Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Devil » 02 avg 2010, 23:02

El_7 je napisao/la:Nije ni vama lako ni LP ni Euro liga predkolo :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: da makar ima intertoto kup, ajd bice neki mozda Dubai kup u zimu ;) pozdrav momci
Cuj ovoga,nije ni vama lako ako vas ne pozovu i ove godine da osvojite Peace kup,ups pa vi niste ni prosle to uzeli. :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 avg 2010, 23:30

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

itd itd 8-) :P

Ciao :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 02 avg 2010, 23:39

El_7 je napisao/la:Neka ba prikazi ti ono kad je R.Carlos sutao a Pedjo naletio i 7 titula LP za RM, a i vise je paste bilo igri, ma puno toga :mrgreen: :mrgreen: pozdrav
ehh cuj to da postavi pa ne postsvlja se na stetu svog kluba nego samo sto je u korist......
&sarajlija89 i vi ste pobjedjivali u to vrijeme kad ne treba, zapravo treba ali kada je najpotrebnije ste gubile, i sve te klipove sto si postavio ne vreijede vise od finala LP koju je naveo EL7 i da ne treba trositi rijeci na ono ko je veci RAUL ILI DEL Piero ne moze se reci da je jedan veci pod navodnicima od drugog ili obrnuto,..pri tome omiljeni ostavljati po strani
Zadnja izmjena: vuvu_zzz, dana/u 02 avg 2010, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 avg 2010, 23:42

ma ignore...nece jos dugo bit s nama mislim...i na Liverpoolovoj temi isto radi....nece jos dugo mislm :D

@vuvuzzzzz

ma nije mi ni namjera da raspravljam oko toga..znam ja sve..jbg juve je peh i gubio je kad je najvise trebalo al eto...lijepo se sjetit nekih momenata ako nista :)

FORZA JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 avg 2010, 23:54

sarajlija89 je napisao/la:ma ignore...nece jos dugo bit s nama mislim...i na Liverpoolovoj temi isto radi....nece jos dugo mislm :D
Dijelim tvoje mišljenje. Uskoro će se pridružiti grobnici svojih prošlih nickova. A taj broj nije zanemarljiv.
Vom Jäger zum Gejagten

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 avg 2010, 12:34

Evo jedna "friška"...

Ktasić na pragu Juventusa????

Eda više i ova saFunica `oće završiti....
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 avg 2010, 12:41

sarajlija89 je napisao/la:[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

itd itd 8-) :P

Ciao :mrgreen:
Nemoj da me teras Mijatovica da postavljam :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 03 avg 2010, 13:05

Jao ovi Juventusovci samo ove video zapise stavljaju kad uletite ovamo :mrgreen: Mijatovica su oni davno zaboravili :mrgreen:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 avg 2010, 13:06

Brnjoo je napisao/la:Jao ovi Juventusovci samo ove video zapise stavljaju kad uletite ovamo :mrgreen: Mijatovica su oni davno zaboravili :mrgreen:
Nisam siguran jesu li ga uopste zapamtili :mrgreen: :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 03 avg 2010, 13:28

Brnjoo je napisao/la:Jao ovi Juventusovci samo ove video zapise stavljaju kad uletite ovamo :mrgreen: Mijatovica su oni davno zaboravili :mrgreen:

A znas kako ste vi dosadni sa tim Mijatovicem. To je cudno jedno, samo bezze kvarite temu.

Nail for Real je napisao/la:
Nisam siguran jesu li ga uopste zapamtili :mrgreen: :mrgreen:
Jok eto ti si ga upamtio. I nemoj ziv bio da te "teramo" da ga trazis. Ovdje se ne "tera". Toliko.

A sad se ufatite noge, ili ti ga isparite se odavde u vidu magle.
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 03 avg 2010, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 03 avg 2010, 13:33

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 avg 2010, 15:08

Pa ne bi bilo lose ukljuciti Iaquintu u taj transfer i tako ostavit mogucnost dovođenja novog napadaca...mislim,Iaquinta je dobar i meni drag igrac al povrede ga ubise,mozda je bolje na vrijeme mijenjat kad vec nece Amaurija da otjeraju....nek njega ukljuce u transfer,dovedu Krasica i novog spica...dobro bi to bilo

Tiago bi mogao u Stuttgart kao zamjena za Khediru.

Aogo izjavio da zeli ostati u HSV-u pa su vec pocele spekulacije o mogucim alternativama,prije svega Bridge iz Citya i Insua i L'poola.... :| :roll: :roll:

Previse spekulacija stvarno...za jedan ozbiljan klub kakav je Juventus ili je bar bio.Nema ko se ne dovodi u vezu sa nama.

Osam igraca koci transfere

http://www.juvefans.info/vijesti.php?su ... m=&ucat=2&

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 avg 2010, 15:15

vidjel ko nebulozu na tuttosport.com,hihi,sta sve nece pisat ovaj tuttoshit,stvarno ih treba zabranit,pa likovi jednom godisnje imaju tacnu informaciju :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 avg 2010, 15:21

Za dIega i Elana mislis????

:lol: :lol: :mrgreen:

Dobar je elano i ja bi ga rado vidio u Juventusu ali ovo sto su oni napisali...zamjena i pet miliona Juventusu :mrgreen: :lol:

Nemam nekog komentara...

Nego...zao mi marqueza..kako bi nam on valjo...moze i stopera igrat a i u vezi...31 godina...veliki kiks sto ga nismo doveli...rijetki su takvi igraci :roll: :roll:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 avg 2010, 15:23

sarajlija89 je napisao/la:Za dIega i Elana mislis????

:lol: :lol: :mrgreen:

Dobar je elano i ja bi ga rado vidio u Juventusu ali ovo sto su oni napisali...zamjena i pet miliona Juventusu :mrgreen: :lol:

Nemam nekog komentara...

Nego...zao mi marqueza..kako bi nam on valjo...moze i stopera igrat a i u vezi...31 godina...veliki kiks sto ga nismo doveli...rijetki su takvi igraci :roll: :roll:
ja ja
vise mi muka od tuttosporta,al opet idem da vidim sta pise,isto droga :) nego,ako vec hocemo kakvog stopera,treba dovest sta mlado ,za kakve male pare,pa mozda se ubode da sta valja,nesto nisam za dovodjenje ovih vak starkelja koji hoce velike plate al et
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 avg 2010, 15:27

evo kontam,sto mi nismo npr.Spahica doveli,ma neeee ,nije on italijan hihi,Legro jedva hoda,Spaha bi ga na ledjima nosio al et

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 avg 2010, 15:31

znamo vec politiku kluba....forsiranje talijana..i to je to.

Slazem se za spahica,bolji je i od chiellinija jbt...nije sto je nas al je prejak ;) ;)

Marquez bi nam bio od koristi vjerujte...iskustvo ima,a sa 31 godinom moze jos 2-3 sezone najmanje....ako nista kao backup al nazalost nista od njeg....nama treba takav legro i jos jedan

Al eto..krasica zavrsit, i po mogucnosti jednog spica....mora se ekipa osvjezit,to je vrlo bitno..najvaznije

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 03 avg 2010, 15:37

sta ce nam bolje od Chillini - Bonucci :mrgreen:

inace, koji su kreteni i maloumni navijaci Juventusa iz Torina.. oni nesto pricaju da ce zagorcati zivot Camoranesiju, a botovi stadion ne znaju popuniti.. oni navijaci kluba, pljunem ih sve redom.. zabari glupi..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 avg 2010, 15:40

Treba nam kao backup neko....kad se sjetim samo koliko smo povreda imali... :| :roll:

A to za navijace...ma Mauro treba sam otic,zahvalit mu se i dostojno nek napusti klub...oslatle koji ne zele ici treba otjerat

Imate gore link...Osam igraca koci transfere..pa vidite zasto :| :|

Nisu to male pare

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 avg 2010, 15:52

kao sto sam vec pisao ,treba prvo rastjerat pola ekipe .Rekao sam da koce velike novce al nisam znao da se radi o cak 60 miliona,mozda i vise ako Jakintu ili Amaurija dodamo na listu prekobrojnih.
Nema velike ekipe dok otpad ne rastjeramo.
Cak mislim da ako dovedemo Krasica ne treba vise nista ni dovoditi dok se ne rijesimo ovih igraca.
Jer cinjenica je dok nam ovi uzimaju 60 miliona ,nema tu prostora za nekog igraca svjetske klase tako da bojim se dovest cemo nekog polovnjaka ko i oni pa cemo se godinama rjesavat igraca.
Eno vidim Drentea spominju. Pa taj covjek veze u Realu nema, jos je katastrofa defanzivno. On i Mota na bocnim pa bili bi gori nego nasa repka na bocnim pozicijama defanzivno.
Dovodjenje Drentea bi bilo korak u pravcu propasti.Naredne godine bi se mozda rijesili ovog otpada gore navedenog ,ali bi se onda narednih godina rjesavali Drenthea i slicnih ako nastavimo sa politikom dovedi sta bilo samo nek se nesto mijenja.
Ne treba dovodit nista poslije Krasica dok ove ne rastjeramo.
Jedino mozda Klisija ili Cisokha na bocne,ostalo apsolutno nista jer samo cemo dovest polovnjake nista bolje od ovih sto hocemo da ih otjeramo.
nije malo 60 miliona :(
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.