NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
PO će pokazati ko je prvi LBJ ili KD
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
% се " " " су у " $ (" $ су ? 40) ? на " " $ се 3 ".
& је " " $ 42-е " $ ? 20 сезона (http://www.basketball-reference.com/pla ... lka01.html) а у $ $ је " 40 " је & 17,5 поена " 6,7 & по '.
$ је " $ 40-е ( http://www.basketball-reference.com/pla ... ami01.html ), а у $ $ је ? 20,0 поена, 6,1 &, 3,8 ". те 1,5 "$ ?" по '.
" ? је у " $ остао "%", провео је у & 19 сезона ( http://www.basketball-reference.com/pla ... nka01.html ), све $ своје 41, а у " $ је " 40-у " је 20,6 поена, 7,8 & " 4,7 ". по '.
$ / " на ' $ се $ " " " (1998-2001) у својој 38 $, тј пуне 3 $ " " у ' процесу. $ " " 2 $ $ " " % ' $, а " не & " $ " у 40-ој " на " ", " је " та његова $ сезона у " ? ".
& је " " $ 42-е " $ ? 20 сезона (http://www.basketball-reference.com/pla ... lka01.html) а у $ $ је " 40 " је & 17,5 поена " 6,7 & по '.
$ је " $ 40-е ( http://www.basketball-reference.com/pla ... ami01.html ), а у $ $ је ? 20,0 поена, 6,1 &, 3,8 ". те 1,5 "$ ?" по '.
" ? је у " $ остао "%", провео је у & 19 сезона ( http://www.basketball-reference.com/pla ... nka01.html ), све $ своје 41, а у " $ је " 40-у " је 20,6 поена, 7,8 & " 4,7 ". по '.
$ / " на ' $ се $ " " " (1998-2001) у својој 38 $, тј пуне 3 $ " " у ' процесу. $ " " 2 $ $ " " % ' $, а " не & " $ " у 40-ој " на " ", " је " та његова $ сезона у " ? ".
Ima jedan sto je s 34 i 35 godina osvajao titule, bio MVP lige i MVP finala. Michael Jordan se zove, ne znam kolko si cuo za njega.
Dobro, pretjera ga i ti malo, po meni, onako realno sa 4, moozda i 3 titule uz recimo 2 MVP finala bi se mogao u Top 10 hladno staviti, sa 6 vec se moze pricati i o Top 5 bez ikakvih problema, ali to nije realno ocekivati uopste, ovaj GSW sad moze vrlo vjerovatno zaredati three-peat u naredne 3 godine, jer su im igraci ili u primeu ili tek ulaze u prime, kao Klay i Draymond, kojim je 26 i 27 godina, a konkurencija padom Jamesa ce postati nedovoljno kvalitetna za ikakav ozbiljniji izazov, osim ako Spursi ne dovedu Cousina, Davisa ili nekog drugog superstara da sa Kawhijem napravi dinastiju, jedino Kawhi moze zaustaviti GSW, ali sa jos jednim superstarom, nikako sam.NEZALAGANJE je napisao/la:I onda mi ono prica o objektivnosti.![]()
![]()
Ja cu ti evo odmah reci.Durant nikada nece biti ni top 10 najboljih osim ako ne osvoji najmanje 6 titula.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma jesam,ali to je ogroman posao.bodi123 je napisao/la:Dobro, pretjera ga i ti malo, po meni, onako realno sa 4, moozda i 3 titule uz recimo 2 MVP finala bi se mogao u Top 10 hladno staviti, sa 6 vec se moze pricati i o Top 5 bez ikakvih problema, ali to nije realno ocekivati uopste, ovaj GSW sad moze vrlo vjerovatno zaredati three-peat u naredne 3 godine, jer su im igraci ili u primeu ili tek ulaze u prime, kao Klay i Draymond, kojim je 26 i 27 godina, a konkurencija padom Jamesa ce postati nedovoljno kvalitetna za ikakav ozbiljniji izazov, osim ako Spursi ne dovedu Cousina, Davisa ili nekog drugog superstara da sa Kawhijem napravi dinastiju, jedino Kawhi moze zaustaviti GSW, ali sa jos jednim superstarom, nikako sam.NEZALAGANJE je napisao/la:I onda mi ono prica o objektivnosti.![]()
![]()
Ja cu ti evo odmah reci.Durant nikada nece biti ni top 10 najboljih osim ako ne osvoji najmanje 6 titula.

@Epi Njega namjerno nisam pominjao.MJ je svoja liga i ono sto je on radio sumnjam da ce iko ikada ponoviti.
I upozori ovoga opet da ne gnjave momka zato sto pise drugim i PRIZNATIM pismom.Samo polazuje svoje neznanje.
@Divos Igrao je Duncan na visokom nivou jer su mu per 36 brojevi bili identicni onima iz njegove 21.godine,ali to se opet ne moze nazvati prajmom i svi pomenuti su bili daleko od neke dominacije kakvu su zaista imali u svom prajmu.
Jordan je se prvog puta povukao jer je znao da ako izgubi sljedece finale, svi ce ga popljuvati jer siroke mase ljudi su uopceno glupe.Divos je napisao/la:
On je bio vrlo pametan, uzeo odmor, napunio baterije i odradio jos jedan three-peat. Zato je njegov legacy nepokoyebljiv.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Kakav je Kawhi po pitanju toga TOP 10,15,20 itd?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
on je vec u top 10Besic je napisao/la:Kakav je Kawhi po pitanju toga TOP 10,15,20 itd?
hoce li to znaciti ako Wariorsi dobije Cavse da je KD ispred LBJa?Besic je napisao/la:PO će pokazati ko je prvi LBJ ili KD
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa da, suština je u tom pitanju.L-Train je napisao/la:hoce li to znaciti ako Wariorsi dobije Cavse da je KD ispred LBJa?Besic je napisao/la:PO će pokazati ko je prvi LBJ ili KD
Ne mora Durant ni bit u prajmu sa 34 godine na grbaci da bi osvajao titule koje ce mu znaciti za legacy ako i dalje bude u ovako jakom GSW.
Njemu su bitne ove naredne 3 godine, 3 godine gdje ce 99% biti u prajmu i dalje i biti sposoban igrati ovu kosarku koju igra i danas dan, i ako u te 3 godine iskopa three-peat sto nije uopste tako nemoguce, jos bar 1 MVPa, 1 ili 2 MVP finala, on moze u Top 10 naci mjesto komotno.
Njemu su bitne ove naredne 3 godine, 3 godine gdje ce 99% biti u prajmu i dalje i biti sposoban igrati ovu kosarku koju igra i danas dan, i ako u te 3 godine iskopa three-peat sto nije uopste tako nemoguce, jos bar 1 MVPa, 1 ili 2 MVP finala, on moze u Top 10 naci mjesto komotno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mi u hrvatskoj koristimo latinicu,sad odakle si ti ne znam,nit me je iskreno briga..NEZALAGANJE je napisao/la:@reds Samo pokazujes svoju ogranicenost.Zivis u zemlji u kojoj je cirilica jedno od 2 priznata pisma.To sto je ti ne znas je tvoj problem,a arapski nije niti ce ikafa biti ovdje sluzbeno pismo.
@NEZALAGANJE i @phily 
Dobri su termini (03:00/02:00/02:00) SK prenosi.

Covjek bi rekao da je Durant jedini razlog zasto seru po GS, a ono gle i prosle sezone ista prica a Duranta nije bilo. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Koliko Curryu treba titula da bi bio top-5?
Steph Curry MVP
Steph Curry MVP
Anfernee "Penny" Hardaway #1
a ja cu vas od sada sankcionisati sto kvarite ovu temu... znate dobro da je svastara namijenjena ovim besmislenim i 84. puta prezvakanim raspravama "ko je bolji" i "ko je top 5/10/15/20" igrac lige... pa cu vas zamoliti da tamo pocnete pisati isto ono sto ste pisali prije 3 mjeseca, i prije 6 mjeseci, i prije 3 godine... sve sto napisete ovdje bit ce obrisanoBrokula je napisao/la:Pa dobro, i u jednom dijelu Bosne se ne priznaje bosanski jezik već se naziva jezik bošnjačkog naroda, pa šta ćeš, Bože moj, niko ne sankcioniše
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Jel vama treba temu zakljucat da shvatite da je ovo sportski forum, NBA podforum i raspravi o cirilici ovdje nije mjesto ? @Reds ce biti banovan zbog vrijedjanja a vi ostali Bgm bi mogli ignorisat takve postove ponekad. Svakog slijedeceg ko nastavi s pricom o cirilici prijavljujem administraciji za ban pa vi izvolite.
Epidaurus je napisao/la:Jel vama treba temu zakljucat da shvatite da je ovo sportski forum, NBA podforum i raspravi o cirilici ovdje nije mjesto ? @Reds ce biti banovan zbog vrijedjanja a vi ostali Bgm bi mogli ignorisat takve postove ponekad. Svakog slijedeceg ko nastavi s pricom o cirilici prijavljujem administraciji za ban pa vi izvolite.

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
ma All Star se gleda na TNTDzoni je napisao/la:@NEZALAGANJE i @phily

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.