FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

The_Target
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la The_Target » 09 mar 2009, 20:23

Sta je to ironican :geek:
Rođeni brato

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 09 mar 2009, 20:37

The_Target je napisao/la:Sta je to ironican :geek:
Ironija je fina prikrivena poruka koja se sastoji u tome što se njome kazuje baš suprotno onome što se u stvari misli i hoće da kaže (npr. kada se plašljivcu kaže da je hrabar, gladnom da je sit i sl.)

Zar je stvarno potrebno objasnjavati?? :mrgreen:
010 ISN'T JUST A CODE

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 09 mar 2009, 20:38

hahahaha :lol: :lol: :lol: pa vi niste normalni :lol: :lol:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 09 mar 2009, 20:42

samo bi reko zasluzena minimalna pobjeda...a za tribinu ne treba puno komentarisat !!!
btw: zasto sutiteee, zasto sutitee...mostarske :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 09 mar 2009, 20:48

Gradacac ne mogu da vjerujem da si objasnio pojam "ironija" :o nevjerovatno ...

Zasto sutimo??? Pitas navijace tima koji je posljednji na tabeli, a vi iz tolikog Sarajeva, sa toliko uslova za treniranje i igranje, uspjeli da zabijete cak jedan gol??? Zasto imam osjecaj da si uzrast srednje skole :oops:
Rođeni brato

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 09 mar 2009, 20:54

The_Target je napisao/la:Gradacac ne mogu da vjerujem da si objasnio pojam "ironija" :o nevjerovatno ...

Zasto sutimo??? Pitas navijace tima koji je posljednji na tabeli, a vi iz tolikog Sarajeva, sa toliko uslova za treniranje i igranje, uspjeli da zabijete cak jedan gol??? Zasto imam osjecaj da si uzrast srednje skole :oops:
kake veze ima navijanje sa samo jednim postignutim golom...i budimo realni zeljo je imo katastrofalne uslove za treniranje do prije 2-3 mjeseca kad je postavljena ova umjetna trava...i grijesis oko uzrasta ;)

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 09 mar 2009, 20:58

19TM87 je napisao/la:
The_Target je napisao/la:Gradacac ne mogu da vjerujem da si objasnio pojam "ironija" :o nevjerovatno ...

kake veze ima navijanje sa samo jednim postignutim golom...i budimo realni zeljo je imo katastrofalne uslove za treniranje do prije 2-3 mjeseca kad je postavljena ova umjetna trava...i grijesis oko uzrasta ;)
Pa valjda navijaci su ti koji pjesmom i navijanjem "nose" ekipu da bolje igra, koji su dodatni motiv i kad ekipa pobjedjuje i kada gubi, za sta da budemo realni... hoces da kazes da su uslovi na stadionu u Vrapcicima bili bolji od Grbavice???? Prosto sumnjam da grijesim oko uzrasta, ako jesam onda se dobro prokontaj
Rođeni brato

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 09 mar 2009, 20:59

Ja ne znam u cemu je ovdje problem.Zeljo je pobjedio,da kazem da je imao igru nije,jer po onakvom terenu nije bilo moguce pruziti bilo sta sto lici na igru,to vazi i za velez....zeljo je imao inicijativu,velez se branio i zamalo mu se to nije isplatilo,ali nisu kaznili greske nasih igraca,mimo toga(gresaka)vezano velez jedino vrijedno spomena je odlican sut skaljica na pocetku koji je prosao nekoliko centimetara od raslji!Zeljo takodje nije bio puno bolji ali ko je god gledao vidio je kao prvo bolju fizicku spremu igraca zelje,ali treba uzeti u obzir i crveni koji je velez imao!Tribine, ne znam zasto se uopste prepirete jer sve je jasno kao dan,RA vrlo mlada ekipa ali treba im cestitati sto su dosli i za stanje u kakvom im se grupa nalazi dosli su u dobrom broju,nas necu komentarisati svako realan zna sta i kako je bilo!!!!
AMAR OSIM!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 09 mar 2009, 21:04

drug moj pronadji na youtube klip kad smo od sarajeva izgubili 4-1, da te podsjetim gubili smo 4-0 kad smo dali taj jedini go jug je gorio i sve se orilo...stoji i to da rezultat uticu na nivijanje ali da se suti skoro cijelo jedno poluvrijeme to je jedan veliki - za RA...i ne navija se za svoju ekipu samo kad dobija ;) ...drugo nisam reko da je velez imo bolje uslove od zelje nego da i zeljo nije imao dobre uslove kao sto ti mislis ;)

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 09 mar 2009, 21:06

csh nije nikakav problem nego onako hajd malo provokacije bilo s druge strane od druga sa Grbavice pa smo razmijenili koji post nista specijalno :D , koliko mogu da pratim na ovom forumu da si jedini koji je objektivno napisao i o utakmici i obe ekipe i navijacke grupe...haj zivio
Rođeni brato

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 09 mar 2009, 21:30

ma ova utakmica je iza nas,trebamo se okrenuti slijedecim utakmicama dzaba sad sva prica,pobjedili smo 1-0 i to je to...dali je sudac utjecao na rezultat ili nije je nebitno,3 boda se pisu i to je najvaznije....sto se tice uslova treniranja koje je neko spominjao,mislim da zeljo ima jedne od boljih uslova u BiH ali i nasa djeca su do prije nekih 3-4 mjeseca trenirala na sljaci i na onom (ne)travnatom terenu ali to nema veze sa mjestom na tabeli i sa subotnjom utakmicom...slijedeca utakmica je u modrici,tesko gostovanje jos kad se uzme u obzir da se bore za opstanak i bod bi bio uspjeh...pelak je pokazao da nam je prijeko potreban i nadam se da ce napadaci bolje proraditi u modrici,sigurno ce imati vise prostora za igru...
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 09 mar 2009, 21:33

Hajd bolan šta se prepirete snjim, vidite da nema pametnijeg posla nego gluposti pričati..
Imaš forum Veleža pa tamo seri koliko hoćeš...ako nemaš šta pametnije reći, brate dosta te više

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 09 mar 2009, 21:42

svima je uspijeh da ih zeljo pobjedi minimalno...podsjecam prije sezonu-dvije zeljo je pobijedio jednu slobodu 4:0,5:0,velez ne pamtim kad je pobjedio zelju...nego ima li sta u vezi opreme i sponzora....

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 09 mar 2009, 21:46

Nek pobjede u gostima prvo pa tek onda oprema,sponzori i ostalo...dosta više šuplje i mazanja ociju...hocemo bodove sa strane i to odmah...nema više kredita,žaljenja na sudjenje i opravdavanja preko novina.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

escape
Kontakt:

Post Postao/la escape » 09 mar 2009, 21:47

Željo je klub koji najviše respektiram od svih bošnjačkih klubova.
Jeste malo u krizi zadnjih godina ali jbg.

Samo mi nisu jasni ovi tkz. Red Army, presmješni ste, niti velež može dodati čašu vode želji niti vi mozete manijacima.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 09 mar 2009, 21:50

escape je napisao/la:Željo je klub koji najviše respektiram od svih bošnjačkih klubova.
Jeste malo u krizi zadnjih godina ali jbg.

Samo mi nisu jasni ovi tkz. Red Army, presmješni ste, niti velež može dodati čašu vode želji niti vi mozete manijacima.
OK,ali hajmo malo spustiti loptu...ovakvi postovi samo vode u svadje i prepirke...Velež je gotova prica,idemo dalje i okrecemo se sad mecu sa Modricom.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 09 mar 2009, 21:50

19TM87 je napisao/la:samo bi reko zasluzena minimalna pobjeda...a za tribinu ne treba puno komentarisat !!!
btw: zasto sutiteee, zasto sutitee...mostarske :D
Dođite po mostarske pi... ! ;)

Čestitam na pobjedi ipak je gol bio regularan...
Zadnja izmjena: Stone Island, dana/u 09 mar 2009, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 09 mar 2009, 21:57

"PostPostao/la -SanaFCŽ- dana 09 mar 2009, 23:33
Hajd bolan šta se prepirete snjim, vidite da nema pametnijeg posla nego gluposti pričati..
Imaš forum Veleža pa tamo seri koliko hoćeš...ako nemaš šta pametnije reći, brate dosta te više"...ADMIN

@escape sta hoces da kazes sa ovim postom... kao prvo poceo si s nacionalnom pripadnoscu sto je jako lose ako se uzme u obzir da je ovo sportski forum a ne politicki, a imas svoj lokalni klub pa o njemu raspravljaj...
Rođeni brato

zijad
Kontakt:

Post Postao/la zijad » 09 mar 2009, 22:05

znate sta strunfovi stvarno ste smijesna ekipa pa velez vas zamalo pobijedi samo mi niste jasni cemu se vi nadate citavo ovo vrijeme kad ste stvarno losi do bola digla vas eoforija oko beslije a on nezna da se sa loptom sastavi bruka za jedan klub sa bogatom tradicijom nema napretka dok neko ne istrese pare kako treba a ovi vasi samo vam bacju prasinu u oci

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 09 mar 2009, 22:07

zijad je napisao/la:znate sta strunfovi stvarno ste smijesna ekipa pa velez vas zamalo pobijedi samo mi niste jasni cemu se vi nadate citavo ovo vrijeme kad ste stvarno losi do bola digla vas eoforija oko beslije a on nezna da se sa loptom sastavi bruka za jedan klub sa bogatom tradicijom nema napretka dok neko ne istrese pare kako treba a ovi vasi samo vam bacju prasinu u oci
a ciji si ti navijac kad tako fino komentarišeš Želju??

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.