Ps.
Ne treba se uopšte raspravljati sa ovim "lažnim profilima" koje Lars i co štancaju kao na traci. Za to baš moraš imati vremena, biti malo ćaknut i biti plaćen. Nije valjda tolika budala da sve to džaba radi.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne znam sta je, ali je sramno i providno. Svaki dan neko klonirano **** uleti sa indenticnom pricom, pljuvanje po Amaru Osimu. Kakvi su to navijaci. Ne kazem da je bezgresan, ne moze biti, ali raditi nesto ovako je fuj. @Nea podnesi nam izvjestaj sa treninga, obrati paznju na Musu. Kako se snalazi na treninzima.Virtu4l je napisao/la:Jbg, panika, ovdje se stvari vratile u normalu, bar dok aldinu ne istekne ban.
Ma mrzi me sam, nemam kome vazitplavousrcu je napisao/la:Ne znam sta je, ali je sramno i providno. Svaki dan neko klonirano **** uleti sa indenticnom pricom, pljuvanje po Amaru Osimu. Kakvi su to navijaci. Ne kazem da je bezgresan, ne moze biti, ali raditi nesto ovako je fuj. @Nea podnesi nam izvjestaj sa treninga, obrati paznju na Musu. Kako se snalazi na treninzima.Virtu4l je napisao/la:Jbg, panika, ovdje se stvari vratile u normalu, bar dok aldinu ne istekne ban.
dimitrije21 je napisao/la:Zar nije istina jel treba istini pogledat u oči ne zabadat glavu ko noj u pjesak ovo je moje mišljenje i imam pravo na to vjerovatno pokušaj miniranja on je kum grediev kozarić, žujo ta svita koja ništa nije napravila sve na blic a koliko je samo para kroz klub prošllo bog sami zna.
Snimat ce treninge i postavljati videa? Odlicno bi bilo, a posao koji su odradili u Turskoj je za deset. Uzivali smo gledajuci izvjestaje. Treba ponovo pokrenuti Zeljo TV. Projekat je bio izvanredan i ne znam zasto se stalo.Neandertalac je napisao/la:Ma mrzi me sam, nemam kome vazitplavousrcu je napisao/la:Ne znam sta je, ali je sramno i providno. Svaki dan neko klonirano **** uleti sa indenticnom pricom, pljuvanje po Amaru Osimu. Kakvi su to navijaci. Ne kazem da je bezgresan, ne moze biti, ali raditi nesto ovako je fuj. @Nea podnesi nam izvjestaj sa treninga, obrati paznju na Musu. Kako se snalazi na treninzima.Virtu4l je napisao/la:Jbg, panika, ovdje se stvari vratile u normalu, bar dok aldinu ne istekne ban.![]()
Šta će ti izvještaj kada imamo one 1921Tv momke, rade vrhunski posao. Što se tih stvari tiče jako dobro se rade trenutno i treba ih pohvaliti.
Trebalo je pokrenuti sad pred prodaju ulaznica za istocnu tribinu ili na ljeto pred obnovu godisnjih, sada nema potrebe, ovo sve u i oko kluba je dovoljan marketing da tribine budu pune svaku utakmicu na proljece.plavousrcu je napisao/la: Snimat ce treninge i postavljati videa? Odlicno bi bilo, a posao koji su odradili u Turskoj je za deset. Uzivali smo gledajuci izvjestaje. Treba ponovo pokrenuti Zeljo TV. Projekat je bio izvanredan i ne znam zasto se stalo.
Najbolji je marketing rezultat. Vidjet cete ako dobijemo Krupu da ce tribine biti pune, a ako ne dobijemo da ce posjeta biti prosjecna. Da nismo dobili Zrinjskog i akcija desetogodisnjih ne bi bila ovako uspjesna.irfo je napisao/la:Trebalo je pokrenuti sad pred prodaju ulaznica za istocnu tribinu ili na ljeto pred obnovu godisnjih, sada nema potrebe, ovo sve u i oko kluba je dovoljan marketing da tribine budu pune svaku utakmicu na proljece.plavousrcu je napisao/la: Snimat ce treninge i postavljati videa? Odlicno bi bilo, a posao koji su odradili u Turskoj je za deset. Uzivali smo gledajuci izvjestaje. Treba ponovo pokrenuti Zeljo TV. Projekat je bio izvanredan i ne znam zasto se stalo.
A to je stvarno odlican projekat bio.
Pobjedan u Mostaru nema nikakve veze sa prodajom desetogodišnjih ulaznica. Akcija bi prošla isto i da smo osmi na tabeli.plavousrcu je napisao/la:Da nismo dobili Zrinjskog i akcija desetogodisnjih ne bi bila ovako uspjesna.
Ne vjerujem. Ponizavanje tzv plemica odjeknula je kod raje koja je izgubila nadu za dobar rezultat. Ne kazem da akcija ne bi prosla dobro, ali ne bi na ovaj nacin.Virtu4l je napisao/la:Pobjedan u Mostaru nema nikakve veze sa prodajom desetogodišnjih ulaznica. Akcija bi prošla isto i da smo osmi na tabeli.plavousrcu je napisao/la:Da nismo dobili Zrinjskog i akcija desetogodisnjih ne bi bila ovako uspjesna.
Ne igra mi ulogu. U martu ili aprilu svejedno. Cekali smo godinama i mozemo jos mjesec.LjoZee je napisao/la:U aprilu ce se tek moci na istocnu tribinu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 27 gostiju.