FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 03 avg 2010, 15:02

Stole iz Bora je napisao/la:Polugodisnje i godisnje karte su pustene u prodaju.
Kad god dosle dobrodosle...samo nek je stao rat i nek je ziva glava :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 avg 2010, 15:12

Seyo_TM je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Polugodisnje i godisnje karte su pustene u prodaju.
Kad god dosle dobrodosle...samo nek je stao rat i nek je ziva glava :mrgreen:
Ili, sto bi rekli, Boze zdravlja a ostalo kako bude .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 03 avg 2010, 15:26

Stole iz Bora je napisao/la:
Željovac je napisao/la:I evo sad uđoh na zvaničnu stranicu Manchester Uniteda, kliknem na prvog igrača i naravno, piše dokad mu traje ugovor! ;)
Sacekaj 1-2 decenije, bice i kod nas isto tako .. 8-)

stari malo nam je 1-2 decenije , min jedno 5 decenija :D

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 03 avg 2010, 15:29

sad gledam tabelu sto stoji na stranici i primjeti

sarajevo zadnje xaxaxa iako ima utakmicu manje isto kao i mi , a ostali klubovi sa - gol razlikom ispred njih :D

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 03 avg 2010, 16:13

Rovčanin predvodi napad, Čolić na desnom boku
Nakon neuspješnog eksperimenta sa Srđanom Stanićem na desnom boku, za tu poziciju konkuriši Čolić i Makedonac Goran Gančev

Sarajevski Željezničara novu premijerligašku sezonu otvara sutra, utakmicom prvog kola protiv Olimpika na Koševu. Sudeći prema posljednjim treninzima Amar Osim će i dalje ostati vjeran formaciji sa jednim izrazitim napadačem.

S tim de će to na startu ove sezone, umjesto Lazara Popovića, biti Damir Rovčanin. Rovčanin je u uzvratu protiv Hapoela bio vrlo dobar i nedostajao mu je samo gol da za svoj nastup u pretkolu Lige prvaka dobije odličnu ocjenu.

Pored Rovčanina, još jedna novina sutra bi trebala biti povratak Benjamina Čolića u startnu postavu. Nakon neuspješnog eksperimenta sa Srđanom Stanićem na desnom boku, za tu poziciju konkurišu Čolić i Makedonac Goran Gančev. No, Čolić, koji je na toj poziciji odigrao dobar dio prošle sezone, puno je izvjesnije opcija.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 avg 2010, 16:22

lottdogg je napisao/la:Rovčanin predvodi napad, Čolić na desnom boku
Ovo bi mi bilo baš za muštuluka! Svaka čast konkurentima, ali ovi momci imaju još prostora za napredovanje, jedan je naša škola, na njima se može zaraditi, a i BiH može u budućnosti imati korist. Baš bi bilo ekstra da im Amar sutra pruži priliku. Siguran sam da bi je iskoristili. Samo se ne bih složio da je Stanić na desnom beku promašaj. To sam mislio nakon Tel Aviva, ali u revanšu se vidjelo da on to može odlično odigrati. Pogotovo u nekim recimo domaćim utakmicama, gdje nema puno posla u defanzivi.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 03 avg 2010, 16:26

posto je ovo borovina napisao u napadu ocekujem lazara a na desnom beku ganceva

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 03 avg 2010, 16:28

Željovac je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:Rovčanin predvodi napad, Čolić na desnom boku
Ovo bi mi bilo baš za muštuluka! Svaka čast konkurentima, ali ovi momci imaju još prostora za napredovanje, jedan je naša škola, na njima se može zaraditi, a i BiH može u budućnosti imati korist. Baš bi bilo ekstra da im Amar sutra pruži priliku. Siguran sam da bi je iskoristili. Samo se ne bih složio da je Stanić na desnom beku promašaj. To sam mislio nakon Tel Aviva, ali u revanšu se vidjelo da on to može odlično odigrati. Pogotovo u nekim recimo domaćim utakmicama, gdje nema puno posla u defanzivi.
Stanic je jednu utakmicu odigrao jako lose,a drugu odlicno ,iako nije odigrao cijelu tu drugu utakmicu...to vjerovatno znaci da on moze igrati tu poziciju,medjutim problem su moguce oscilacije njegove igre na desnom boku...a to nije pozeljno,i definitivno ocrtava igraca koji nije odigrao puno i stekao dovoljno rutine za tu poziciju konkretno...slazem se da treba Colica staviti i dati mu novu sansu,a Stanic ipak neka ide malo vise ispred,kad dobije sansu jer je gore ipak veca guzva da bi mu mjesto uopste bilo zagarantovano
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 avg 2010, 16:28

eliminator je napisao/la:posto je ovo borovina napisao u napadu ocekujem lazara a na desnom beku ganceva
Haha :mrgreen:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 avg 2010, 16:36

boccaccio je napisao/la: Stanic je jednu utakmicu odigrao jako lose,a drugu odlicno ,iako nije odigrao cijelu tu drugu utakmicu...
U obje utakmice je odigrao po poluvrijeme na desnom beku. U prvoj je od poluvremena igrao na krilu. Stvarno šteta da za njega nema mjesta, jer je u prvom dijelu prošle sezone bio naš najbolji igrač. Ali eto, biće kartona, pa kad odmore Višća i Mirso, koje je također totalni grijeh staviti na klupu, onda nek' se dokazuje. Ili na bekovima, eventualno. A možda bismo mogli šta probati i sa 2 napadača... S tim da imamo jaku vezu, gdje je isto tako grehota nekoga odmoriti. Sad već Ćulum grije klupu, a kad ne razmišlja, igra k'o sat! Davaće Brko Staniću šansu. To mu je prva izmjena, ako ništa.

Plačemo za lijevim bekom! Stvarno ne znam šta kontamo ako Radovanović ne bude mogao... Prošle godine smo derbi na Grbavici zijanili iz istog razloga. Gomilamo desne bekove, a lijevog ni za lijeka.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 03 avg 2010, 16:50

Ima li kakva informacija do kad se prodaju karte danas i od koliko sati ujutru?
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 avg 2010, 17:02

Haman samo na lijevom beku nemamo alternativa,mozda iskoči neko do kraja prelaznog roka,od ovih hadalja iz naše lige ne vidim nikog ko bi bio za Želju,možda neki internacionalac se pojavi ako mu propadne angažman vani.Onaj Pejić je bio u BiH,jer u Českoj ga ne ide,on bi bio solidna zamjena za Mirka.

Sutra očekujem pobjedu,jača smo ekipa od Olimpika i u odnosu na prošlu godinu svjesni svoje snage i kvalitete,Olimpikova ekipa na prvi pogled - ništa posebno,par polovnjaka te 2-3 odlična igrača za našu ligu.Što se nas navijaca tiče nase je da dođemo na Hadison i pomognemo Želji,okupljanje ispred stadiona Grbavica je u 17.30h.SVI NA JUG.

Biće Željo opet šampion...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 03 avg 2010, 17:12

sreća je samo što Mirko nema problema sa ozlijedama, i što rijetko dobija kartone...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 03 avg 2010, 17:13

Jel danas trening u 8?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 avg 2010, 17:24

bistrikboy je napisao/la:Onaj Pejić je bio u BiH,jer u Českoj ga ne ide,on bi bio solidna zamjena za Mirka.
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-39867.htm
Ima još tri godine ugovora u Češkoj, pa bi to vjerovatno mogla biti neka posudba k'o s Radoševićem. Mada bi ovaj vjerovatno i zaigrao u prvih 11, a od toga bi, opet vjerovatno, najviše Česi imali koristi. Nije zgoreg razmisliti o njemu. Drago mi je samo što nismo Kuduzovića vratili, taman da ni Radovanovića nemamo.

Visca el Višća!

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 03 avg 2010, 17:30

themaniaks je napisao/la:Jel danas trening u 8?
Jeste :)
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 avg 2010, 17:41

čamac je napisao/la:Ma sve su ovo miševi za Hamu. Hamo Granov je postavio standard koji niko neće dostići. Ko u opkoljenog gradu digne avion pun pitara i šupaka tipa Baljića je fakat marka. Kako se zvao onaj frajer iz ratne top liste što je izvlačio raju iz opkoljenog grada? Griješim li ili se baš zvao Hamo.
Nažalost, okruženje je kod nas takvo da niko normalan i pošten neće svoju lovu davati za bilo kakav klub osim svoje lične koristi u vidu pranja love (blizak nam je primjer djl Papak kako se radi, lopovska škutorija također itd.), a zna se ko i kakvu lovu pere. Od takvih ljudi nema hajra ni zašta. Blekić je mutan tip umješan u mutnje poslove, privatno je i alkos koji je kad sjede u auto opšta je opasnost u komšiluku. Znaju to "građani" nekad selendre (gdje su gradska raja imala imanja i ljeti "izlazila" na odmor, a ovi domicilni "građani" im radili sezonske poslove), a sad eto dijela grada zvanog Blekin potok. Još je postalo i ponos kad se neko rodio u Blekinom potoku. Helem nejse, manje bitno za ovu temu i naš klub.
Bitno je uzet pouke i biti oprezan. Željo je jedinstven klub na ovim prostorima i mora takav i ostati. Kad sve ovo znamo i vidimo nama je bolje s Amarom polahko pa šta bude. Nekad mi se čini da bi najbolje bilo da Amar preuzme klub i okupi ekipu s kojom će raditi i pokušati napraviti samoodrživ klub bez nekakvih "spasioca" i sitnih duša. Žujo sigurno nije dugoročno rješenje niti kapacitet za Želju kakvog mi želimo, ali ****.iga šta je tu je. Nadat' se boljem i Džekinoj lovi :D
Banda Hame Hapica :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 avg 2010, 17:58

Željovac je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Onaj Pejić je bio u BiH,jer u Českoj ga ne ide,on bi bio solidna zamjena za Mirka.
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-39867.htm
Ima još tri godine ugovora u Češkoj, pa bi to vjerovatno mogla biti neka posudba k'o s Radoševićem. Mada bi ovaj vjerovatno i zaigrao u prvih 11, a od toga bi, opet vjerovatno, najviše Česi imali koristi. Nije zgoreg razmisliti o njemu. Drago mi je samo što nismo Kuduzovića vratili, taman da ni Radovanovića nemamo.
Razmisljano je o njemu al...cuj kuduzovic pa trebaju nam fudbaleri a ne dzetseteri
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 03 avg 2010, 18:06

19TM87 je napisao/la:"novi salovi

Nova garnitura salova je na prodaju u srijedu u 17.00 u prostorijama udruzenja.

Oni koji zele da svoj rezervisu, nek se jave na pm, a prednost se daje onima koji zive u dijaspori. Za vas iz vana, postoji mogucnost slanja putem prijatelja, ili postom, ali trosak postarine snosite vi sami.

Cijena sala je 20KM.

U prodaji su i ostatak majica ( nikom te nedamo, olovke upaljaci)"

slika

inf: org

ocel se moc uzet bez narudjbe :s

a doduse ja zivim u dijaspori , u hrasnom :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 avg 2010, 18:14

Svraka: Pobjedom otvoriti prvenstvo
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sv ... -prvenstvo

Fotoprica:Trening omladinskog pogona
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fo ... kog-pogona
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Direktorcic, VolimBiH96, ZmajOdBosne33 i 66 gostiju.