Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bugojanac1234
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la bugojanac1234 » 14 feb 2017, 22:30

e mrtvu ti mater yebem obemejanze retardu crni glupi

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 14 feb 2017, 23:04

Sutra je promocija Wwin-a u Konjicu, eto ko ne zna nek sad zna :D
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 14 feb 2017, 23:06

Imal koji mudonja da je odigro hendikepa na PSG? :mrgreen:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

sedinson987
Kontakt:

Post Postao/la sedinson987 » 14 feb 2017, 23:11

Effenberg je napisao/la:Imal koji mudonja da je odigro hendikepa na PSG? :mrgreen:
Ma kartoni majka :D

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 15 feb 2017, 13:58

**** te u pizdu cibulkova
Igraj Široki ti si najbolji!

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 15 feb 2017, 14:28

Cibulkova pusi mi,sad si joj nasla uzimat servis nakon sto ga je ona tebi dva puta cccc

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 15 feb 2017, 14:44

Jaooo sta uradi sestra Dominika :bow: gubi 5-2 i osvoji set 7-5 :bow:

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Effenberg » 15 feb 2017, 14:55

96BadBoy je napisao/la:Jaooo sta uradi sestra Dominika [emoji144] gubi 5-2 i osvoji set 7-5 [emoji144]
Kod nje to nista nije cudno. Jedna od najkarakternijih igracica na WTA touru. Ja se sjecam jednom kad sam boga oca ispusio i nisam imao online bankrola i igrala sa Garciom i izgubila prvi set i 4:0 u drugom i krenula napadat servu od Gaecie ja gledam kvota 19 na brzinu se obuce i haman pa u gacama se zaletio do prve kladare da na nju stavim cenera dok ja dodje kvota 3.5 vec pala. Gurno malo jace ostalo je istorija...

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 15 feb 2017, 15:10

Dzaba kad ona okrece kad mrtvi Dimitrov yebe mater svoju

stulic89
Kontakt:

Post Postao/la stulic89 » 15 feb 2017, 15:10

Dimitrovu okreci, konjino jedna... **** ti tenis i prvi par...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 15 feb 2017, 15:21

Ajde Dimitrove kurvo bugarska okreci

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 15 feb 2017, 15:40

Effenberg je napisao/la:Imal koji mudonja da je odigro hendikepa na PSG? :mrgreen:
Majstore kako ide? Kako prodje prethodna sedmica, haman nije dobro cim se ne falis? :D

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 15 feb 2017, 16:18

bvb je napisao/la:
Majstore kako ide? Kako prodje prethodna sedmica, haman nije dobro cim se ne falis? :D
Nisam se kladio evo 6 i dan. Prosla sedmica onako oko nule. Imo plus i sve syebo. Dosta vala. Vuklo me danas da odigram nesto u pm jedva se suzdrzo. Pao bi nista ne bi doslo kako sam zamislio.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 15 feb 2017, 16:47

Effenberg je napisao/la:
bvb je napisao/la:
Nisam se kladio evo 6 i dan. Prosla sedmica onako oko nule. Imo plus i sve syebo. Dosta vala. Vuklo me danas da odigram nesto u pm jedva se suzdrzo. Pao bi nista ne bi doslo kako sam zamislio.
6 sati i dan? :urnebes:

Haj' fino, pametno, Sad za dan mozes izgubit k'o sto bi za 7 dana.

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Effenberg » 15 feb 2017, 16:50

bvb je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:
bvb je napisao/la: Majstore kako ide? Kako prodje prethodna sedmica, haman nije dobro cim se ne falis? :D
6 sati i dan? :urnebes:

Haj' fino, pametno, Sad za dan mozes izgubit k'o sto bi za 7 dana.
:urnebes: :urnebes: ili da uletim neki all in sa 6-dnevnim budzetom??? Pa kud puklo da puklo?

Kontam sad da usparam para do slijedece sedmice pa da kucu guram na Juve dvicu!

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 15 feb 2017, 17:06

Ostali jos Zverev i Del Bonis :pray:

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 15 feb 2017, 17:39

Effenberg je napisao/la: Kod nje to nista nije cudno. Jedna od najkarakternijih igracica na WTA touru. Ja se sjecam jednom kad sam boga oca ispusio i nisam imao online bankrola i igrala sa Garciom i izgubila prvi set i 4:0 u drugom i krenula napadat servu od Gaecie ja gledam kvota 19 na brzinu se obuce i haman pa u gacama se zaletio do prve kladare da na nju stavim cenera dok ja dodje kvota 3.5 vec pala. Gurno malo jace ostalo je istorija...
Joj jesu perverzije kladionice po Austriji, ušao preksinoć u povratku onako bezveze da provirim samo u Admiral na glavnom željezničkom centru u Beču ma strahota, radnice donose piće, gospodski, ali kako mi se čini najviše Balkanaca tu vrijeme provodi :urnebes:
Tako blizu, a tako daleko.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 15 feb 2017, 17:45

Civa je napisao/la:
Effenberg je napisao/la: Kod nje to nista nije cudno. Jedna od najkarakternijih igracica na WTA touru. Ja se sjecam jednom kad sam boga oca ispusio i nisam imao online bankrola i igrala sa Garciom i izgubila prvi set i 4:0 u drugom i krenula napadat servu od Gaecie ja gledam kvota 19 na brzinu se obuce i haman pa u gacama se zaletio do prve kladare da na nju stavim cenera dok ja dodje kvota 3.5 vec pala. Gurno malo jace ostalo je istorija...
Joj jesu perverzije kladionice po Austriji, ušao preksinoć u povratku onako bezveze da provirim samo u Admiral na glavnom željezničkom centru u Beču ma strahota, radnice donose piće, gospodski, ali kako mi se čini najviše Balkanaca tu vrijeme provodi :urnebes:
Drugi po redu su nasi. Prve su turke. Oni samo uzimaju socijalu nastancaju sestero djece i pare od te djece sve tam kockaju! :rol: :rol:

Sad me jaro jedan zove yebe im do do, sad ovaj mec Karsiyaka sto se zavrsi imao under 160.5 ja mu govorim drze granice nekim cudom 4 minute pred kraj i na 142 reko uzmi over u makazice, mada izgledalo je da sanse nema, trebalo u zadnjih minut i po brat bratu jedno 25 poena pasti, pravili faul svaku sekundu a rezultat 10 razlike! I kaze mi hajd se kladi, kladi se qurac!

Sinoc sanjam kvotu boktenejebo, nisam se sedmicu skoro punu kocko, sekunda da danas napravim relaps, ma nema sanse, vidis sta rade. Nema tu hljeba. Eno i stedna knjizica X napravi za vikend! :kafa:

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 15 feb 2017, 17:50

Effenberg je napisao/la:
Civa je napisao/la:
Drugi po redu su nasi. Prve su turke. Oni samo uzimaju socijalu nastancaju sestero djece i pare od te djece sve tam kockaju! :rol: :rol:

Sad me jaro jedan zove yebe im do do, sad ovaj mec Karsiyaka sto se zavrsi imao under 160.5 ja mu govorim drze granice nekim cudom 4 minute pred kraj i na 142 reko uzmi over u makazice, mada izgledalo je da sanse nema, trebalo u zadnjih minut i po brat bratu jedno 25 poena pasti, pravili faul svaku sekundu a rezultat 10 razlike! I kaze mi hajd se kladi, kladi se qurac!

Sinoc sanjam kvotu boktenejebo, nisam se sedmicu skoro punu kocko, sekunda da danas napravim relaps, ma nema sanse, vidis sta rade. Nema tu hljeba. Eno i stedna knjizica X napravi za vikend! :kafa:
Meni rođak uplatio na račun dobio nešto pa nisam ni znao, pa sam sinoć odigrao jedan yebo me over i Englez. Ali, nema od tog fajde upisujem kurs Švabskog i iduća tura opet pravac Beč Njemačka :)

Večeras u LP mislim da će ili Real ili Bayern kiksat i jedni i drugi ne igraju uvjerljivo, tanki su nazad, a bogme i Napoli i Arsenal ima šansi da uguraju golčić koji.
Tako blizu, a tako daleko.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 15 feb 2017, 17:52

Civa je napisao/la: Meni rođak uplatio na račun dobio nešto pa nisam ni znao, pa sam sinoć odigrao jedan yebo me over i Englez. Ali, nema od tog fajde upisujem kurs Švabskog i iduća tura opet pravac Beč Njemačka :)

Večeras u LP mislim da će ili Real ili Bayern kiksat i jedni i drugi ne igraju uvjerljivo, tanki su nazad, a bogme i Napoli i Arsenal ima šansi da uguraju golčić koji.
Sigurno ce jedni kiksati, bar u vidu da ne naprave hendikep. Ne bi preporucio ni overasima da se na Real zalijecu Napoli ce bus parkirati tu ce po imenima se svi zaletiti a moglo bi biti izvale. Kvota je na Reala skakala sa 1.35 na 1.55 i nesto se kuha. Bayern ce proci one prevare na 2 tekme pa kako god. ´ta ce Wenger! :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.