma u dvije utakmice vise, dakle u 24 kola primila 21, ali dala cak 50.
Meni posebnu nadu uliva cinjenica da ovo nije ona Roma koju smo gledali zadnjih godina...promjena formacije i igra s 3 stopera u zadnjoj liniji dala je retultate...u posljednjih 13 utakmica Roma nije primila gola u CAK 10 utakmica, mislim da taj podatak nije zanemariv i stoga izmedju ostalog dajem blagu prednost njima i vjerujem da ce proci dalje.
Uz to, Dzeko bi se trebao dobro nositi s odbranom Villareala zbog fizickih predispozicija, dakle bit je da vezni red dobro odgovori zadatku jer su "Spanci" dobri tehnicari, trkaci...ali isto tako oni nemaju kvalitet u timu kao sto je to jedan Dzeko, Radja, Szczesny..
Jedan od bitnih momenata bi mogli biti prekidi i tu je Roma u velikoj prednosti (Dzeko, Fazio, Manolas, Rudiger, Strootman, De Rossi), vidjet cemo hoce li to znati iskoristiti.
Sampa i opustanje protiv drugoligasa Cesene se dese...ali u globalu Roma zadnja 2 mjeseca igra poprilicno zrelije, bolje, kvalitetnije, ozbiljnije, kako god hocete.
Na kraju, mislim da je Spaletti veci mudrac.

Naravno, ovako na papiru sve to lijepo izgleda ali teren je jedino mjerilo.

Zadnja izmjena: hurem, dana/u 16 feb 2017, 15:32, ukupno mijenjano 2 puta.
2.95
Ajmo Edine, Ajmo Roma
Kada nema reprezentacije i Sarajeva, Roma se prati
Ajmo Edine, Ajmo Roma

Kada nema reprezentacije i Sarajeva, Roma se prati

Mislim da je taj gol dao na domaćem terenuGoalgetter je napisao/la:Ja mislim cak da ce ih i izbaciti Villareal.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Prolazi Roma. 

Raonffa, Mislis dakle dobro.Raonffa je napisao/la:Mislim da je taj gol dao na domaćem terenuGoalgetter je napisao/la:Ja mislim cak da ce ih i izbaciti Villareal.

Jedan od ljepsih golova, kao i onaj protiv Hanovera na slican nacin.
Goalgetter, Mislis dakle pogresno, u oba slucaja.

- Goalgetter
- Kontakt:
Moja greska, mislio sam da je to bilo u gostima.hurem je napisao/la:Raonffa, Mislis dakle dobro.Raonffa je napisao/la:Mislim da je taj gol dao na domaćem terenuGoalgetter je napisao/la:Ja mislim cak da ce ih i izbaciti Villareal.
Rado se prisjetim zadnjeg Dzekinog gostovanja Villarealu i onaj gol u raslje.![]()
Jedan od ljepsih golova, kao i onaj protiv Hanovera na slican nacin.
Goalgetter, Mislis dakle pogresno, u oba slucaja.

Ali slazemo se da je golcina

Sto posto golčina 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Odoh spremiti mezetluke 

Veceras CE ga nece htjet.
nema za džeku odmora 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- MocMahale444
Koliko ?
Samo da počne brojati opet

BelminM23 je napisao/la:Koliko ?
Nece šutat penale, ali nastavlja seriju, hejde da te gledamo i na proljeće