Kad god dosle dobrodosle...samo nek je stao rat i nek je ziva glavaStole iz Bora je napisao/la:Polugodisnje i godisnje karte su pustene u prodaju.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kad god dosle dobrodosle...samo nek je stao rat i nek je ziva glavaStole iz Bora je napisao/la:Polugodisnje i godisnje karte su pustene u prodaju.
Ili, sto bi rekli, Boze zdravlja a ostalo kako bude ..Seyo_TM je napisao/la:Kad god dosle dobrodosle...samo nek je stao rat i nek je ziva glavaStole iz Bora je napisao/la:Polugodisnje i godisnje karte su pustene u prodaju.
Stole iz Bora je napisao/la:Sacekaj 1-2 decenije, bice i kod nas isto tako ..Željovac je napisao/la:I evo sad uđoh na zvaničnu stranicu Manchester Uniteda, kliknem na prvog igrača i naravno, piše dokad mu traje ugovor!
Ovo bi mi bilo baš za muštuluka! Svaka čast konkurentima, ali ovi momci imaju još prostora za napredovanje, jedan je naša škola, na njima se može zaraditi, a i BiH može u budućnosti imati korist. Baš bi bilo ekstra da im Amar sutra pruži priliku. Siguran sam da bi je iskoristili. Samo se ne bih složio da je Stanić na desnom beku promašaj. To sam mislio nakon Tel Aviva, ali u revanšu se vidjelo da on to može odlično odigrati. Pogotovo u nekim recimo domaćim utakmicama, gdje nema puno posla u defanzivi.lottdogg je napisao/la:Rovčanin predvodi napad, Čolić na desnom boku
Stanic je jednu utakmicu odigrao jako lose,a drugu odlicno ,iako nije odigrao cijelu tu drugu utakmicu...to vjerovatno znaci da on moze igrati tu poziciju,medjutim problem su moguce oscilacije njegove igre na desnom boku...a to nije pozeljno,i definitivno ocrtava igraca koji nije odigrao puno i stekao dovoljno rutine za tu poziciju konkretno...slazem se da treba Colica staviti i dati mu novu sansu,a Stanic ipak neka ide malo vise ispred,kad dobije sansu jer je gore ipak veca guzva da bi mu mjesto uopste bilo zagarantovanoŽeljovac je napisao/la:Ovo bi mi bilo baš za muštuluka! Svaka čast konkurentima, ali ovi momci imaju još prostora za napredovanje, jedan je naša škola, na njima se može zaraditi, a i BiH može u budućnosti imati korist. Baš bi bilo ekstra da im Amar sutra pruži priliku. Siguran sam da bi je iskoristili. Samo se ne bih složio da je Stanić na desnom beku promašaj. To sam mislio nakon Tel Aviva, ali u revanšu se vidjelo da on to može odlično odigrati. Pogotovo u nekim recimo domaćim utakmicama, gdje nema puno posla u defanzivi.lottdogg je napisao/la:Rovčanin predvodi napad, Čolić na desnom boku
Hahaeliminator je napisao/la:posto je ovo borovina napisao u napadu ocekujem lazara a na desnom beku ganceva
U obje utakmice je odigrao po poluvrijeme na desnom beku. U prvoj je od poluvremena igrao na krilu. Stvarno šteta da za njega nema mjesta, jer je u prvom dijelu prošle sezone bio naš najbolji igrač. Ali eto, biće kartona, pa kad odmore Višća i Mirso, koje je također totalni grijeh staviti na klupu, onda nek' se dokazuje. Ili na bekovima, eventualno. A možda bismo mogli šta probati i sa 2 napadača... S tim da imamo jaku vezu, gdje je isto tako grehota nekoga odmoriti. Sad već Ćulum grije klupu, a kad ne razmišlja, igra k'o sat! Davaće Brko Staniću šansu. To mu je prva izmjena, ako ništa.boccaccio je napisao/la: Stanic je jednu utakmicu odigrao jako lose,a drugu odlicno ,iako nije odigrao cijelu tu drugu utakmicu...
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-39867.htmbistrikboy je napisao/la:Onaj Pejić je bio u BiH,jer u Českoj ga ne ide,on bi bio solidna zamjena za Mirka.
Jestethemaniaks je napisao/la:Jel danas trening u 8?
Banda Hame Hapicačamac je napisao/la:Ma sve su ovo miševi za Hamu. Hamo Granov je postavio standard koji niko neće dostići. Ko u opkoljenog gradu digne avion pun pitara i šupaka tipa Baljića je fakat marka. Kako se zvao onaj frajer iz ratne top liste što je izvlačio raju iz opkoljenog grada? Griješim li ili se baš zvao Hamo.
Nažalost, okruženje je kod nas takvo da niko normalan i pošten neće svoju lovu davati za bilo kakav klub osim svoje lične koristi u vidu pranja love (blizak nam je primjer djl Papak kako se radi, lopovska škutorija također itd.), a zna se ko i kakvu lovu pere. Od takvih ljudi nema hajra ni zašta. Blekić je mutan tip umješan u mutnje poslove, privatno je i alkos koji je kad sjede u auto opšta je opasnost u komšiluku. Znaju to "građani" nekad selendre (gdje su gradska raja imala imanja i ljeti "izlazila" na odmor, a ovi domicilni "građani" im radili sezonske poslove), a sad eto dijela grada zvanog Blekin potok. Još je postalo i ponos kad se neko rodio u Blekinom potoku. Helem nejse, manje bitno za ovu temu i naš klub.
Bitno je uzet pouke i biti oprezan. Željo je jedinstven klub na ovim prostorima i mora takav i ostati. Kad sve ovo znamo i vidimo nama je bolje s Amarom polahko pa šta bude. Nekad mi se čini da bi najbolje bilo da Amar preuzme klub i okupi ekipu s kojom će raditi i pokušati napraviti samoodrživ klub bez nekakvih "spasioca" i sitnih duša. Žujo sigurno nije dugoročno rješenje niti kapacitet za Želju kakvog mi želimo, ali ****.iga šta je tu je. Nadat' se boljem i Džekinoj lovi
Razmisljano je o njemu al...cuj kuduzovic pa trebaju nam fudbaleri a ne dzetseteriŽeljovac je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-39867.htmbistrikboy je napisao/la:Onaj Pejić je bio u BiH,jer u Českoj ga ne ide,on bi bio solidna zamjena za Mirka.
Ima još tri godine ugovora u Češkoj, pa bi to vjerovatno mogla biti neka posudba k'o s Radoševićem. Mada bi ovaj vjerovatno i zaigrao u prvih 11, a od toga bi, opet vjerovatno, najviše Česi imali koristi. Nije zgoreg razmisliti o njemu. Drago mi je samo što nismo Kuduzovića vratili, taman da ni Radovanovića nemamo.
19TM87 je napisao/la:"novi salovi
Nova garnitura salova je na prodaju u srijedu u 17.00 u prostorijama udruzenja.
Oni koji zele da svoj rezervisu, nek se jave na pm, a prednost se daje onima koji zive u dijaspori. Za vas iz vana, postoji mogucnost slanja putem prijatelja, ili postom, ali trosak postarine snosite vi sami.
Cijena sala je 20KM.
U prodaji su i ostatak majica ( nikom te nedamo, olovke upaljaci)"
inf: org
Trenutno korisnika/ca: antibot, avalPacidoroP, bablaz1, Levin, Napaceni87, Pablo11, Stanceski i 61 gost.