FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Idemoplavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Idemoplavi » 14 feb 2017, 15:21

Amar Osim je institucija, njegov jedini problem sto nekad nije slusao neke savjete koji su bili dobronamjenri a nije imao pojma o tome. Amar nije ni knjigovođa ni raćunovođa niti pravnik. Nije iza sebe imao dobre ljude, tj imao je samo one koji citav život znaju da potroše pare a ne i da ih naprave. Guvernera, i likove koji su radili u državnim firmama gdje pare dolaze same od sebe, to je jedina boljka Amara ali nije njegovom krivicom vec sto se zadesio tad sa nesposobnjakovicima i neznalicama i ljudima koji su kroz lik i djelo Amara vidjeli mogucnost da hajruju. Da je imao ove ljude iza sebe NAŠ Klub bi bio Man United u Bosni u to sam ubjeđen!!!

AMAR OSIM OTAC, BRAT STO SE FUDBALA I PLIVANJA U FUDBALU TIČE! Samo mi je žao sto nije imao ove ljude iza sebe i sto se pravi mit da on ove ne voli. Nije istina!
1921

GospodarFamilije
Kontakt:

Post Postao/la GospodarFamilije » 14 feb 2017, 15:22

Amar Osim je dio Željezničara ,Amar Osim nam je donio bezbroj radosti Amar Osim nije u sukobu sa trenutnom Upravom i ljudima koji rade i zato prestanite izmišljati nekakve sukobe i nesporazume jer tako samo štetimo našem klubu.Možda se ne slažu o nekim stvarima ali nisu u sukobu !!

Ko jedan od dokaza da Amarove ideje se uvažavaju je da je prodaja desetogodišnjih ulaznica bila ideja Amara što je gdin. Misimović sam potvrdio na Skupštini prošle godine ,ko nije prisustvovao može vidjeti na videu ispod (1,06 )

znam da svi volimo Želju i zato završimo nepotrebne rasprave i izmišljanje nečega čega nema !!
AMAR AMAR OSIM OSIM

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 14 feb 2017, 15:28

Na zalost ovdje ima likova koji bi sad otjerali Petrovica da se Amar vrati. A onda bi navodno bili nedodriljivi, svi bi problemi nestali dolaskom svemoguceg Amara.

Dosta vise o njemu on je historija, sad su novi ljudi tu i rade odlican posao.
- Zeljeznicar -

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 feb 2017, 15:47

Niste normalni pa kako vas nije stid "pojedince" ruzne reci o Amaru, zasluzio je da mu se vrati njegovo i jos doplati ekstra zbog toga sta je sve uradio za Zelju. Niko nije svetac pa ni on i normalno da je imao gresaka ali pljuvanje je fujj.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 14 feb 2017, 15:49, ukupno mijenjano 2 puta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 feb 2017, 15:47

Niko ne tjera Petrovića! Slavki svaka čast na uređenom poslu i ovaj Željo sa priprema svima uliva nadu i daje optimizam.

Sa Slavkom do titule!

Ps. Ko je onaj drugi što je za titulu glasao, neka se javi sam da ga ne bih tražio :lol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 feb 2017, 15:49

Neandertalac je napisao/la:Niko ne tjera Petrovića! Slavki svaka čast na uređenom poslu i ovaj Željo sa priprema svima uliva nadu i daje optimizam.

Sa Slavkom do titule!

Ps. Ko je onaj drugi što je za titulu glasao, neka se javi sam da ga ne bih tražio :lol:
Aco glaso, samo ne javlja se ovdje vise, ne smije da kaze :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 feb 2017, 15:52

irfo je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Niko ne tjera Petrovića! Slavki svaka čast na uređenom poslu i ovaj Željo sa priprema svima uliva nadu i daje optimizam.

Sa Slavkom do titule!

Ako hoćete da ste u pravu, glasajte za titulu jer će tako biti na kraju :rol: :lol:
:kafa:

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2017, 15:52

Neandertalac je napisao/la:Prvo, nećeš mi Ti reći šta ću raditi. Drugo, ne znaš dosta stvari Virtu, fakat nisi upućen. Nisam nikoga napadao već sam pričao o činjenicama i vrlo lako provjeriti stvarima. Ako misliš da jesi ili da ja lažem bujrum ti tastatura pa reci šta imaš. Može i na pp.
Ovo su ti činjenice?
Neandertalac je napisao/la:Pa čitali smo obraćanja aktualnog rukovodstva u kojem su se spominjale "navodne" pozajmice i sumnjivi transferi ( Bekrić ), dugovi "onih prije".
Aferim.
Neandertalac je napisao/la:Treće i najvažnije, šta se koji qurac petljaš? Nije ti prvi put da me trolaš sa glupostima. Nisam ti ja oni polumongoloidi sa prepucavanja. Nadam se da sam bio jasan.
Opa, malo bi moderirao temu? Da te predložimo za internog? :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mirek11
Kontakt:

Post Postao/la mirek11 » 14 feb 2017, 15:52

Imam jedno pitanje za urednistvo ovog portala, zasto je problem objaviti jednu pozitivnu pricu oko izgradnje istocne tribine Grbavice. Bez obzira na odredena ne slaganja smatram da bi bio red da nesto objavite, ne trebate hvaliti nista, samo info da ide po planu, koja fotka.
Nije onaj jedan bager na tusnju interesantniji ni vasim citateljima od Grbavice.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 feb 2017, 15:53

Neandertalac je napisao/la:
irfo je napisao/la:

Sa Slavkom do titule!

Ako hoćete da ste u pravu, glasajte za titulu jer će tako biti na kraju :rol: :lol:
:kafa:
Moramo malo biti "gladniji". Dvije titule su mjera ove sezone :kafa:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 14 feb 2017, 15:54

Samo pitanje, hoće li istočna tribina imati krov ?
Hvala, i sretno u nastavku :)

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 feb 2017, 15:55

Irfo budi pametan, slušaj starije :lol:

Virtu, vidiš da sam u pravu. Cijenim što si priznao, samo je to bitno. Nemoj me zaskakat i usmjeravati pa će sve biti ok.

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 feb 2017, 15:56

Sto se istoka tice, antene su jos tu :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2017, 15:58

Iceplayer je napisao/la:Samo pitanje, hoće li istočna tribina imati krov ?
Neće u skorije vrijeme.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 feb 2017, 15:59

Dupla kruna
19
30%
Titula
2
3%
Kup
16
25%
Bez trofeja ali izborena Evropa
18
29%
Bez Evrope i trofeja
8
13%

Dupla kruna :D koje su to budale glasale za duplu :kafa:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 feb 2017, 16:01

irfo je napisao/la:Sto se istoka tice, antene su jos tu :rol:
Hahahahhahahahahahha

A hoće li biti u ravni sjevera? :lol:

Niko kao lobotomci, hiljadu stranica o kubicima :lol:

Mahalac@ samo titula kume.

Bit će Željo opet šampion, opet šampion :bih:

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 feb 2017, 16:03

Glasao sam za duplu ono radi reda.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 feb 2017, 16:03

slika
Vidi ovako kako je fino kad se objedine titule.
Ako vec vjerujete u titulu zar stvarno mislite da ima neko ko nas moze proci u dvije utakmice kupa ? :cool:

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 14 feb 2017, 16:08

Štampa piše da su radovi na istočnoj tribini stadiona Grbavica obustavljeni jer satelitska antena SD Željezničar sa jugo-istočnog zida nije uklonjena i da će se radovi nastaviti punim tempom čim se ista bude uklonila. Press služba SD Željezničar nam je rekla da se traži najpovoljniji ponuđač za uklanjanje iste i izmještanje na neku novu lokaciju, te da će problem biti riješen u najkraćem mogućem roku. :mrgreen: :urnebes: :rol: ;)
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 14 feb 2017, 16:22

Idemoplavi je napisao/la:Amar Osim je institucija, njegov jedini problem sto nekad nije slusao neke savjete koji su bili dobronamjenri a nije imao pojma o tome. Amar nije ni knjigovođa ni raćunovođa niti pravnik. Nije iza sebe imao dobre ljude, tj imao je samo one koji citav život znaju da potroše pare a ne i da ih naprave. Guvernera, i likove koji su radili u državnim firmama gdje pare dolaze same od sebe, to je jedina boljka Amara ali nije njegovom krivicom vec sto se zadesio tad sa nesposobnjakovicima i neznalicama i ljudima koji su kroz lik i djelo Amara vidjeli mogucnost da hajruju. Da je imao ove ljude iza sebe NAŠ Klub bi bio Man United u Bosni u to sam ubjeđen!!!

AMAR OSIM OTAC, BRAT STO SE FUDBALA I PLIVANJA U FUDBALU TIČE! Samo mi je žao sto nije imao ove ljude iza sebe i sto se pravi mit da on ove ne voli. Nije istina!
Jeli se zna koliko je duga vraceno u 2016?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921, ZeljeznicarUberAlles i 32 gosta.