FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- plavousrcu
- Kontakt:
Zato i kazem da se vracaju svojoj kuciirfo je napisao/la:

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Sta mislite ko ce izaci na teren protiv Krupe?
Moje neko mišljenje je da cemo prvih 25 minuta navalati ko tele na šarena vrata.
Moje neko mišljenje je da cemo prvih 25 minuta navalati ko tele na šarena vrata.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Glaso za 2 klipace 10 u cjeli sa lukom prije tekme nakon tekme 1 klipaca pola kile bureka bez luka.Osvajamo trostruku krunu prvenstvo premijer ligu i kup.
Ekipa koja se uigravala na pripremama, definitivno.MocMahale444 je napisao/la:Sta mislite ko ce izaci na teren protiv Krupe?
Naravno, ako ne bude povreda.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Valjda nece, nego iskreno izgledali smo dobro na pripremama i stvarno sam prezadovoljan prikazanim.Rokoko87 je napisao/la:Ekipa koja se uigravala na pripremama, definitivno.MocMahale444 je napisao/la:Sta mislite ko ce izaci na teren protiv Krupe?
Naravno, ako ne bude povreda.
Gubilo se nekih lopti na sredini i promasili smo solidan broj prilika ali isto tako i napravili mnogo sansi bez peglanja lopte s puno trke i borbe svih 90 min.
Ima jos vremena do Krupe, nadam se da cemo biti spremni do tada. Krupi fale 4 standardna igraca, to treba iskoristiti. Mada i nerjesen rezultat nije tragedija! Pojacanjav u januaru su po ukusu navijaca, zaista odlicno odradjen prelazni rok. Mada fali tu alternativa za Miru..
Tek sada će oni dobiti krajnji detalj fizičke spreme tu eksplozivnst, to je slavko par puta napomenuo i vjerujte da će protiv krupe igrači izgledati još bar 50% spremniji, a svi znamo kako su dobro izgledali u toku ovog težeg dijela priprema, bit će to pakleno kad se rastrcimo, sje.bat će se krupa [emoji144]
Zna li neko kad su treninzi sutra??
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
FK Krupa na Penalu
Najvise me strah sudjenja. Osteceni su Siroki,Metalleghe i dr. gore i to ne malo.
Najvise me strah sudjenja. Osteceni su Siroki,Metalleghe i dr. gore i to ne malo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Sudije nas jesu kasapile ali necemo sad tu pricu, treba igrati pa sta bude. Ako na kraju bude gresaka sutit jer ce iduci put biti jos gore. Protiv saveza kao protiv the commission zato suti i igraj sto bolje pa sta Bog da.
Ono crtanje linija zbog ofsajda protiv Sirokog je dokaz kakvi su to ljigavci.
Ono crtanje linija zbog ofsajda protiv Sirokog je dokaz kakvi su to ljigavci.
Ma ako ti preuzmeš incijativu od starta, napadaš konstantno, zabiješ na vrijeme, nema tog sudije koji te može oštetiti.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Ako je isto kao i komsijama ,onda imate i na city tv bolju sliku i ton.(bilo bi dobro kada bi neko nasao link za nas koji ne mozemo preko TV-a)braco je napisao/la:fixator je napisao/la:ne znam da li je bilo ili nije ali evo da objavim:
Utakmica
Velež - Željo
Vrapčići
subota
14:30h
UŽIVO
TVSA
Radnička klasa !
- Neandertalac
- Kontakt:
Da ponovimo post od danas. Neki od "Lobotomaca" daju sebi previše prava da komentarišu i da ocjenjuju, usmjeravaju mišljenje. Momka koji je učestvovao u 7 kupljenih ulaznica što ja znam, pa makar i moralno ili fizički osuđuju jer nekome od njih smeta, nešto.Neandertalac je napisao/la:Hvala svakom Željovcu za svaku uplaćeni marku i za trud da se skupi novac! Niko od nas nema pravo da određuje ko je Željovac a ko nije ili ko je veći Željovac!
Sjećam se da su neki ljudi meni lično osporavali moju ljubav nazivajući me svakakvim imenima, lažući da se uprlja moje ime i preko 20 godina mog intenzivnog stajanja uz klub. Sada ti isti, bar neki od njih opet uzimaju sebi za pravo da osporavaju druge.
Prvo. Ružno je da se tako etiketiraju ljudi i ocjenjuje njihov rad i njihova ljubav. Drugo, niko od nas nema to pravo i treće, to dovodi do razjedinjavanja a Željo je institucija koja okuplja!
Željezničar za život cijeli!
Malo smirite hormone,razmislite, samim tim što njega napadate dovodite u pitanje možda još skupljenih novca koji bi završio u FK Željezničar.
Prozivate i prozivate, desetine Željovaca su popljuvani od strane pojedinaca. Nije fino to što radite!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Dosadan si ko proljev poslije pljeske u Melisi...Neandertalac je napisao/la:Da ponovimo post od danas. Neki od "Lobotomaca" daju sebi previše prava da komentarišu i da ocjenjuju, usmjeravaju mišljenje. Momka koji je učestvovao u 7 kupljenih ulaznica što ja znam, pa makar i moralno ili fizički osuđuju jer nekome od njih smeta, nešto.Neandertalac je napisao/la:Hvala svakom Željovcu za svaku uplaćeni marku i za trud da se skupi novac! Niko od nas nema pravo da određuje ko je Željovac a ko nije ili ko je veći Željovac!
Sjećam se da su neki ljudi meni lično osporavali moju ljubav nazivajući me svakakvim imenima, lažući da se uprlja moje ime i preko 20 godina mog intenzivnog stajanja uz klub. Sada ti isti, bar neki od njih opet uzimaju sebi za pravo da osporavaju druge.
Prvo. Ružno je da se tako etiketiraju ljudi i ocjenjuje njihov rad i njihova ljubav. Drugo, niko od nas nema to pravo i treće, to dovodi do razjedinjavanja a Željo je institucija koja okuplja!
Željezničar za život cijeli!
Malo smirite hormone,razmislite, samim tim što njega napadate dovodite u pitanje možda još skupljenih novca koji bi završio u FK Željezničar.
Prozivate i prozivate, desetine Željovaca su popljuvani od strane pojedinaca. Nije fino to što radite!
Smiri malo ba i uzivaj u pozitivi covjece. Zeljo ima super pricu. Nema svrhe se zamarati necim totalno desetim.
Pa upravo je @Nea taj koji poziva na pozitivu dok se drugi bave necim desetim 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Odmah se oni javljaju. Balavci na sve imaju speman odgovor. A forum im je cirkus postao.
Zanimljivo je da naši vrli novinari nisu imali niti jedno pitanje za Musu, nije valjda da niti jedan od njih ne zna engleski jezik.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Niko ne piše da Amar osima nije bio na skupštini nešto mu se ne sviđa razmaženko iako je najtrofejniji trener ne daje mu ta za pravo da se tako ponaša uvjek razmažen i ako nije po njegovom neće ništa koliko je samo igrača otjerao i stavio na klupu zbog svoje razmaženosti ima i drugih boljih trenera koji su iskusni i znaju razgovarat sa igračima, i koji znaju napravit uspjeh nije ti ovo ko nekad ti veliki spasilac kluba ulijećeš i spiskate pare na neke polovnjake, a stadion oronuo sad imamo sve komplet i sistem.Imamo igru a imamo i igrače lijepo za vidjet europski sve ne prividna fasada lijepo svana a unutra truhlotina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.