Okkk.......Hvala:)nidjo_barca je napisao/la:Nije.Pato je napisao/la:EEj,zna li itko jeli Mata potpisao za Barcu?????
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
- nidjo_barca
- Kontakt:
Otisli Marquez i Henry,dosao Adriano iz Seville.Trenutno se trazi neki veznjak.U prijateljskoj protiv Valerenge pobjeda od 4-2 ( V.Sanchez,Maxvell,Keita i Benja).T-MAC je napisao/la:pozdrav braco katalonci...evo i mene nakon odmora..ponovo sam tu...imal kakvih novosti oko barce,jel ko dosao,jel ko otisao(osim markeza)...malo te info..jer sam ovoh dana bio odsjecen od neta i TV-a...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
"Mogao sam mirno ostati ovdje i uzimati plaću, ali karakteran sam čovjek. Ambiciozan sam i želim još igrati, stoga je pravo vrijeme za odlazak", kazao je Marquez, dodavši:
"Od svih naslova koje sam osvojio ovdje najdraža mi je Liga prvaka iz 2006. godine, ali iznad svega u Barceloni sam stekao prijatelje. Oni i ljubav koju mi je dao ovaj klub će zauvijek ostati u meni. Barcelonu ću nositi u srcu do smrti"
"Mogao sam mirno ostati ovdje i uzimati plaću, ali karakteran sam čovjek. Ambiciozan sam i želim još igrati, stoga je pravo vrijeme za odlazak", kazao je Marquez, dodavši:
"Od svih naslova koje sam osvojio ovdje najdraža mi je Liga prvaka iz 2006. godine, ali iznad svega u Barceloni sam stekao prijatelje. Oni i ljubav koju mi je dao ovaj klub će zauvijek ostati u meni. Barcelonu ću nositi u srcu do smrti"
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
Igraci otputovali u Aziju,gdje ce odigrati 2 prijateljske utakmice.Tu su takodje Messi i Alves koji su se juce vratili sa odmora.

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
KAD se igraju utakmice ?nidjo_barca je napisao/la:Igraci otputovali u Aziju,gdje ce odigrati 2 prijateljske utakmice.Tu su takodje Messi i Alves koji su se juce vratili sa odmora.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Utakmice se igraju u srijedu i nedjelju.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma kaki,nista od Cesca,nece pa nece 

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
HAHA,ma jasta,licno je on stopirao taj transfer 

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Samo im šminka ovaj avion!Pravi mali hotel u zraku! 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Covjek stvarno voli Barcu!!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Plakao je zbog djeda koji mu je nedavno umro i koji mu je bio velika podrška u životu i zaplakao je zbog toga što je na platnu vidjeo slike i neke snimke svog djeda.Nije plakao zbog Barce F.C. 

pda to on tebe nazvao i sve ti rekaoBosco je napisao/la:Plakao je zbog djeda koji mu je nedavno umro i koji mu je bio velika podrška u životu i zaplakao je zbog toga što je na platnu vidjeo slike i neke snimke svog djeda.Nije plakao zbog Barce F.C.

.
Ne mozgu, nego je kasnije sve objasnio i zanimljivo je da se plasirao montiran snimak u kojem se "čini na Cesc plače zbog Barce". Šteta što se ni u jednom dijelu snimka ne pokazuje stvarni razlog, ali svijet je već naviko na prljave igra separatističkih Katalonaca.catalonia je napisao/la:pda to on tebe nazvao i sve ti rekaoBosco je napisao/la:Plakao je zbog djeda koji mu je nedavno umro i koji mu je bio velika podrška u životu i zaplakao je zbog toga što je na platnu vidjeo slike i neke snimke svog djeda.Nije plakao zbog Barce F.C.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ma ne znam, gubim i ja volju više. Fakat mi je dosadilo više objašnjavat.Ha prdio, ha govorio oni će po svom i eto samo se vrtimo po začaranom krugu.Faraon iz Visokog je napisao/la:Ma Bosco sta se trudis objasnjavat![]()
Utakmica protiv K-League All Stars je pocela i vec gubimo 1-0 u prvoj minuti gol
Sastav koji je poceo Pinto, Sergi Gómez, Milito, Maxwell, Adriano, Ilie, Sergi Roberto, Dos Santos, Oriol, Benja i Ibrahimović
Ibrahimovic 1-1

Sastav koji je poceo Pinto, Sergi Gómez, Milito, Maxwell, Adriano, Ilie, Sergi Roberto, Dos Santos, Oriol, Benja i Ibrahimović
Ibrahimovic 1-1

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Alves umjesto Adriana,Messi umjesto Iliea 30 min i dalje je 1-1
35 min 2-1 za ove, odbrana pusta na sve strane
43 min 2-2 Messi
45 min Messi ubija,strasan gol raslje suprotni ugao za 3-2 i kraj prvog poluvremena
35 min 2-1 za ove, odbrana pusta na sve strane

43 min 2-2 Messi

45 min Messi ubija,strasan gol raslje suprotni ugao za 3-2 i kraj prvog poluvremena
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Barca u srcu
- Kontakt:
Majstor ostaje majstor.