Ma ni blizu, tad se Milan branio svu utakmicu i igrao na kontre. Igra Barce je i licila na nesto. Sad si bukvalno imao autoput po sredini terena.KpbKaka22 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Izuzev onog dvomeča protiv Bayerna 2013-te godine ne pamtim ovakvo razvaljivanje Barcelone, al' bukvalno je ovo bila demonstracija sile.
Milan Barcelona 2 0 ..2013 muntari i kpb
Uso pazzini zadnjih 20 min imo nekoliko zicera za povecenje pobjede![]()
Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
27.10.2020
Ma kakva prevara, Celavac je najbolji trener na svijetu, mozda jos Simeone s njim u kos moze, niko vise. Pogledaj igru Bayerna u Pepovoj eri i u ovoj Karlovoj i sve ti biti jasno, o najjacoj Barci ikad koju je Pep vodio necu ni pricati, a i City ce isplivati sigurno na evropski krov, samo treba vremena da se poslozi ona smijesna odbrana koja ne moze odgovoriti zadatku, napad i filozofija su vec tu.Effenberg je napisao/la:A kud bas njega nadje?bodi123 je napisao/la:Ide Pep sa svojom kvaziodbranom do kraja i dize klempu.![]()
![]()
Po meni je on uz Wengera najveca prevara, ali eto na neki marketing ce nagurati tog Cityja do 1/2finala i to je to. Wenger je jedini veca provala od njega sto se tice luzerizma. Porto je smijesna ekipa kao i Leicester, profilirace se Sevilla, PSG vec jeste, Monaco ce dobro napatiti City ali tesko da ce proci dalje. Benfica - BVB iste dvije ekipe, sve je to u 5 deka, one ce biti topovsko meso za nekoga od ovih kiklopa u 1/4 finalu ili eventualno 1/2 finalu. Samo nek Real ne osvaja, ali nek izbaci vala smrdljiva i beskarakterna Napolija. I Bayern nek ne osvaja smor su. Nek osvoji Juve ili PSG da pobijedi fudbal.
Da Wenger ima imalo muda i pameti imao bi dosta velika sanse u dvomecu sa Karlom, ciji tim igra ispod ocekivanja, daleko ispod, ali ocekujem spustanje i gaca i neki relativno lagani prolazak Bavaraca.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 14 feb 2017, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- branimir85
- Kontakt:
gledam sažetke Benfica-Dortmund,šta su ispromašivali žuto-crni
trebali su dati jedno 5 komada,trebali bi proći jer su puno bolji

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Onda neko gore pişe kako su te ekipe bara bara. Dortmund je zaslužio pobjedu, ali u fudbalu ne dobije uvijek onaj ko je zaslužio, ali isto tako ne dešava se dva puta zaredom da jedna ekipa ima toliko sreće odnosno da druga ima katastrofalnu realizaciju, kako god. Mislim da će Dortmund kući pokazati da su bolji i da ce zasluženo proci dalje.branimir85 je napisao/la:gledam sažetke Benfica-Dortmund,šta su ispromašivali žuto-crni![]()
![]()
-
- Kontakt:
Ima li jadnije ekipe od ovog Dortmunda jbt. Igra im ni na sta ne lici,ova djeca su im smijesna realno,da je zivot menadzer mozda bi i osvojili nesta. Tuchel glumi Guardiolu sa ovim izmisljanjem pozicija a realnost je da je kita od menadzera.
I da se dotaknem najvece ublehe medju napadacima Gabonskog noja Aubameyanga pa tom treba 6 prilika za jedan gol,najprecijenjeniji napadac danasnjice ubjedljivo.
I da se dotaknem najvece ublehe medju napadacima Gabonskog noja Aubameyanga pa tom treba 6 prilika za jedan gol,najprecijenjeniji napadac danasnjice ubjedljivo.
Nemoj bodi hljeba ti. Ja ne navijam ni za jedan klub niti sam fan ciji, a bio sam zakleti Bayernovac jos od malih nogu. Pep mi je sve ogadio!bodi123 je napisao/la:
Ma kakva prevara, Celavac je najbolji trener na svijetu, mozda jos Simeone s njim u kos moze, niko vise. Pogledaj igru Bayerna u Pepovoj eri i u ovoj Karlovoj i sve ti biti jasno, o najjacoj Barci ikad koju je Pep vodio necu ni pricati, a i City ce isplivati sigurno na evropski krov, samo treba vremena da se poslozi ona smijesna odbrana koja ne moze odgovoriti zadatku, napad i filozofija su vec tu.
Da Wenger ima imalo muda i pameti imao bi dosta velika sanse u dvomecu sa Karlom, ciji tim igra ispod ocekivanja, daleko ispod, ali ocekujem spustanje i gaca i neki relativno lagani prolazak Bavaraca.

Celavac je prevara itekako, vidices eto i sam, fol je sto je ta Barsa tad bila gladna uspjeha, njih i da je Braco Vrbanjusa ili Sok Malkocevic vodio epilog bi bio isti. Kakav Celavac, ako je maher nek uzme Crotone i izvede ih u EL/CL, lako je tudjim qurcem gloginje mlatiti. Wenger je veteran, njega respektujem, ali ne mogu da cijenim sto nema neke ambicije. Ali ispuni ono sto mora, nije nista senzacionalno ali bar znas da ce ispuniti normu. Karlo je stari lisac, iako sto Bayern igra odvratno dajem im poprilicne sanse, obicno tvrde i gubave ekipe tako i zavrse u finalima ili sa klempom, sjeti se Chelseaja sa onim celavcem zabarskim od trenera kako se zvase ono?

Mogu se sloziti s ovim. Lako je Aubameyangu trpati jade po BL kad mu se sklanjaju i kad golmani mu sjedaju na guzicu kod penala. Precjenjeno itekako. Tuhel umislio da je neki qurac a realno i jest qurac al od trenera!SiempreFidelis je napisao/la:Ima li jadnije ekipe od ovog Dortmunda jbt. Igra im ni na sta ne lici,ova djeca su im smijesna realno,da je zivot menadzer mozda bi i osvojili nesta. Tuchel glumi Guardiolu sa ovim izmisljanjem pozicija a realnost je da je kita od menadzera.

Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 14 feb 2017, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo je sve po meni do trenera, ima boljih trenera koji ne bi izgubili konce sa ovako jakim timom..
Ovo ne da je lose bilo vec prelose, ako ti igraci koji su zvijezde odigraju 10 puta ispod svojih mogucnosti onda je vrijeme da ides.
Ovo ne da je lose bilo vec prelose, ako ti igraci koji su zvijezde odigraju 10 puta ispod svojih mogucnosti onda je vrijeme da ides.
Svaka cast PSG.
-
- Kontakt:
Hegemonija namjerno pustila 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- branimir85
- Kontakt:
ovo što se vidi iz sažetka je apsolutna dominacija žuto-crni,naravno u nogometu ne pobjeđuje uvijek bolja ekipa,ali i ja se nadam prolasku Dortmunda i naravno da naštimaju nišanske sprave posebno AbumeyangSheyi je napisao/la:Onda neko gore pişe kako su te ekipe bara bara. Dortmund je zaslužio pobjedu, ali u fudbalu ne dobije uvijek onaj ko je zaslužio, ali isto tako ne dešava se dva puta zaredom da jedna ekipa ima toliko sreće odnosno da druga ima katastrofalnu realizaciju, kako god. Mislim da će Dortmund kući pokazati da su bolji i da ce zasluženo proci dalje.branimir85 je napisao/la:gledam sažetke Benfica-Dortmund,šta su ispromašivali žuto-crni![]()
![]()

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
-
- Kontakt:
Odlicno sudjenje vcrs ovog Poljaka pustio je malo grublju igru nije svirao svaki kontakt ko faul sto je vise odgovaralo Psgu svakako. Da je s druge strane bila granada ili osasuna vjerujem da bi 90 % oduzetih lopti Verrattia i Rabiota bilo okarakterisano kao faul. E neces razbojnice!
Dosta je bilo mafijaske dominacije u mafijaskom takmicenju.
Dosta je bilo mafijaske dominacije u mafijaskom takmicenju.
Znao sam da Barcelona ne igra prepoznatljivo kao prije, ali nisam očekivao da će ih Paris ovako razbiti i apsolutno je tačno da PSG nije mogao odigrati ovakav presing do sada. Svi u veznom redu i u napadu su im bili 100 % aktivni, Rabiot je odigrao možda i utakmicu karijere. Zatvarali su im skoro svaki prenos lopte i Barcelona dugo nije bila razbijena ovakvim rezultatom, ako ne računamo poraze od Bayerna.
Cavani može preplivati Atlanski okean od Urugvaja do Francuske i ponovo najviše pretrčati. Nevjerovatno je kako je spreman i uvijek, ali uvijek se maksimalno trudi i to je jedna od stvari koje toliko volim kod njega. Šteta što ga mnogi ne cijene dovoljno, ali svakom svoje.
Cavani može preplivati Atlanski okean od Urugvaja do Francuske i ponovo najviše pretrčati. Nevjerovatno je kako je spreman i uvijek, ali uvijek se maksimalno trudi i to je jedna od stvari koje toliko volim kod njega. Šteta što ga mnogi ne cijene dovoljno, ali svakom svoje.
Dodjem ovdje i opet se prica o Pepu ,
majko moja, sto je lik nabio komplekse, citavom svijetu izgleda. A ybg ne vole ljudi uspjesne ljude i gotovo, to je neizljecivo kao i sida
Nego moram spomenuti, Enrique je uspio nesto sto nisam vidio 11-12 godina u nogometu. Da neko Barceloni kroz sredinu pretrci 50-60 metara. Znaci npr Verratti doda loptu i trci ti lik 50-60 metara neometano, da je napadu i ovi zabiju. Znaci to se ne desava ni u nizeligasu. Svaka ti cast Enrique , uspio si syebat sredinu , a u Barci je to bilo nenadyebivo.
Hvala mu za sve radosti , to se nikad ne smije zaboraviti, sigurno ima i on tu zasluge. Ali sada je potpuno promijenio taktiku, a to je da mu igru kreiraju pazi sad- STOPERI
Znaci igra Barcelone se u vecini velikih utakmica ove sezone svodi na dodavanja izmedju Umtitija, Piquea i Ter Stegena, i onda ovaj napuca ili Umtiti trazi visokom loptom napadace. Svaka ti cast Enrique , vrijeme je za odlazak.

Nego moram spomenuti, Enrique je uspio nesto sto nisam vidio 11-12 godina u nogometu. Da neko Barceloni kroz sredinu pretrci 50-60 metara. Znaci npr Verratti doda loptu i trci ti lik 50-60 metara neometano, da je napadu i ovi zabiju. Znaci to se ne desava ni u nizeligasu. Svaka ti cast Enrique , uspio si syebat sredinu , a u Barci je to bilo nenadyebivo.
Hvala mu za sve radosti , to se nikad ne smije zaboraviti, sigurno ima i on tu zasluge. Ali sada je potpuno promijenio taktiku, a to je da mu igru kreiraju pazi sad- STOPERI

27.10.2020
Ma znam sjećam se naravno, tu je Milan pokazao da Barcelona ima slabosti itekako, kasnije u revanšu Barca je uspjela dobiti 4:0 i prošla dalje (mada ko zna šta bi bilo da je Niang pogodio onu stopostotnu šansu na početku tekme na Nou Campu kada je bilo 0:0 još uvijek) zasluženo, ali su se itekako vidjeli nedostatci u njihovoj igri.KpbKaka22 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Izuzev onog dvomeča protiv Bayerna 2013-te godine ne pamtim ovakvo razvaljivanje Barcelone, al' bukvalno je ovo bila demonstracija sile.
Milan Barcelona 2 0 ..2013 muntari i kpb
Uso pazzini zadnjih 20 min imo nekoliko zicera za povecenje pobjede![]()
A sve je to kasnije upravo iskoristio Bayern, i to baš iskoristio

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Lekcija, realno. Malo jača rekreacija, svaka čast PSG.
Karanje je nauka

-
- Kontakt:
"Najjaca" liga. [emoji3]
Što se tiče Barcelone, mislim da je glavni problem ovog tima sredina terena. Iniesta više nije u formi u kakvoj je nekada bio, zadnja vrhunska sezona mu je bila ona 14/15 kada je Barca digla Klempu, a ovi ostali veznjaci tipa Gomes i Rakitić nisu nikako tipovi igrača za Barcelonu.
Mislim da im pored Busquetsa u sredini terena treba "svježa krv", jer vidi se da Andres više ne može a ostali nisu vrijedni pomena zaista.
Poslije sredine terena najgori su im bekovi, Roberto propuh u odbrani a u napadu bezvrijedan, Alba k'o nešto i odigra u napadu ali je u odbrani veoma loš.
Pique također u lošoj formi, Umtiti je odličan igrač al' ne može sam držati odbranu (iako večeras odbrana nema veze sa porazom, Barca je jednostavno potučena na sredini terena).
A ova trojka u napadu može protiv španskih Alavesa, Granade i ostalih dobijati mečeve na individualni kvalitet, protiv kvalitetnije ekipe čak i MSN je nemoćan bez podrške sredine terena. A i skoro da se nikako ne vraćaju nazad, pogotovo u kontrama i polukontrama protivnika, što je nedopustivo pa makar to bili Messi, Neymar i Suarez.
Mislim da im pored Busquetsa u sredini terena treba "svježa krv", jer vidi se da Andres više ne može a ostali nisu vrijedni pomena zaista.
Poslije sredine terena najgori su im bekovi, Roberto propuh u odbrani a u napadu bezvrijedan, Alba k'o nešto i odigra u napadu ali je u odbrani veoma loš.
Pique također u lošoj formi, Umtiti je odličan igrač al' ne može sam držati odbranu (iako večeras odbrana nema veze sa porazom, Barca je jednostavno potučena na sredini terena).
A ova trojka u napadu može protiv španskih Alavesa, Granade i ostalih dobijati mečeve na individualni kvalitet, protiv kvalitetnije ekipe čak i MSN je nemoćan bez podrške sredine terena. A i skoro da se nikako ne vraćaju nazad, pogotovo u kontrama i polukontrama protivnika, što je nedopustivo pa makar to bili Messi, Neymar i Suarez.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Glavni je problem sto ih sudije vec 2 godine ne guraju. ne sviraju se svi sitni faulovi protiv njih itd itd
@siempre i nisu im protivnici osakaćeni povredama 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.