FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sad sa treninga. Uigravali su završnicu 4 na 3, fino izgleda to iako je pomoćni baš u lošem stanju. Slabo raje bilo, možda dvadesetak ljudi. Uglavnom fino rade, ima se šta vidjeti. Čelo konstantno priča, savjetuje, prati, disciplina na nivou, muha se ne čuje, red rad disciplina.
Naprijed Željo ljubavi moja!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Je li Kerla trenirao ? Ako jeste kako ti se cini ?Neandertalac je napisao/la:Sad sa treninga. Uigravali su završnicu 4 na 3, fino izgleda to iako je pomoćni baš u lošem stanju. Slabo raje bilo, možda dvadesetak ljudi. Uglavnom fino rade, ima se šta vidjeti. Čelo konstantno priča, savjetuje, prati, disciplina na nivou, muha se ne čuje, red rad disciplina.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Hvala na izvjestaju. Vezano za Kerlu, neka se nametne. Stoperski par je na pripremama izgledao dobro i nema potrebe da se mijenja.LjoZee je napisao/la:Je li Kerla trenirao ? Ako jeste kako ti se cini ?Neandertalac je napisao/la:Sad sa treninga. Uigravali su završnicu 4 na 3, fino izgleda to iako je pomoćni baš u lošem stanju. Slabo raje bilo, možda dvadesetak ljudi. Uglavnom fino rade, ima se šta vidjeti. Čelo konstantno priča, savjetuje, prati, disciplina na nivou, muha se ne čuje, red rad disciplina.
- Neandertalac
- Kontakt:
Jeste. Jednim je nekoga otresao u duelu ko malo dijete. Komentari; gdje ćeš na Konana.
Ali u paru sa Kremom je bio, drugi par standardno Boca i Bogi. Valjda sam dobro upratio
Kemu jednom Stevo bacio, slomio mu kičmu
Neka se šteli 
Ali u paru sa Kremom je bio, drugi par standardno Boca i Bogi. Valjda sam dobro upratio

Kemu jednom Stevo bacio, slomio mu kičmu

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Jao Apriiiiiil
presretan sam i prezadovoljan
Plakao sam i bio bijesan kad su zapad zapalili srpsko-crnogorski agresori, ali evo novo vrijeme je došlo da istok bude ponovo napravljen iz temelja i to vrijeme kada ljubav prema Želji i entuzijazam pojedinaca i grupa ljudi prevazilazi sve granice mogućeg i nemogućeg u ovoj realno teškoj, i možda nikad težoj društveno-političkoj situaciji u zemlji. Živjela
Živio Željo! Mi smo Željini Željo je naš!
Treba prepoznati unutrašnje diverzivne elemente i sasiječi ih u korijenu!
Pljuvanje Amara je van svake pameti svakog normalnog Željovca. Evo i ja prvi sam neki dan pogriješio, jer nisam uzeo sve elemente u obzir tj.pare iz Amarovog džepa da neke stvari u Želji ne bi stale. Prihvaćam kritiku kako pozitivnu tako i negativnu, jer je tako jedino i ispravno. Zivjeli! 

Plakao sam i bio bijesan kad su zapad zapalili srpsko-crnogorski agresori, ali evo novo vrijeme je došlo da istok bude ponovo napravljen iz temelja i to vrijeme kada ljubav prema Želji i entuzijazam pojedinaca i grupa ljudi prevazilazi sve granice mogućeg i nemogućeg u ovoj realno teškoj, i možda nikad težoj društveno-političkoj situaciji u zemlji. Živjela

Treba prepoznati unutrašnje diverzivne elemente i sasiječi ih u korijenu!

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- plavousrcu
- Kontakt:
Znaci Slavko razmislja kao i jaNeandertalac je napisao/la:Jeste. Jednim je nekoga otresao u duelu ko malo dijete. Komentari; gdje ćeš na Konana.
Kemu jednom Stevo bacio, slomio mu kičmuNeka se šteli

Jel ima jos jedan trening danas i ako ima kad??Neandertalac je napisao/la:Sad sa treninga. Uigravali su završnicu 4 na 3, fino izgleda to iako je pomoćni baš u lošem stanju. Slabo raje bilo, možda dvadesetak ljudi. Uglavnom fino rade, ima se šta vidjeti. Čelo konstantno priča, savjetuje, prati, disciplina na nivou, muha se ne čuje, red rad disciplina.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Neandertalac
- Kontakt:
Nemam pojma iskreno, čujem pričaju da će i danas biti dva treninga. Fino vrijeme, malo prohladno ali nije sumorno kao u januaru, taman dan za prošetati ko ima vremena. Fino ih je vidjeti, ja sam se iskreno poželio utakmica, jedva čekam da počne.maldini3 je napisao/la:Jel ima jos jedan trening danas i ako ima kad??Neandertalac je napisao/la:Sad sa treninga. Uigravali su završnicu 4 na 3, fino izgleda to iako je pomoćni baš u lošem stanju. Slabo raje bilo, možda dvadesetak ljudi. Uglavnom fino rade, ima se šta vidjeti. Čelo konstantno priča, savjetuje, prati, disciplina na nivou, muha se ne čuje, red rad disciplina.
Velež mora pasti

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kerla je fizicki najjaci igrac lige
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:

Posle meneirfo je napisao/la:Kerla je fizicki najjaci igrac lige

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neandertalac je napisao/la:
Posle meneirfo je napisao/la:Kerla je fizicki najjaci igrac lige

Otreso bi te u duelu

- Neandertalac
- Kontakt:
U moje doba ovakvima sam idol bio. Još uvijek nisam za odbaciti 
Šalim se, pojak momak, nema šta.

Šalim se, pojak momak, nema šta.

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Mi smo ko Bayern ove nase drzave, najveci u svakom pogledu, ne moze uopste niko sa nama u istu recenicu
Ovo je tek pocetak.irfo je napisao/la:Mi smo ko Bayern ove nase drzave, najveci u svakom pogledu, ne moze uopste niko sa nama u istu recenicu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Hajde da mi titulu uzmemo pa tako svake sezone abd i onda možemo pričati o tome, mi smo ovo, mi smo ono. Najtrofejniji i najveći jesmo ali daleko od neke dominacije. Realno.Virtu4l je napisao/la:Ovo je tek pocetak.irfo je napisao/la:Mi smo ko Bayern ove nase drzave, najveci u svakom pogledu, ne moze uopste niko sa nama u istu recenicu
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Levatluk i seljakluk, kakvi novinari krci palciVirtu4l je napisao/la:Zanimljivo je da naši vrli novinari nisu imali niti jedno pitanje za Musu, nije valjda da niti jedan od njih ne zna engleski jezik.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- plavousrcu
- Kontakt:
Trebamo to postati. Na dobrom smo putu, a da smo ozbiljni pokazati duplom krunom u majuirfo je napisao/la:Mi smo ko Bayern ove nase drzave, najveci u svakom pogledu, ne moze uopste niko sa nama u istu recenicu

HAJCAAAAAAAJ!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
I Zubanovic prisustvuje "Svecanoj Plavoj veceri" u Hillsu.[emoji106]

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Raduje me to. Dolazak Muse i vecera znace jedno, Zuban je ponovo blizu kluba, a to u buducnosti znaci i kvalitetne transfere i aparate za njegove pljuvace. Da ih ne imenujemo sami ce se prepoznati.LjoZee je napisao/la:I Zubanovic prisustvuje "Svecanoj Plavoj veceri" u Hillsu.[emoji106]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.