Raste ko iz vode

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ko ce nas to izbacit?Neandertalac je napisao/la:Znači moja prognoza je sljedeća;
Titula.
Polufinale kupa.
10.000 min prosjek gledalaca.
Ludilo
Svi oni koji ne navijaju za Želju.MocMahale444 je napisao/la:Dupla krunakoje su to budale glasale za duplu
Ja sam glasao za duplu Virto, zašto da ne?Virtu4l je napisao/la:Svi oni koji ne navijaju za Želju.MocMahale444 je napisao/la:Dupla krunakoje su to budale glasale za duplu
Gdje si to procitao ?Zenzo je napisao/la:Slavko je rekao da bi bio zadovoljan sa 10. bodova iz preostale cetri utakmice. Definitinvo spustit euforiju ali opet ogroman je ulog i pritisak na Slavki i igracima, to ce se tek osjetiti kada starta liga za prvaka.
mirek11 je napisao/la:Imam jedno pitanje za urednistvo ovog portala, zasto je problem objaviti jednu pozitivnu pricu oko izgradnje istocne tribine Grbavice. Bez obzira na odredena ne slaganja smatram da bi bio red da nesto objavite, ne trebate hvaliti nista, samo info da ide po planu, koja fotka.
Nije onaj jedan bager na tusnju interesantniji ni vasim citateljima od Grbavice.
da se nikad ne zaboraviQwerty90 je napisao/la:Kad god je neka rasprava oko Amara pa se uključim u nju, što raja, što forumaši, uvijek mi govore da sam previše subjektivan uz izjave tipa "Šta ti je buraz nije ti babo", pa će zato ovog puta moj odgovor biti ilustrovan![]()
He - He pozz![]()
Vjerovatno sektor C prima toliko gledalaca.segaa je napisao/la:,ima li ikakve simbolike u ovih 919 desetogodisnjih ulaznica,il sam ja nesto propustio....ovo mi lici da ce na kraju biti izvucen neki matematicki korjen i da ce se dobiti 1921,neznam al sva ova prica mi ide u tom pravcu mozda je to ta simbolika
,neznam...mozda si upravu...Virtu4l je napisao/la:Vjerovatno sektor C prima toliko gledalaca.segaa je napisao/la:,ima li ikakve simbolike u ovih 919 desetogodisnjih ulaznica,il sam ja nesto propustio....ovo mi lici da ce na kraju biti izvucen neki matematicki korjen i da ce se dobiti 1921,neznam al sva ova prica mi ide u tom pravcu mozda je to ta simbolika
Neke stvari su jednostavno jednostavneVirtu4l je napisao/la:Vjerovatno sektor C prima toliko gledalaca.segaa je napisao/la:,ima li ikakve simbolike u ovih 919 desetogodisnjih ulaznica,il sam ja nesto propustio....ovo mi lici da ce na kraju biti izvucen neki matematicki korjen i da ce se dobiti 1921,neznam al sva ova prica mi ide u tom pravcu mozda je to ta simbolika
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 28 gostiju.