NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Zglavkar
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Zglavkar » 14 feb 2017, 23:01

Za nas koji nismo navijači Jedinstva, ko je Abid a ko je Emir? Koji je relevantniji ovdje? :D

BIHfAnatiC86
Kontakt:

Post Postao/la BIHfAnatiC86 » 14 feb 2017, 23:05

Kad das balavurdiji tastaturu i isti napravi hrpu profila, pa zapali ovdje s izmisljenim vijestima.

Znaci, idemo dalje...

nokee95
Kontakt:

Post Postao/la nokee95 » 14 feb 2017, 23:11

BIHfAnatiC86 je napisao/la:Kad das balavurdiji tastaturu i isti napravi hrpu profila, pa zapali ovdje s izmisljenim vijestima.

Znaci, idemo dalje...
Ma nije suplja bolan na ovom sastanku SN-a prije par dana se govorilo o Arapima i 100% postoje ljudi sto hoce da uloze.. Vidjecemo sve na skupstini u subotu.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 14 feb 2017, 23:13

BIHfAnatiC86 je napisao/la:Kad das balavurdiji tastaturu i isti napravi hrpu profila, pa zapali ovdje s izmisljenim vijestima.

Znaci, idemo dalje...
Čujemo se poslije subote, dođi na skupštinu da vidiš kako se usvaja novi statut :wave:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 14 feb 2017, 23:49

Mozda je bolje da se nista i ne prica do Subote. Imaju sad ljudi problema sto se saznalo u medijima oko moguceg ulaska arapa. A ulazak se tek ocekuje sledece sezone. Valja predeverati ovu polusezonu. Tako da i ja sto cujem vise necu prenositi ovdje. Pozz

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 14 feb 2017, 23:50

I ja sam isto npr čuo da gradonačelnik neda kluba.Za Arape je istina ali sve zavisi u subotu kako se uspiju dogovorit sa Arapima jer grad hoće da ostane većinski vlasnik kluba.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 15 feb 2017, 00:24

Ali znate li šta je najveca ironija da kad su bilji ljudi "iz politike" u klubu onda je sila nabeska na sva zvona kukala kako se ne iznose informacije u javnost kako se ništa ne zna ugasila se stranica kluba... eh sad kad se sila nebeska "na vlasti" isto šute ništa ne možeš saznati i još ti kažu dođi u klub ako hoćeš nešto da saznas bez obzira što ljudi pod prvo nemaju vremena da idu u klub i traže po klubu nekoga da im odgovara na pitanja, a pod drugo ima nas tonu što više ne živimo u Bihaću.
Znači sve što hoćemo je tačnu informaciju iz kluba dali ima strani ulagač ili je to sve izmisena priča kao i svako obećanje do sada?

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 15 feb 2017, 00:32

Posaljite mejlove pa cete dobijati svaki dan obavjest ko je sta rucao u klubu :crazy:
Predsjednik skupstine je sazvao skupstinu za subotu, gdje ce moci glasati SAMO CLANOVI KLUBA. Dakle bio je razuman rok od pola godine da se sa 20km uclani u klub i pomogne istom, ko nije bujrum gledati. Na skupstini ce se prezentovati javnosti sve, od prezentacije vizije investitora do potrebnih izmjena koje se hoce ili nece izglasati...kako odluci vecina.
Vjerujem da je upis predsjenika kluba vise usmjerem prema plasiranju neprovjerenih informacija lokalnih "medija" koji potpisuju price iz kafana, i problem je nastao u tome sto, znamo svi ko, poziva cak i predstavnike investitora za potrazivanja nekakvih sredstava...stvara se losa slika, izmedju ostalog i o klubu.
Imali smo jedan clan jedan glas pola godine i vidjeli smo da jednostavno nismo sredina koja moze to izgurati. Nemamo kapacitet za takvo nesto ili ne zelimo to je druga stvar.
Poslije skupstine ce se znati sve, mediji svi su pozvani.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

nokee95
Kontakt:

Post Postao/la nokee95 » 15 feb 2017, 00:43

abnorme123 je napisao/la:Posaljite mejlove pa cete dobijati svaki dan obavjest ko je sta rucao u klubu :crazy:
Predsjednik skupstine je sazvao skupstinu za subotu, gdje ce moci glasati SAMO CLANOVI KLUBA. Dakle bio je razuman rok od pola godine da se sa 20km uclani u klub i pomogne istom, ko nije bujrum gledati. Na skupstini ce se prezentovati javnosti sve, od prezentacije vizije investitora do potrebnih izmjena koje se hoce ili nece izglasati...kako odluci vecina.
Vjerujem da je upis predsjenika kluba vise usmjerem prema plasiranju neprovjerenih informacija lokalnih "medija" koji potpisuju price iz kafana, i problem je nastao u tome sto, znamo svi ko, poziva cak i predstavnike investitora za potrazivanja nekakvih sredstava...stvara se losa slika, izmedju ostalog i o klubu.
Imali smo jedan clan jedan glas pola godine i vidjeli smo da jednostavno nismo sredina koja moze to izgurati. Nemamo kapacitet za takvo nesto ili ne zelimo to je druga stvar.
Poslije skupstine ce se znati sve, mediji svi su pozvani.
Na uskportalu pise da su na skupstinu pozvani iskljucivo clanovi koji su ucljanjeni u klubu? Kako ti rece mogu dolaziti i ljudi koji samo zele prisustvovati i vidjeti kakav je to projekat i o cemu se radi?

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 15 feb 2017, 00:51

nokee95 je napisao/la:
Na uskportalu pise da su na skupstinu pozvani iskljucivo clanovi koji su ucljanjeni u klubu? Kako ti rece mogu dolaziti i ljudi koji samo zele prisustvovati i vidjeti kakav je to projekat i o cemu se radi?
Klub je gradski, svak ima pravo informisati se i prisustvovati. To sigurno niko nikome nece zabraniti jer je to izmedju ostalog osnova za sta su se ti ljudi koji sad vode klub borili godinama. Jedina je razlika sto pravo glasa imaju samo clanovi kluba, tj skupstine jer se tako mora po zakonu.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 feb 2017, 00:53

Pa mozes ti prisustvovati ali nemas pravo da glasas.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nokee95
Kontakt:

Post Postao/la nokee95 » 15 feb 2017, 01:00

Ok hvala puno decki, raduje me ta informacija :thumbup:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 feb 2017, 09:58

Pozvati sto vise ljudi, da. Vide o čemu se radi, da ih ljudi upute u sve to
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 15 feb 2017, 10:45

A odakle sad prica da ce investitor biti tu i predstaviti planove? Ko to plasira sada? Pa bola kod Sarajeva je bilo 3 mejseca prvo da imaju pravo gradjani, jer je klub UG, kupiti upravljacke glasove.

Nije niko budala da sada otkriva ko je i sta je i planove, kad mu sve moze propasti u ovih mjesec dana.

A cuo sam i ja da zovu lredstavnike mogucih investitora stalno i traze sad odmah neka ulaganja iako nije ni blizu da se klub preuzme.

Mislim da ce se u Sub samo predstaviti statut, ljudi koji su radili na statutu ce ga i prezentovati a dvojica od tih su valjda i ljudi od moguceg investitora te nas Kuric.

Grad definitivno jedva ceka da preda klub nekom investitoru, nemaju sredstava da sami finansirju klub, iz prve ruke info.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 feb 2017, 22:23

aaaaa tišine :D

Mramic
Kontakt:

Post Postao/la Mramic » 16 feb 2017, 23:07

Zatišje pred buru :P
SN96

BIHfAnatiC86
Kontakt:

Post Postao/la BIHfAnatiC86 » 17 feb 2017, 09:03

Ma nema nikakve bure, promjeniti ce se statut i to je ta novost... a arape zaboravite.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 feb 2017, 10:49

BIHfAnatiC86 je napisao/la:Ma nema nikakve bure, promjeniti ce se statut i to je ta novost... a arape zaboravite.
Koji je cilj promjene statuta?

nokee95
Kontakt:

Post Postao/la nokee95 » 17 feb 2017, 11:58

Pantelija je napisao/la:
BIHfAnatiC86 je napisao/la:Ma nema nikakve bure, promjeniti ce se statut i to je ta novost... a arape zaboravite.
Koji je cilj promjene statuta?
Ma daj pusti ga covjek trolluje :D

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 feb 2017, 14:00

Jel ti mene zayebavas, da li si ozbiljan covjece :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.