FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 16 feb 2017, 11:53

Sad sa treninga. Uigravali su završnicu 4 na 3, fino izgleda to iako je pomoćni baš u lošem stanju. Slabo raje bilo, možda dvadesetak ljudi. Uglavnom fino rade, ima se šta vidjeti. Čelo konstantno priča, savjetuje, prati, disciplina na nivou, muha se ne čuje, red rad disciplina.

Naprijed Željo ljubavi moja!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 16 feb 2017, 11:54

Neandertalac je napisao/la:Sad sa treninga. Uigravali su završnicu 4 na 3, fino izgleda to iako je pomoćni baš u lošem stanju. Slabo raje bilo, možda dvadesetak ljudi. Uglavnom fino rade, ima se šta vidjeti. Čelo konstantno priča, savjetuje, prati, disciplina na nivou, muha se ne čuje, red rad disciplina.

Je li Kerla trenirao ? Ako jeste kako ti se cini ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 16 feb 2017, 12:01

LjoZee je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Sad sa treninga. Uigravali su završnicu 4 na 3, fino izgleda to iako je pomoćni baš u lošem stanju. Slabo raje bilo, možda dvadesetak ljudi. Uglavnom fino rade, ima se šta vidjeti. Čelo konstantno priča, savjetuje, prati, disciplina na nivou, muha se ne čuje, red rad disciplina.

Je li Kerla trenirao ? Ako jeste kako ti se cini ?
Hvala na izvjestaju. Vezano za Kerlu, neka se nametne. Stoperski par je na pripremama izgledao dobro i nema potrebe da se mijenja.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 feb 2017, 12:03

Jeste. Jednim je nekoga otresao u duelu ko malo dijete. Komentari; gdje ćeš na Konana.
Ali u paru sa Kremom je bio, drugi par standardno Boca i Bogi. Valjda sam dobro upratio :)

Kemu jednom Stevo bacio, slomio mu kičmu :) Neka se šteli ;)

UPRAVA NAPOLJE!

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 16 feb 2017, 12:05

Jao Apriiiiiil :clap: presretan sam i prezadovoljan :zviz: :njanjanja:

Plakao sam i bio bijesan kad su zapad zapalili srpsko-crnogorski agresori, ali evo novo vrijeme je došlo da istok bude ponovo napravljen iz temelja i to vrijeme kada ljubav prema Želji i entuzijazam pojedinaca i grupa ljudi prevazilazi sve granice mogućeg i nemogućeg u ovoj realno teškoj, i možda nikad težoj društveno-političkoj situaciji u zemlji. Živjela :bih: Živio Željo! Mi smo Željini Željo je naš! :ljepota:

Treba prepoznati unutrašnje diverzivne elemente i sasiječi ih u korijenu! :x Pljuvanje Amara je van svake pameti svakog normalnog Željovca. Evo i ja prvi sam neki dan pogriješio, jer nisam uzeo sve elemente u obzir tj.pare iz Amarovog džepa da neke stvari u Želji ne bi stale. Prihvaćam kritiku kako pozitivnu tako i negativnu, jer je tako jedino i ispravno. Zivjeli! :salut:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 16 feb 2017, 12:11

Neandertalac je napisao/la:Jeste. Jednim je nekoga otresao u duelu ko malo dijete. Komentari; gdje ćeš na Konana.
Ali u paru sa Kremom je bio, drugi par standardno Boca i Bogi. Valjda sam dobro upratio :)

Kemu jednom Stevo bacio, slomio mu kičmu :) Neka se šteli ;)
Znaci Slavko razmislja kao i ja :). Ako bude slabih rezultata kandidirat cu se za sefa strucnog staba da ne bude da samo pametujem na forumu i da dezurni delegati u diskusiji ne koriste staru i procitanu eto ako ti znas otidji do stadiona i reci svoje ideje svako ce te poslusati ;). Kerla muda treba da otegne kako bi izbacio nekog iz tima, a kako sam siguran da dobijamo sve do Lige za prvaka mogao bi se nasjediti na klupi.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 16 feb 2017, 12:14

Jel ima jos jedan trening danas i ako ima kad??
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 feb 2017, 12:19

maldini3 je napisao/la:

Jel ima jos jedan trening danas i ako ima kad??
Nemam pojma iskreno, čujem pričaju da će i danas biti dva treninga. Fino vrijeme, malo prohladno ali nije sumorno kao u januaru, taman dan za prošetati ko ima vremena. Fino ih je vidjeti, ja sam se iskreno poželio utakmica, jedva čekam da počne.

Velež mora pasti :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 feb 2017, 12:21

Kerla je fizicki najjaci igrac lige
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 feb 2017, 12:24

:nene:
irfo je napisao/la:Kerla je fizicki najjaci igrac lige
Posle mene :bih:

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 feb 2017, 12:27

Neandertalac je napisao/la::nene:
irfo je napisao/la:Kerla je fizicki najjaci igrac lige
Posle mene :bih:
slika
Otreso bi te u duelu :mrgreen:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 feb 2017, 12:30

U moje doba ovakvima sam idol bio. Još uvijek nisam za odbaciti ;)

Šalim se, pojak momak, nema šta. ;)

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 feb 2017, 12:40

Mi smo ko Bayern ove nase drzave, najveci u svakom pogledu, ne moze uopste niko sa nama u istu recenicu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 feb 2017, 15:33

irfo je napisao/la:Mi smo ko Bayern ove nase drzave, najveci u svakom pogledu, ne moze uopste niko sa nama u istu recenicu
Ovo je tek pocetak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 feb 2017, 15:53

Virtu4l je napisao/la:
irfo je napisao/la:Mi smo ko Bayern ove nase drzave, najveci u svakom pogledu, ne moze uopste niko sa nama u istu recenicu
Ovo je tek pocetak.
Hajde da mi titulu uzmemo pa tako svake sezone abd i onda možemo pričati o tome, mi smo ovo, mi smo ono. Najtrofejniji i najveći jesmo ali daleko od neke dominacije. Realno.

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 16 feb 2017, 17:00

Virtu4l je napisao/la:Zanimljivo je da naši vrli novinari nisu imali niti jedno pitanje za Musu, nije valjda da niti jedan od njih ne zna engleski jezik.
Levatluk i seljakluk, kakvi novinari krci palci ;) Koji su krc dosli da bulje u kerlu, cenana i adisa dok su fakticki ignorisali muhameda. Jedno pitanje lipa te jebla ba :facepalm:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 16 feb 2017, 19:44

Trebamo to postati. Na dobrom smo putu, a da smo ozbiljni pokazati duplom krunom u maju :opaopa:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 16 feb 2017, 19:47

HAJCAAAAAAAJ!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 feb 2017, 19:49

I Zubanovic prisustvuje "Svecanoj Plavoj veceri" u Hillsu.[emoji106]

slika
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 16 feb 2017, 21:20

LjoZee je napisao/la:I Zubanovic prisustvuje "Svecanoj Plavoj veceri" u Hillsu.[emoji106]

slika
Raduje me to. Dolazak Muse i vecera znace jedno, Zuban je ponovo blizu kluba, a to u buducnosti znaci i kvalitetne transfere i aparate za njegove pljuvace. Da ih ne imenujemo sami ce se prepoznati.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 1921TM87, ANamelessGhoul, Napaceni87, TvrtkoPrvi i 24 gosta.