FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KenChoo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KenChoo » 14 feb 2017, 15:56

dundee je napisao/la:Ne kontam sta sad spominjete velkoske, delace, jajala kad ste ljudima koji su ih doveli psovali sve po spisku i cekali dan da odu, eto ga otisli su sada imamo ovo sto imamo sto ne znaci da je losije od tog 2014 znavi samo da je drugacije a na kraju sezone cemo vidjeti da li je napredak ili vece sranje
To ti je zato što pola ljudi nema svoje mišljenje i uopšte ne razmišljaju mozgom. Nego, danas je ovako, sutra ovako, prekosutra treće, a sve zato jer gledaju mišljenja drugih, a nemaju svoje. Ja bi jedino volio da još u ekipi imamo Jajala, Delača, pa čak i Kojaševića koji briljira u Vardaru. Žao mi je i Stepanova, ali šta je tu je. Imam puno poštovanje prema Velkoskom i Stojčevu i hvala im na svemu, ali što dalje od nas. Prvi nije mogao naći fin angažman, pa otišao u hebenu KOREJU, a što je najgore, tamo se nije mogao izboriti i otišao nakon par mjeseci. Na kraju, kad pomisliš da ne može gore, ode čovjek u Tajland. Milošu bi možda dao još jednu šansu, ali se može naći boljih igrača. Stojčev uopšte nema kontinuitet igara, odigra sjajnu jednu tekmu, već sljedeću je neprepoznatiljiv, kao da se tek susreće sa loptom. Stalno se mijenjaju mišljenja, ne znam zašto.

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 14 feb 2017, 16:02

Evander je napisao/la:Ovaj isti period, prije dvije godine. Euforija, svi sanjamo bolje Sarajevo i konacno da nas je sunce malo ogrijalo. Sad nece biti puno vise raje na Kosevu.
Raja voli Sarajevo, ali toj raji se mora nesto dati zauzvrat. Dokazali smo da nas ima, da smo najbrojnija skupina u drzavi.
Ne trazimo previse, ali ne zelimo ni amaterizam.
Filozofe, godinu dana pljuješ po Sarajevu, truješ ljude, unosiš nemir, širiš mržnju, narušavaš atmosferu, i sve to radiš iz jednog
razloga, samo da bi opravdao izostanak sa utakmica Sarajeva. Nije problem paša to što ne ideš na utakmice, nisi jedini,
čak šta više u većini si, ali nemoj molim te da budeš opširan skrati priču i dozvoli momcima koji idu na utakmice da razmijene
mišljenja na ovoj temi. Jak si na riječima, slab na djelima!
Koliko ti je stalo do Sarajeva i do promjena pokazao si u proljetnom dijelu prošle sezone kada si navodno bojkotovao utakmice,
uz izgovor da ne ideš dok su Dino i Kusta tu, a baš si tada trebao biti na stadionu i dati svoj doprinos za bolje sutra,
ali ne, ti si bio dežurni stream komentator i trovač. Tu si pokazao da ti nije stalo do Sarajeva.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 14 feb 2017, 16:03

Ekipa ce sa Calom pokazati da je najkvalitetnija i da trofej nece doci u pitanje,jer najorganizovaniji,najuredjeniji klub i klub sa fantasticnim uslovima i navijacima,je osudjen na trofeje.
Zato nadam se da svi vec to znaju ali nije mi mrsko ponoviti:
Nedjelja 26.februar(veljaca) u 14h
STADION ASIM FERHATOVIC HASE
SVI SVI SVI
NISTA RADIO ,NISTA TV
NEMA IZGOVORA .NEMA NE MOGU,
JEAN JE CILJ JEDAN JE PUT
SAMO JE JEDAN SAMPION
VOLIM TE SARAJEVO
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 14 feb 2017, 16:06

Dzaba, ali ja ne mogu svariti to da Svinjski i Meljo imaju bolje ekipe i vece sanse za trofeje od nas, jos vise ne mogu shvatiti da to pisu navijaci Sarajeva :facepalm: Sta je jos ostalo? Jel i Siroki bolji da upotpunite krug? Sramota...
1946~

Mokes
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mokes » 14 feb 2017, 16:07

Evander je napisao/la: P.S. Europa je realna, ne bi nam treba promaci, ali za trofej ova ekipa ima jako male sanse. Niti imamo kvalitet, niti imamo logistiku da se borimo protiv zakulisnih radnji, kojih ce sigurno biti.
Zasto smatras da imamo jako male sanse za trofej ? OK, nismo mi nesto strasno jaki, ali pogledaj konkurenciju. Prvenstvo -4, se itekako moze stici, jer cemo imati 2 tekme s Zrinjskim (njih smo dobili i Hurticem kao trenerom), 2 s skretnicarima. Za Kup ce trebati srece da se uzme, jer u 2 utakmice, svak moze svakoga uzeti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 14 feb 2017, 16:09

Majkl je napisao/la:Ekipa ce sa Calom pokazati da je najkvalitetnija i da trofej nece doci u pitanje,jer najorganizovaniji,najuredjeniji klub i klub sa fantasticnim uslovima i navijacima,je osudjen na trofeje.
SVI SVI SVI
NISTA RADIO ,NISTA TV
SAMO JE JEDAN SAMPION
VOLIM TE SARAJEVO
Ti si meni kralj majke mi :D :D . Kako puca od optimizma i euforije. Mislim da bi trebali razmisliti ljudi u klubu i obezbjediti ti neko mjesto u marketingu, jer nafuraš raju da na kraju moraju otići. :D :thumbup:

P.S. Slažem se s Thrillerom, ne znam kako neki gluposti pišu o našim igračima. Jeste li ikad vidjeli kone ili hrvate da spuštaju svoje, a uzdižu tuđe? Baš i ne vjerujem.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2017, 16:11

KenChoo je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Ekipa ce sa Calom pokazati da je najkvalitetnija i da trofej nece doci u pitanje,jer najorganizovaniji,najuredjeniji klub i klub sa fantasticnim uslovima i navijacima,je osudjen na trofeje.
SVI SVI SVI
NISTA RADIO ,NISTA TV
SAMO JE JEDAN SAMPION
VOLIM TE SARAJEVO
Ti si meni kralj majke mi :D :D . Kako puca od optimizma i euforije. Mislim da bi trebali razmisliti ljudi u klubu i obezbjediti ti neko mjesto u marketingu, jer nafuraš raju da na kraju moraju otići. :D :thumbup:

P.S. Slažem se s Thrillerom, ne znam kako neki gluposti pišu o našim igračima. Jeste li ikad vidjeli kone ili hrvate da spuštaju svoje, a uzdižu tuđe? Baš i ne vjerujem.
:opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 14 feb 2017, 16:19

KenChoo je napisao/la:
SVI SVI SVI
NISTA RADIO ,NISTA TV
SAMO JE JEDAN SAMPION
VOLIM TE SARAJEVO

Volim Sarajevo,i igrom slucaja sam bio blizu i vidio sam kako je to nekad bilo prije 5 ili 6 godina i kako je sad,kakvi su uslovi za treniranje,kako je kad udjes u klub od odjela za clanstvo do fan shopa preko kampa.To je nesto sto lici na velike evropske klubove .Od uslova za igrace kad uporedis sa vremenima od prije 5 godine da ne govorim za dalje,ovo je svemirski brod koliko se promjenilo,sad da dovedes igraca iz lige 5 ne bi se postidio,kakve uslove imaju,oporavak,karantine pred utakmice,terene za treniranje,primanja ,pripreme van drzave,medicinsku skrb i sve sto ide uz profesionalnog fudbalera.Tako isto vrijedi i za akademiju koja je to u punom smislu te rijeci.To su jednostavno temelji uz igracki kadar koji je odlican da ne mozes ispod 1 trofeja ni ocekivati.To su cinjenice
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 14 feb 2017, 16:23

Kad u subotu zgadimo Kakanjcima loptu rezultatom 1-0 :D
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 feb 2017, 16:25

Capodecina je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ovaj isti period, prije dvije godine. Euforija, svi sanjamo bolje Sarajevo i konacno da nas je sunce malo ogrijalo. Sad nece biti puno vise raje na Kosevu.
Raja voli Sarajevo, ali toj raji se mora nesto dati zauzvrat. Dokazali smo da nas ima, da smo najbrojnija skupina u drzavi.
Ne trazimo previse, ali ne zelimo ni amaterizam.
Filozofe, godinu dana pljuješ po Sarajevu, truješ ljude, unosiš nemir, širiš mržnju, narušavaš atmosferu, i sve to radiš iz jednog
razloga, samo da bi opravdao izostanak sa utakmica Sarajeva. Nije problem paša to što ne ideš na utakmice, nisi jedini,
čak šta više u većini si, ali nemoj molim te da budeš opširan skrati priču i dozvoli momcima koji idu na utakmice da razmijene
mišljenja na ovoj temi. Jak si na riječima, slab na djelima!
Koliko ti je stalo do Sarajeva i do promjena pokazao si u proljetnom dijelu prošle sezone kada si navodno bojkotovao utakmice,
uz izgovor da ne ideš dok su Dino i Kusta tu, a baš si tada trebao biti na stadionu i dati svoj doprinos za bolje sutra,
ali ne, ti si bio dežurni stream komentator i trovač. Tu si pokazao da ti nije stalo do Sarajeva.
Samo pojasni na osnovu cega si skontao da ja ne idem na utakmice?

Magicna kugla ili?

Ostalo ne bih komentarisao. Drago mi je sto zapjenis kad vidis moj post :D
Nisam niti ocekivao nesto konstruktivno na receno :kafa:

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 14 feb 2017, 16:34

Majkl je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:
SVI SVI SVI
NISTA RADIO ,NISTA TV
SAMO JE JEDAN SAMPION
VOLIM TE SARAJEVO

Volim Sarajevo,i igrom slucaja sam bio blizu i vidio sam kako je to nekad bilo prije 5 ili 6 godina i kako je sad,kakvi su uslovi za treniranje,kako je kad udjes u klub od odjela za clanstvo do fan shopa preko kampa.To je nesto sto lici na velike evropske klubove .Od uslova za igrace kad uporedis sa vremenima od prije 5 godine da ne govorim za dalje,ovo je svemirski brod koliko se promjenilo,sad da dovedes igraca iz lige 5 ne bi se postidio,kakve uslove imaju,oporavak,karantine pred utakmice,terene za treniranje,primanja ,pripreme van drzave,medicinsku skrb i sve sto ide uz profesionalnog fudbalera.Tako isto vrijedi i za akademiju koja je to u punom smislu te rijeci.To su jednostavno temelji uz igracki kadar koji je odlican da ne mozes ispod 1 trofeja ni ocekivati.To su cinjenice
:thumbup: :thumbup:

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 14 feb 2017, 16:39

SVI SVI SVI
NISTA RADIO ,NISTA TV
SAMO JE JEDAN SAMPION
VOLIM TE SARAJEVO
Bravo legendo.

Ovo je prica pravog bolesnika bordo boje.

Sarajevo kad pobijedi prvu utakmicu na proljece titula obavezno dolazi na Kosevo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 feb 2017, 16:39

ja ću reći jednu stvar , sve smo probali dosad osim ovog :D haj da vidimo i ovo kako je :D

sve što rade konkurenti je kod nas se već desilo(2013-2014), osim ovoga da zadržimo sve igrače sa početka sezone, ovo je unikatno :D
da ne dovodimo pojačanja, takođe prvenstveno :D ovi mladi momci što su došli to su ulaganja u budućnost kao kad smo onomad doveli Mihojevića, Kovačevića, Travančića, Cimirota, dakle taj trend treba nastaviti dovoditi mlade talentovane igrače iz BiH(mlade reprezentativce)...kad god nam se ukaže prilika...ti momci izrastu brzo u noseće igrače a naročito ako imamo veterana tj. klasu od igrača uz kojeg mogu učiti...i na njima se uzima novac

timski duh , zajedništvo, onaj "sami-protiv-svih" osjećaj, borbenost, to je nama sve novo...još ako bude koncentracije do kraja i izdržimo sa kartonima i ozljedama, mislim da će biti interesantno vidjeti šta je naš realni domet, jedno je 100% sigurno , mnogi su nas već otpisali :D i ne shvataju nas ozbiljno...što je jedan lijep poklon :D imamo dosta fudbala u ekipi toga nam ne fali, jedino što nam može faliti su fizički igrači ako se s nekim budemo morali tući, tu možemo imati problema, ko god dođe nadigravati se s nama već smo u prednosti... :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

hzzavidovici
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hzzavidovici » 14 feb 2017, 16:41

Mokes je napisao/la:
Evander je napisao/la: P.S. Europa je realna, ne bi nam treba promaci, ali za trofej ova ekipa ima jako male sanse. Niti imamo kvalitet, niti imamo logistiku da se borimo protiv zakulisnih radnji, kojih ce sigurno biti.
Zasto smatras da imamo jako male sanse za trofej ? OK, nismo mi nesto strasno jaki, ali pogledaj konkurenciju. Prvenstvo -4, se itekako moze stici, jer cemo imati 2 tekme s Zrinjskim (njih smo dobili i Hurticem kao trenerom), 2 s skretnicarima. Za Kup ce trebati srece da se uzme, jer u 2 utakmice, svak moze svakoga uzeti.
Al' izgubili sa Čalom :? :? tako da to nikakve veze nema. Za kup se slažem treba sreće, koga fortuna bude poslužila počev od 22 kada izvlačenje kup će uzeti. A za ligu treba ti kontinuitet, atmosfera u ekipi, atmosfera oko kluba, širi igrački kadar i naravno kvalitet. Od ovog troga mi imamo samo 2 a to je kontinuitet i atmosfera u ekipi. Prvi ja, pa svi ostali koji su skeptični, negdje u stomaku osjećaju da bi se ovo moglo okrenuti na dobro ali postoji taj skepticizam i jer nemamo čvrts oslonac za euforiju i nadanja.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 14 feb 2017, 16:47

kinosvra je napisao/la:
SVI SVI SVI
NISTA RADIO ,NISTA TV
SAMO JE JEDAN SAMPION
VOLIM TE SARAJEVO
Bravo legendo.

Sarajevo kad pobijedi prvu utakmicu na proljece titula obavezno dolazi na Kosevo.
Sarajevo kada dobro udje u proljetni dio trener bude smijenjen ubrzo :crazy: :crazy: Kodro (4 boda u 2 koal) i Ješić (4 boda u 2 kola).
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 feb 2017, 16:49

SVI SVI SVI
NISTA RADIO ,NISTA TV
SAMO JE JEDAN SAMPION
VOLIM TE SARAJEVO
Pa care bili smo i prosle sezone najjaci, najstabilniji i najuređeniji klub u drzavi, daleko ispred svih u svim segmentima pa nam pored trofeja i evropa pobjeze, tako da se ne moze sa sigurnoscu reci da trofej nece doci u pitanje.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 14 feb 2017, 16:52

hzzavidovici je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:
SVI SVI SVI
NISTA RADIO ,NISTA TV
SAMO JE JEDAN SAMPION
VOLIM TE SARAJEVO
Bravo legendo.

Sarajevo kada dobro udje u proljetni dio trener bude smijenjen ubrzo :crazy: :crazy: Kodro (4 boda u 2 koal) i Ješić (4 boda u 2 kola).
Sarajevo je pobijedilo u Gradaccu i osvojilo titulu, i Bog zna kad smo prije toga pobijedili prvu na proljece.
A to su suplji treneri, Cala je za njih Ferguson.
Cala je trener koji u dva mandata najduze zadrzao na klupi od svih trenera poslije rata.
Znaci da zna nesto i da ga navijaci postuju...

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 14 feb 2017, 17:15

Majkl je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:
SVI SVI SVI
NISTA RADIO ,NISTA TV
SAMO JE JEDAN SAMPION
VOLIM TE SARAJEVO

Kakvu ba mi medicinsku skrb imamo il akademiju da je u rangu evropskih klubova?? Prodajemo najbolje igrace akademije, dajemo ih za sicu. Jel to neki uspjeh? Ova akademija je gotov isto sto i skola fudbala. Lazemo se po tom pitanju. Treba vremena pa da mi to nazovemo akademijom.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 feb 2017, 17:21

amorovski je napisao/la: Kakvu ba mi medicinsku skrb imamo il akademiju da je u rangu evropskih klubova?? Prodajemo najbolje igrace akademije, dajemo ih za sicu. Jel to neki uspjeh? Ova akademija je gotov isto sto i skola fudbala. Lazemo se po tom pitanju. Treba vremena pa da mi to nazovemo akademijom.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
čim nam budu plate, zaposlenje, i zemlja u rangu sa zapadnom evropom tad ćeš biti u rangu s evropskim klubovima koji imaju takav sistem od 80-tih...
no iznimni talenti se dešavaju...međutim i dalje momak i roditelji sami odluče da li je bolje još godinu , dvije igrati za milju ili otić u evropu odmah i kao peti izbor u U-21 timu uzimat 60 milja mjesečno ;)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 feb 2017, 17:23

Akademija ne služi samo da bi se iz nje prekomandovali svi mladi igrači koji imaju kvalitet za prvu ekipu. To u velikim klubovima nije slučaj, neki se prodaju direktno iz akademije a da nikad ne zaigraju za prvu ekipu, a neki zaigraju pa se tako prodaju. Nema to veze. Akademija je nešto sasvim drugo od omladinskog pogona. Mi jednostavno nemamo rejting dovoljno jak da zadržimo talenta kao Hadžića recimo. Biće još slučajeva kao njega koji će direktno da idu iz akademije a da ne zaigraju za seniore.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 38 gostiju.