Daj Bojana.Kawhi je napisao/la:Ja bih uzeo Ersana al ti nemam šta dati za njega.
P.S. Neće mi valjda i Love-u konstatovati neku misterioznu season-ending povredu?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Daj Bojana.Kawhi je napisao/la:Ja bih uzeo Ersana al ti nemam šta dati za njega.
Nevjerovatno sta ti se dešava :/jose je napisao/la:Daj Bojana.Kawhi je napisao/la:Ja bih uzeo Ersana al ti nemam šta dati za njega.
P.S. Neće mi valjda i Love-u konstatovati neku misterioznu season-ending povredu?
Je li te strah da te Željo ne pretekne?Tracy3McGrady je napisao/la:Nevjerovatno sta ti se dešava :/jose je napisao/la:Daj Bojana.Kawhi je napisao/la:Ja bih uzeo Ersana al ti nemam šta dati za njega.
Steph Curry MVP
Jel ti ovo realno?majestic24 je napisao/la:"
Ne mogu da te pratim ovo za sličnu statistiku, ne znam na koga sad mislišjose je napisao/la:Je li te strah da te Željo ne pretekne?Tracy3McGrady je napisao/la:Nevjerovatno sta ti se dešava :/jose je napisao/la: Daj Bojana.
Steph Curry MVP![]()
Pa imaju slicnu statistiku.
Ma mislio sam da me kritikuješ zbog toga što bih mijenjao Ersana za Bojana, kao što si me iskritikovao za trade Nurkić-Šarić.Tracy3McGrady je napisao/la: Ne mogu da te pratim ovo za sličnu statistiku, ne znam na koga sad misliš
ja sam mislio na povrede koje ti se dešavaju, zaista nevjerovatno.
A što se tiče želje, ne bojim se, jer ako me stigne onda očigledno nisam ni zaslužio da sacuvam status prvoligaša, jer je lik imao 0:10 čini mi se.
Kawhi je napisao/la:Jel ti ovo realno?majestic24 je napisao/la:"
Imam neku svoju računicu i ako Middleton opravda povjerenje bit ću u plusu 100%dema je napisao/la:Lillard za Teague. Nije mi jasno nikako
Želim ti da budeš u pravu i da ostaneš u ligiTracy3McGrady je napisao/la:Imam neku svoju računicu i ako Middleton opravda povjerenje bit ću u plusu 100%dema je napisao/la:Lillard za Teague. Nije mi jasno nikako
Steph Curry MVP
Hvala, bit će ovo neizvjesno do samog kraja, nešto mi govori da će vam trebati 2 nova komesara za slijedeću sezonu.dema je napisao/la:Želim ti da budeš u pravu i da ostaneš u ligiTracy3McGrady je napisao/la:Imam neku svoju računicu i ako Middleton opravda povjerenje bit ću u plusu 100%dema je napisao/la:Lillard za Teague. Nije mi jasno nikako
Steph Curry MVP
Ako hoces jednog ili svu trojicu od Reggie Jackson, Fournier i Barton pošalji mi ponudu.majestic24 je napisao/la:Ima li ko da bi pravio kakav trade?? Sad em nema 10 ak dana,pa da odradim to dok sam kod kuce
DirkKawhi je napisao/la:Iko voljan da tradea kakvog centra/visoko krilo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.