NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2016/2017
Ako cemo tom logikom onda je LMA jednak **** kao i Durant jer je ostavio jadnog Lillarda.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Durant prvi put u karijeri igra pod strahom!!!! Razbice mu jaja Green budel igro izolacije

- Donnie Darko
- Kontakt:
Mnogo toga se može promjeniti u kratkom periodu, kao onaj put kada je West došao u Spurse ganjati prsten i pokazao da je dobar čovjek kojem je natjecanje preće od novca, a nedugo nakon toga otišao u Warriorse ganjti prsten i dokazao da je pizda 

- BuffonGigi
- Kontakt:
Bravo, predobro receno, nemam sta dodati...Donnie Darko je napisao/la:Mnogo toga se može promjeniti u kratkom periodu, kao onaj put kada je West došao u Spurse ganjati prsten i pokazao da je dobar čovjek kojem je natjecanje preće od novca, a nedugo nakon toga otišao u Warriorse ganjti prsten i dokazao da je pizda
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
SA nije ekipa koja ga je upravo izbacila ,niti je 2 puta uzastopno bio u finalu,niti ima aktuelnog MVPa,niti je oborio upravo RS rekord.Epidaurus je napisao/la:@NEZALAGANJE bil p.ickast potez Duranta bio da je otisao u San Antonio umjesto u GSW ? Nesto imam neki osjecaj da bi taj odlazak branio ko brata rodjenog.
Dovoljno razloga za distinkciju ili treba jos?
I cuj ovoga sa LMAom?

LMA nije imao pored sebe top 10 igraca lige,a godine je dao za fransizu koja je rubni PO ucesnik.Ovaj je napustio LEGITIMNOG kandidata za titulu,sine!
@ Donnie Jedno je jednom pokusati to i odreci se novca,nakon sto su godine prajma daleko iza tebe.2 godine zaredom promijeniti ekipu iz istoga razloga??Sta ce biti ako ne osvoji ni ove godine?Otici ce u 3.?
Pa šta ima veze pobogu što je otišao kao da je to krivično dijelo.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pa nije krivicno djelo, samo covjek ne moze da se pomiri s tim da smije postojati ekipa jaca od one za koju on navija. Malo djetinjasto ali boze moj...
nije, on je otisao u SpurseBuffonGigi je napisao/la:Ako cemo tom logikom onda je LMA jednak **** kao i Durant jer je ostavio jadnog Lillarda.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BuffonGigi
- Kontakt:
Da da, spursi ih nisu izbacili

Aha, znači greška Duranta je zapravo što su izbacili Spurse, pa ispali od Dubsa, jer da su ispali od Spursa sad Durant ne bi igrao za tim koji je njega i njegovu ekipu izbacio iz playoffa.
Walk on, with hope in your hearts.
Naravno, nisam ni ocekivao drugaciji odgovor. Ne bi bilo p.ickasto i beta ponasanje da je otisao u ekipu koju je ON upravo izbacio zi PO ? Ne bi bilo p.ickasto otici u jednu od 3 ekipe u historiji koja je imala 67 il vise pobjeda, a nije uzela titulu ? Ne bi bilo p.ickasto otici u glavnog rivala OKCa na zapadu kroz sve ove godine ? Nevjerovatna dvostruka mjerila.NEZALAGANJE je napisao/la:SA nije ekipa koja ga je upravo izbacila ,niti je 2 puta uzastopno bio u finalu,niti ima aktuelnog MVPa,niti je oborio upravo RS rekord.Epidaurus je napisao/la:@NEZALAGANJE bil p.ickast potez Duranta bio da je otisao u San Antonio umjesto u GSW ? Nesto imam neki osjecaj da bi taj odlazak branio ko brata rodjenog.
Dovoljno razloga za distinkciju ili treba jos?

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Najvece NBA legende se ne slazu sa odabirom tima Duranta,ali izgleda da forum zna bolje... 
@epi Nisam ja rekao da bih opravdavao njegov prelazak ni u SA.To si sam nekako zakljucio.Poenta je da bi se odlazak u SA,sa onim sto sam vec naveo,nekako i prezvakao u svijetu NBA,jer bi i dalje GS sa 3 All stara bio prijetnja.Ovako je naparavio apsolutnog favorita i razlika izmedju ova 2 pojma je ogromna.To ako ne vidis,meni je zaista zao...

@epi Nisam ja rekao da bih opravdavao njegov prelazak ni u SA.To si sam nekako zakljucio.Poenta je da bi se odlazak u SA,sa onim sto sam vec naveo,nekako i prezvakao u svijetu NBA,jer bi i dalje GS sa 3 All stara bio prijetnja.Ovako je naparavio apsolutnog favorita i razlika izmedju ova 2 pojma je ogromna.To ako ne vidis,meni je zaista zao...
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 16 feb 2017, 01:01, ukupno mijenjano 3 puta.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- BuffonGigi
- Kontakt:
A najvece legende su Sean Eliott, Bruce Bowen i Brent Barry?NEZALAGANJE je napisao/la:Najvece NBA legende se ne slazu sa odabirom tima Duranta,ali izgleda da forum zna bolje...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne znam bgm, Spursi su najbolja franšiza zadnjih 20 godina, sa najboljom upravom, trenerom, najboljim sistemom u ligi i sa Leonardom koji bi trebao biti bolji od svih igrača Warriorsa, veće su šanse da će se oni zadržati tu gdje jesu za nekih 5 godina nego Warriorsi. Ne zvuči mi kao mnogo časniji i kompetitivniji potez da se odlučio otići tamo, ne bi bio mnogo manji cheat nego ovako.
Vjerovatno bi mu dugoročno garantovalo i više prstenja nego Warriorsi. A znamo da bi bio skromni dečkić iz predgrađa Washingtona, kojeg roditelji nisu naučili da bude egomanijak i alfa baš kako treba 

Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 16 feb 2017, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
- TheTruth34
- Kontakt:
Nezalaganje u 90 posto svojih postova lupa gluposti, ali za ovo sve vezano za.KD je apsolutno upravo..KD je ispao najveca moguca picketina i nikada nista ga ne moze saprati nakon ovoga...
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Još jedna antologijska noć Nezalaganja na forumu, pored još jedne antologijske noći Arsenala u LP 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Moglo bi se prezvakati jer je San Antonio u pitanju i jer si nerealan do bola. U San Antoniu bi s Kawhijem cinio 2. najmocniji bocni par u historiji lige plus bi jos imao prilicno kvalitetnu jezgru i kompletnu rotaciju (ovaj GSW nema toliko siroku ekipu jer poslije Iggyja i Livingstona dolaze rookie igraci i McGee). To se ono moze prezvakat, imas u ekipi 2 top 5 igraca lige plus jos jednog koji je oko top 20 sigurno i plus prilicno kvalitetnu citavu rotaciju. Jos dodajmo na to sve da je San Antonio kroz citavu Durantovu eru u Oklahomi bio apsolutno najveci rival istoj. Ne, nikako se ne moze poredit. To bi bilo isto da je Nash nakon jednog u nizu ispadanja sa SSOL Sunsima od Spursa odlucio otici u San Antonio il da je Kobe nakon one sezone kad mu je Shaq otisao i nije usao u PO odlucio otici u Spurse. Nema veze sto su te ekipe bili najveci rivali njihovim ekipama kroz duzi niz godina, bitno je samo da ih nisu izbacili u PO. Malo realnosti ti fakat ne bi skodilo.
Jos jedna bitna stvar koja ce se desiti kad ode Russ u Lakerse je sto ce prestati biti indijanac.BuffonGigi je napisao/la:Kakve to veze ima s odlaskom i sa zeljom za pobjedjivanje? Sta je trebao mozda ostati u OKC samo zato da dokaze svoju ljubav prema indijancu koji NIKAD u zivotu nece igrati timsku kosarku? Da, indijancu! Zvijer je od igraca, neupitni superstar, ali na kraju price uvijek igrac kojem su brojevi najbitniji, a pobjeda sekundarna stvar. Kevin je dokazao da zeli pobjedjivati vise od bilo cega drugog.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.