FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Historicar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zimski prelazni rok 2014, Velkoski, Stojcev, Jajalo, Delac postali nasi clanovi, euforija, raja vrtila klip Jajala kako je zabio eurogol Nojeru.....sve bilo super, ovaj prelazni rok zavrsavamo sa igracem iz najgore ekipe nase jadne lige i anonimusom iz španske amaterske lige.

kinosvra je napisao/la:Mladost, travnik, bosna sema...ko godMortemHz je napisao/la:
U četvrtak, 22. februara 2017. godine u Hotelu "Park" u Vogošći održati će se izlačenje parova 1/4 finala Kupa Bosne i Hercegovine, sa početkom u 12 sati.
Podsjećamo, Fudbalski klub Sarajevo izborio je učešće u ovoj fazi takmičenja nakon što je naš klub prethodno savladao Kozaru i Bratstvo, a pored Bordo kluba u žrijebu će se naći: FK Bosna Sema, FK Mladost Doboj Kakanj, FK Radnik Bijeljina, NK Široki Brijeg, NK Travnik, HŠK Zrinjski i FK Željezničar
22 je srijeda
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kup kup kup je nas!Historicar je napisao/la:Zimski prelazni rok 2014, Velkoski, Stojcev, Jajalo, Delac postali nasi clanovi, euforija, raja vrtila klip Jajala kako je zabio eurogol Nojeru.....sve bilo super, ovaj prelazni rok zavrsavamo sa igracem iz najgore ekipe nase jadne lige i anonimusom iz španske amaterske lige.![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Historicar je napisao/la:Zimski prelazni rok 2014, Velkoski, Stojcev, Jajalo, Delac postali nasi clanovi, euforija, raja vrtila klip Jajala kako je zabio eurogol Nojeru.....sve bilo super, ovaj prelazni rok zavrsavamo sa igracem iz najgore ekipe nase jadne lige i anonimusom iz španske amaterske lige.![]()
![]()
I normalno idemo na duplu krunu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma brate kopirao samo.. ali da, kup je uvijek srijedom.Esport je napisao/la:kinosvra je napisao/la:Mladost, travnik, bosna sema...ko godMortemHz je napisao/la:
U četvrtak, 22. februara 2017. godine u Hotelu "Park" u Vogošći održati će se izlačenje parova 1/4 finala Kupa Bosne i Hercegovine, sa početkom u 12 sati.
Podsjećamo, Fudbalski klub Sarajevo izborio je učešće u ovoj fazi takmičenja nakon što je naš klub prethodno savladao Kozaru i Bratstvo, a pored Bordo kluba u žrijebu će se naći: FK Bosna Sema, FK Mladost Doboj Kakanj, FK Radnik Bijeljina, NK Široki Brijeg, NK Travnik, HŠK Zrinjski i FK Željezničar
22 je srijeda
Ko je glasao da ostajemo bez trofeja i bez Evrope nek prestane pratiti fudbal i Sarajevo jer ocito veze snjim nema.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
meljovciZeroStyle je napisao/la:Ko je glasao da ostajemo bez trofeja i bez Evrope nek prestane pratiti fudbal i Sarajevo jer ocito veze snjim nema.
ZZ
- Evolution87
- Kontakt:
A niti jedan od trojice nije za prvih 11. Jedino Kova kroz neko vrijeme kad se vrati u pravu formu.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Poprilicno su podjednake 3 opcije 
Ovaj isti period, prije dvije godine. Euforija, svi sanjamo bolje Sarajevo i konacno da nas je sunce malo ogrijalo. Sad nece biti puno vise raje na Kosevu.
Raja voli Sarajevo, ali toj raji se mora nesto dati zauzvrat. Dokazali smo da nas ima, da smo najbrojnija skupina u drzavi.
Ne trazimo previse, ali ne zelimo ni amaterizam.
Raja voli Sarajevo, ali toj raji se mora nesto dati zauzvrat. Dokazali smo da nas ima, da smo najbrojnija skupina u drzavi.
Raja voli Sarajevo, ali toj raji se mora nesto dati zauzvrat. Dokazali smo da IH ima, da SU najbrojnija skupina u drzavi.Evander je napisao/la:Ovaj isti period, prije dvije godine. Euforija, svi sanjamo bolje Sarajevo i konacno da nas je sunce malo ogrijalo. Sad nece biti puno vise raje na Kosevu.
Ne TRAZE previse, ali ne ZELE ni amaterizam.
Ti ne ides na utakmice i ne racunas se kao nas.Sjedi kuci, vazda ce biti streama.
Dobro ponovio si 125 putaHistoricar je napisao/la:Zimski prelazni rok 2014, Velkoski, Stojcev, Jajalo, Delac postali nasi clanovi, euforija, raja vrtila klip Jajala kako je zabio eurogol Nojeru.....sve bilo super, ovaj prelazni rok zavrsavamo sa igracem iz najgore ekipe nase jadne lige i anonimusom iz španske amaterske lige.![]()
![]()
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 14 feb 2017, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Bez trofeja ostajemo sigurno, jer se sa bekicima, rustemovicem, saricem, hebibovicem i jednim napadacem trofeji ne osvajaju a evropu mozda i izborimo(zavisi kako konkurenti budu igrali). I da....nemam pojma o fudbalu.ZeroStyle je napisao/la:Ko je glasao da ostajemo bez trofeja i bez Evrope nek prestane pratiti fudbal i Sarajevo jer ocito veze snjim nema.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- franklampard8
- Kontakt:
bordoakapitar je napisao/la:Bez trofeja ostajemo sigurno, jer se sa bekicima, rustemovicem, saricem, hebibovicem i jednim napadacem trofeji ne osvajaju a evropu mozda i izborimo(zavisi kako konkurenti budu igrali). I da....nemam pojma o fudbalu.ZeroStyle je napisao/la:Ko je glasao da ostajemo bez trofeja i bez Evrope nek prestane pratiti fudbal i Sarajevo jer ocito veze snjim nema.
Vidjecemo ko je u pravu,ja mislim da ova ekipa moze do trofeja najmanje onog u prvenstvu nego uz jedno ili dva ciljana igraca moze i dosta u Evropi napraviti.Veliki potencijal posjeduje
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ne kontam sta sad spominjete velkoske, delace, jajala kad ste ljudima koji su ih doveli psovali sve po spisku i cekali dan da odu, eto ga otisli su sada imamo ovo sto imamo sto ne znaci da je losije od tog 2014 znavi samo da je drugacije a na kraju sezone cemo vidjeti da li je napredak ili vece sranje
- bordoakapitar
Ako si mislio na mene, ja sam svaku na AFH a imam pravo na svoje misljenje, svidjelo ti se ono ili ne. Volim Sarajevo svim srcem i pratim ga skoro 40 godina i imam pravo reci da je ovo najlosije Sarajevo ikad. Jedino ga Cala drzi u igri!franklampard8 je napisao/la:Haj vi samo dodjite na utakmicu ponekad i ne serite.
Cim ti nesto najavljujes nece to na dobro.Na kraju ni u Evropu necemo.Majkl je napisao/la:bordoakapitar je napisao/la:Bez trofeja ostajemo sigurno, jer se sa bekicima, rustemovicem, saricem, hebibovicem i jednim napadacem trofeji ne osvajaju a evropu mozda i izborimo(zavisi kako konkurenti budu igrali). I da....nemam pojma o fudbalu.ZeroStyle je napisao/la:Ko je glasao da ostajemo bez trofeja i bez Evrope nek prestane pratiti fudbal i Sarajevo jer ocito veze snjim nema.
Vidjecemo ko je u pravu,ja mislim da ova ekipa moze do trofeja najmanje onog u prvenstvu nego uz jedno ili dva ciljana igraca moze i dosta u Evropi napraviti.Veliki potencijal posjeduje
Sta reci osim da nisi najintelgentniji.ZeroStyle je napisao/la:Raja voli Sarajevo, ali toj raji se mora nesto dati zauzvrat. Dokazali smo da IH ima, da SU najbrojnija skupina u drzavi.Evander je napisao/la:Ovaj isti period, prije dvije godine. Euforija, svi sanjamo bolje Sarajevo i konacno da nas je sunce malo ogrijalo. Sad nece biti puno vise raje na Kosevu.
Ne TRAZE previse, ali ne ZELE ni amaterizam.
Ti ne ides na utakmice i ne racunas se kao nas.Sjedi kuci, vazda ce biti streama.
U sustini, dok je vecina ovdje vas palamudila, ja sam po gostovanjima isao. Vecini je problem u Zenicu otici a ne dalje.
Ovo ti mogu mnogi ovdje potvrditi.
Majkl je napisao/la:bordoakapitar je napisao/la:Bez trofeja ostajemo sigurno, jer se sa bekicima, rustemovicem, saricem, hebibovicem i jednim napadacem trofeji ne osvajaju a evropu mozda i izborimo(zavisi kako konkurenti budu igrali). I da....nemam pojma o fudbalu.ZeroStyle je napisao/la:Ko je glasao da ostajemo bez trofeja i bez Evrope nek prestane pratiti fudbal i Sarajevo jer ocito veze snjim nema.
Ti si identicno palamudio i prije godinu dana, uvjeravao kako imamo najkvalitetniju ekipu, kako se svi drugi raspoadaju....
Tvoje misljenje zaista nije kompetentno. Ljudi tvoje stavove uzimaju za oziljno, isto kao da neko kaze da mozemo uzeti Ligu prvaka.
P.S. Europa je realna, ne bi nam treba promaci, ali za trofej ova ekipa ima jako male sanse. Niti imamo kvalitet, niti imamo logistiku da se borimo protiv zakulisnih radnji, kojih ce sigurno biti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], teamnorth1989 i 12 gostiju.