FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Quinlan » 14 feb 2017, 14:20

arelinho je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:Ras ne se.ri dosta te bilo ;)

I da svaka čast plavoj armiji 500 karata je otišlo, samo me zanima ide u prodaju još 219 i kažu ima 200 rezervisanih pa ako ko zna o čemu se to radi?
Pa ima ljudi koji su rezervisali svoje desetogodišnje samo još nisu platili. Imaju neki rok da plate i onda će tada platiti. Tako da je ostalo još 219 karata u slobodnoj prodaji. Što znači da smo prodali 719 karata do sada. :D :D
Pa to znaci 700 prodano [emoji144]

I stvarno sad kad bolje razmislim ovo je nešto nepojmljivo, navijači i prijatelji kluba su kupovinom ovih 700 karata skupili 700 hiljada KM sto je više od pola potrebnih para za istok
Svaka čast na ideji na viziji jer sad kad se pogleda ispade da je tribinu bilo ne tako teško izgraditi samo je trebala volja, vizija i poštenje [emoji144]

Od greda-amar uprave pa do dana današnjeg mi možemo biti prezadovoljni funkcionisanjem kluba kad se sve sagleda šta je uradjeno, šteta sportskog segmenta ali jbg to je fudbal sto bi se reklo lopta je okrugla, ali sve ostalo je fantastično, od toga da ćemo ove godine na grbavici igrati europske tekme do toga da istok samo što nije gotov, a sve to zahvaljujući upravi i navijačima jer jedno bez drugog ne ide :D

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 14 feb 2017, 14:23

Ras je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Nije istina! Pa ti pojma nemaš!

Misimović je već bio u klubu, sarađivao sa Gredićem a u klub dolazi nakon niza sastanaka preko nekih ljudi koji su ga spojili sa Amarom.

Pojma ti nemaš!
Dobro!Osimu ipak treba vratiti novac, a i to će Uprava uspjeti ne brinem se nimalo!
Sine!

Svi procesi ozdravljenja kluba su počeli sa dolaskom Amara u klub 2009 pa zatim postavljanjem Gredica na mjesto predsjednika kluba. U tom periodu je evidentiran dug i počelo se sa vraćanjem istog. Potpisan reprogram i otjerani neki ljudi koji su nanosili materijalnu štetu klubu!
Amar lično se zahvalio nekim ljudima! Niko drugi do on!
Klub je tako napravio plan i program za izlazak iz krize i poboljšanje poslovanja te postavljanje kluba na zdrave osnove. Ideja za Istok i karte od 1000 km koje će raja kupovati je Amarova! Zapamti da je to Amar prvi spomenuo i iznio ostalima u skupštini, NO, upravi.
Tako je klub dok je Amar još bio tu osvojio tri titule, tri kupa i vratio oko 2 Mill duga. Otjerani su paraziti a u klub su se simultano dovodili ljudi koji če nastaviti tu pozitivnu priču, čitaj; Šiljak, Bajramović, Vukotić, Misimović.

Klub je stabilizovati i ostavljen na dalje raspolaganje ljudima u koje se imalo apsolutno povjerenje sa jasnim ciljevima i strategijom koja je funkcionisala!

Omladinski pogon ili roštiljdžije;
Mensur Dogan;
2001_2003
2007_20015

Ostali treneri; Šeha, Adžem, Mulalič, Žera, Čiča, Šerbo i ostali. Žao mi je ako sam nekoga izostavio.

Bajić 500.00€
Hadžiahmetović 500.000€
Šehić 400.000€
Zola 300.000€
Memija 150.000€

Hodžić ? Dobili smo i za njega finu cifru.

Čolić. Naše dijete, trofejan igrač koji je igrao za klikere i osvajao pehare.
Dado
Beganović
Kjosevski
Od njih se nadamo nekim iznosima, ako ništa naknadi za treniranje koja nije ispod 100.000€

Nisu djeca s neba pala već ih je neko trenirao, školovao, primijetio kao talente, dao šansu i na kraju uspješno završio projekat transferima. Meni je drago što je OP sada još bolji i uređeniji i što će odgovorni u OP sada praviti još bolje i skuplje igrače. Ne valja tako na ljude pričati, imaju oni nekog staža a Bogami vidiš i rezultata.

Ako neko ima drugačije podatke ja bih volio da ih čujem a ako ne zaključit ćemo kako je ovo napisano istina!
Slušam:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

arelinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la arelinho » 14 feb 2017, 14:28

Quinlan je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:Ras ne se.ri dosta te bilo ;)

I da svaka čast plavoj armiji 500 karata je otišlo, samo me zanima ide u prodaju još 219 i kažu ima 200 rezervisanih pa ako ko zna o čemu se to radi?
Pa ima ljudi koji su rezervisali svoje desetogodišnje samo još nisu platili. Imaju neki rok da plate i onda će tada platiti. Tako da je ostalo još 219 karata u slobodnoj prodaji. Što znači da smo prodali 719 karata do sada. :D :D
Pa to znaci 700 prodano [emoji144]

I stvarno sad kad bolje razmislim ovo je nešto nepojmljivo, navijači i prijatelji kluba su kupovinom ovih 700 karata skupili 700 hiljada KM sto je više od pola potrebnih para za istok
Svaka čast na ideji na viziji jer sad kad se pogleda ispade da je tribinu bilo ne tako teško izgraditi samo je trebala volja, vizija i poštenje [emoji144]

Od greda-amar uprave pa do dana današnjeg mi možemo biti prezadovoljni funkcionisanjem kluba kad se sve sagleda šta je uradjeno, šteta sportskog segmenta ali jbg to je fudbal sto bi se reklo lopta je okrugla, ali sve ostalo je fantastično, od toga da ćemo ove godine na grbavici igrati europske tekme do toga da istok samo što nije gotov, a sve to zahvaljujući upravi i navijačima jer jedno bez drugog ne ide :D
To je brate. Sam je gospodin Misimović rekao na skupštini da će biti prodano 919 desetogodišnjih ulaznica na istočnoj tribini. To je jedan čitav sektor na istoku. :clap: :salut:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 14 feb 2017, 14:32

Amaru je tesko vratiti pare legalnim putem, jer nema papirologije. SIPA i porezna bi jedva docekali da nas peglaju. Bilo je neke price da ce mu biti ponudjen poslovni prostor na sjeveru za te pare.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2017, 14:33

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 14 feb 2017, 14:40

Kad god je neka rasprava oko Amara pa se uključim u nju, što raja, što forumaši, uvijek mi govore da sam previše subjektivan uz izjave tipa "Šta ti je buraz nije ti babo", pa će zato ovog puta moj odgovor biti ilustrovan :mrgreen:

slika

He - He pozz :!: :!:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 feb 2017, 14:43

TMovac je napisao/la:Amaru je tesko vratiti pare legalnim putem, jer nema papirologije. SIPA i porezna bi jedva docekali da nas peglaju. Bilo je neke price da ce mu biti ponudjen poslovni prostor na sjeveru za te pare.
Zabijen mu nož u leđa da ne idem u detalje. Još bi ga neki predvođeni pojedinim smradovima kao što je Izlija blatili. Pričaju laži, pljuju na čovjeka koji je pokrenuo skoro sve pozitivne procese, okupio sposobne ljude, imao viziju šta klubu fali. Iza leđa a i javno preko poslušnika i pokojeg dječaka ili glupana ispranog mozga, krivo upućenog pa se primi na sve što se kaže.

A Brko institucija šuti. A nije rekao. Ni na ove priče ni na činjenicu da ga niko ništa ne pita a ima toliko znanje u malom prstu. Mnogi bi ga suhim zlatom platili da je tu, da savjetuje, daje smjernice.
Je li to ima neko u BiH fudbalu da zna bolje od njega?

Sve ovo su činjenice i za svaku od njih postoje dokazi, pisani ili ljudi koji svjedoče kako su se procesi i događaji odvijali.

UPRAVA NAPOLJE!

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 14 feb 2017, 14:45

Brko je sad samo član Skupštine, jel tako?
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 14 feb 2017, 14:48

Samo treba banovati placenike. Nema 100 postova i dosao pljuvati po instituciji. Slucajno. Mrs sa teme.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 14 feb 2017, 14:48

Mene interesuje šta Amar planira dalje, koje su mu ambicije u trenerskom poslu ili se vidi u nečemu drugom

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2017, 14:50

Neandertalac je napisao/la:A Brko institucija šuti. A nije rekao. Ni na ove priče ni na činjenicu da ga niko ništa ne pita a ima toliko znanje u malom prstu.
Zašto bi nešto rekao i šta bi rekao? Čuj institucija šuti, kao da ga neko iz kluba proziva pa on mudro šuti.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 14 feb 2017, 14:54

Ne mogu docekati nastavak sezeone jos desetak dana. :crazy:
- Zeljeznicar -

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 feb 2017, 14:58

Virtu4l je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:A Brko institucija šuti. A nije rekao. Ni na ove priče ni na činjenicu da ga niko ništa ne pita a ima toliko znanje u malom prstu.
Zašto bi nešto rekao i šta bi rekao? Čuj institucija šuti, kao da ga neko iz kluba proziva pa on mudro šuti.
Pa čitali smo obraćanja aktualnog rukovodstva u kojem su se spominjale "navodne" pozajmice i sumnjivi transferi ( Bekrić ), dugovi "onih prije". Između ostalog.

Eto Brko glup. Dozovi se Virtu.

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2017, 15:00

Ti jednostavno ne možeš da miruješ.
Voli te tvoje Sarajevo.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 14 feb 2017, 15:01

Toliko lijepih dešavanja u i oko kluba, mnogo razloga za radosti zbog svega što se desilo u proteklo vrijeme, a ovdje se pokreće priča o tako sporednim stvarima.
Svašta.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 feb 2017, 15:02

Virtu4l je napisao/la:Ti jednostavno ne možeš da miruješ.
Preko nekih stvari ne mogu da pređem iz principa a i inteligencija mi ne dozvoljava.

Ne možeš me pišat i govorit da pada kiša. Al' nikako.

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2017, 15:03

Jbg, mora Neandertalac da elaborira svaki put kad se spomene Amar Osim.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 feb 2017, 15:06

Virtu4l je napisao/la:Jbg, mora Neandertalac da elaborira svaki put kad se spomene Amar Osim.
Naravno. Kada može Nikolić biti u plusu na transferima mogu i ja braniti Amara.

Problem?

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2017, 15:11

Brani ti Amara, samo nemoj izmišljati Amarove imaginarne neprijatelje da bi ga odbranio.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 feb 2017, 15:19

Virtu4l je napisao/la:Brani ti Amara, samo nemoj izmišljati Amarove imaginarne neprijatelje da bi ga odbranio.
Prvo, nećeš mi Ti reći šta ću raditi. Drugo, ne znaš dosta stvari Virtu, fakat nisi upućen. Nisam nikoga napadao već sam pričao o činjenicama i vrlo lako provjeriti stvarima. Ako misliš da jesi ili da ja lažem bujrum ti tastatura pa reci šta imaš. Može i na pp.

Treće i najvažnije, šta se koji qurac petljaš? Nije ti prvi put da me trolaš sa glupostima. Nisam ti ja oni polumongoloidi sa prepucavanja.
Nadam se da sam bio jasan.

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, Lokomotifa, mavi i 22 gosta.