FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zlatnakoka
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlatnakoka » 13 feb 2017, 22:41

Sariel je napisao/la:dobro vece momci i drugovi, i ostali haha---
suljo ba ako citas ti s bio i osto fukara numero uno. i nema dalje.mozemo pricat o ovom i onom ,al fakt je fakat. :thumbup: :salut:
nista ove pripreme ne govore... jesmo slabiji s kadrom u odnosu na prije pola godine,al dal cemo bit efikasiniji ili neefikasniji vrijeme ce pokazat....
ja se nadam efikasniji..
jer **** zajebanciju, kad su bodovi u pitanju.
a i prva je kaknjevcima,kaknjašima,kaknjama,kakanjicama? kako jebote :lol:
s priprema dobro izgledaju.
vidicemo.
Kakanjcima.
Danas na tusnju istovremeno radile 3 masine.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 feb 2017, 22:45

zlatnakoka je napisao/la:
Sariel je napisao/la:dobro vece momci i drugovi, i ostali haha---
suljo ba ako citas ti s bio i osto fukara numero uno. i nema dalje.mozemo pricat o ovom i onom ,al fakt je fakat. :thumbup: :salut:
nista ove pripreme ne govore... jesmo slabiji s kadrom u odnosu na prije pola godine,al dal cemo bit efikasiniji ili neefikasniji vrijeme ce pokazat....
ja se nadam efikasniji..
jer **** zajebanciju, kad su bodovi u pitanju.
a i prva je kaknjevcima,kaknjašima,kaknjama,kakanjicama? kako jebote :lol:
s priprema dobro izgledaju.
vidicemo.
Kakanjcima.
Danas na tusnju istovremeno radile 3 masine.
ma znam zezam da ne kajem zajebavam...
al crvena legija kako vec... **** te isto ulemek :lol: :evil:
plus 2 za odvoza... dakle 5 :opaopa:
ide ideeeee,sreca nema nikakih instalacija ipod...
pa ide brzo ba...

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 13 feb 2017, 23:24

http://www.****/vijest/potvreno-pi ... -km-235953
ne znam je l' mi drago jer je Husarin, ili mi je žao jer je dobar igrač..
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 13 feb 2017, 23:46

NKMramor je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Sutra biti ili ne biti, nadamo se da cemo pobjediti u izuzetno bitnoj pripremnoj utakmici koja nam nosi 10 bodova u prvenstvu u slucaju pobjede, a -5 u slucaju poraza. Po nekim racunicama pobjeda od 2 gola razlike sutra, nas vraca u zdrijeb za kup, ali nije jos sigurno

Sutra ili nikada :pray:
Da postavimo ovako... Sutrašnja utakmica će kao generalka pokazati gdje smo i šta smo u radili u odnosu na period "juli" kad' smo igrali utakmice EL, tj. koliko smo slabiji/jači u odnosu na prvi dio prvenstva. Ako se jedna ekipa poput Chikhure poigra sa nama (izbacio ih je Zimbru, dozvolit ćeš mrtva ekipa) a mi na ljeto namučili Beitar koji je i dalje solidan u jačem prvenstvu od našeg, onda se ne može reći da smo jači nego što smo bili na jesen. Uzmi u obzir da još x faktora uzima dio u konačnom plasmanu na tabeli (širina rostera, kartoni, povrede, suđenje) i mi smo care moj do vrata u blatu. Ne kažem da je 100% nedostižna, al' dobro valja zapet da du.pe vidi Evrope. :D Tim više što nam se protivničke ekipe neće namjestit' same da ih nag.uzimo i uzmemo im bodove. ;)
zar nije 15. utakmica :?: :?: :?:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 13 feb 2017, 23:59

15. je utakmica nije sutra. Ode Hajdarevic, al nam vole klub nasa djeca to je strasno...

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 14 feb 2017, 00:18

benTzley je napisao/la:15. je utakmica nije sutra. Ode Hajdarevic, al nam vole klub nasa djeca to je strasno...
Lakija malo prenijelo... :rol: :rol: Pročitao na insta da je sutra utakmica i tako mi i ostalo u glavi. :lol: :lol:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 feb 2017, 00:22

28 000 KM. ODLIČNO. Pa to je za 28 000 KM više nego što smo dobili za Pirića, Zebu, Govedaricu, Karića, Džidića, Kostića i Mehidića. Zajedno.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 14 feb 2017, 00:28

wobly92 je napisao/la:28 000 KM. ODLIČNO. Pa to je za 28 000 KM više nego što smo dobili za Pirića, Zebu, Govedaricu, Karića, Džidića, Kostića i Mehidića. Zajedno.
:lol: :clap: ima i toga, bolje nam je da se okrenemo prodaji juniora to nam izgleda bolje ide :D

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 14 feb 2017, 00:29

Kad budemo normalan klub gdje se zna ko je gazda ovakve stvari nam se neće dešavat i ovakve hijene tipa husara se neće motat oko kluba. Plus status omladinskih selekcija kao zasebnih organizacija je najveća glupost koju je neko smislio u našem klubu, tu je najveći haos vazda bio :problem: :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 feb 2017, 00:31

Ma necemo mi biti nikada normalan klub.

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 14 feb 2017, 00:37

wobly92 je napisao/la:28 000 KM. ODLIČNO. Pa to je za 28 000 KM više nego što smo dobili za Pirića, Zebu, Govedaricu, Karića, Džidića, Kostića i Mehidića. Zajedno.
E sad meni nije jasno jel te pare idu Slobodi ili Slobodi1919 il kako vec?

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 14 feb 2017, 00:52

Ovde Spaha kaze da se zadnja pripremna igra sutra a na oficijalnoj stranici na onom posteru pise 15.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 feb 2017, 00:54

zlatnakoka je napisao/la:
E sad meni nije jasno jel te pare idu Slobodi ili Slobodi1919 il kako vec?
Slobodi 1919.
I prije smo koristili taj racun ali fazon je u tome sto neko moze reci nemamo mi sa vama nista nedamo pare.
Jer 1919 je potpuno pravno nezavisan subjekat od FK Sloboda.Presli smo to sto puta da se ne ponavljamo.
To je jedan od gorucih problema kluba,taj omladinski pogon.
Nakon potpisa reprograma to je prioritet da se rijesi i ta djeca vrate pod nasu kontrolu.
Medjutim kada ovdje pises o tome i stvarima koje treba pod hitno rijesiti da bi koliko toliko licili na klub,i da nam se ne smije cijela drzava,ide spika prosipa se negativa i td.
Ja ruzne rijeci za Vladu i igrace nisam napisao i ukoliko ne izgubimo u Kaknju ja sam uvjeren da idemo u evropu a trehne li Celik Zrinju sve opcije su moguce.
Medjutim treba yebiga uporedo sa prvim timom graditi i klub,korak po korak.
Ja sam Azmira smatrao ozbiljnijim covjekom ali i on je radio strasne stvari.
Gledalo se kroz prste zbog njegove finansijske moci i zelje za trofejom i nekim uspjehom.
Otisao je ok yebi ga ali trebamo graditi klub da vise ne zavisimo ili sto manje zavisimo od takvih kao on ako hocemo gradski klub.
Ako pak hocemo nesto drugo mjenjaj statut trazi investitora privatizuj radi nesto.Jer mi smo u medjuprostoru,ni tamo ni vamo.
Evo i jedinstvo mjenja statut moguce arapi da ih preuzmu. I ako bude to odose i oni iznad nas a nama ce faraon i dalje da prodaje maglu. Upravljacka prava imao bi grad Bihac i investitor.
Zar nije Azmir to isto ponudio u jednom momentu,kako za stadion da Sloboda i Grad budu suvlasnici tako i za klub....Njima to nije problem samo daj ulozi pare,dok dok Josipu Brozu Imamovicu jeste.
Svi svataju bez novca ne ide,privatnog kapitala....
Samo nas faraon yebe sa "bratstvom i jedinstvom"i parolom sve je nase (ali u gurcu)pa makar i truhlo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 14 feb 2017, 01:20

benTzley je napisao/la:

Ovde Spaha kaze da se zadnja pripremna igra sutra a na oficijalnoj stranici na onom posteru pise 15.
14. je... :crazy: :rol: :facepalm:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 14 feb 2017, 02:15

HElo je napisao/la:Ma kakva borba za cetvrto mjesto i evropu ja cvrsto vjerujem da cemo se boriti za titulu, bez zahebancije :mrgreen:
+1
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 14 feb 2017, 07:53

solinas je napisao/la: Slobodi 1919.
I prije smo koristili taj racun ali fazon je u tome sto neko moze reci nemamo mi sa vama nista nedamo pare.
Jer 1919 je potpuno pravno nezavisan subjekat od FK Sloboda.Presli smo to sto puta da se ne ponavljamo.
To je jedan od gorucih problema kluba,taj omladinski pogon.
Nakon potpisa reprograma to je prioritet da se rijesi i ta djeca vrate pod nasu kontrolu.
Medjutim kada ovdje pises o tome i stvarima koje treba pod hitno rijesiti da bi koliko toliko licili na klub,i da nam se ne smije cijela drzava,ide spika prosipa se negativa i td.
Ja ruzne rijeci za Vladu i igrace nisam napisao i ukoliko ne izgubimo u Kaknju ja sam uvjeren da idemo u evropu a trehne li Celik Zrinju sve opcije su moguce.
Medjutim treba yebiga uporedo sa prvim timom graditi i klub,korak po korak.
Ja sam Azmira smatrao ozbiljnijim covjekom ali i on je radio strasne stvari.
Gledalo se kroz prste zbog njegove finansijske moci i zelje za trofejom i nekim uspjehom.
Otisao je ok yebi ga ali trebamo graditi klub da vise ne zavisimo ili sto manje zavisimo od takvih kao on ako hocemo gradski klub.
Ako pak hocemo nesto drugo mjenjaj statut trazi investitora privatizuj radi nesto.Jer mi smo u medjuprostoru,ni tamo ni vamo.
Evo i jedinstvo mjenja statut moguce arapi da ih preuzmu. I ako bude to odose i oni iznad nas a nama ce faraon i dalje da prodaje maglu. Upravljacka prava imao bi grad Bihac i investitor.
Zar nije Azmir to isto ponudio u jednom momentu,kako za stadion da Sloboda i Grad budu suvlasnici tako i za klub....Njima to nije problem samo daj ulozi pare,dok dok Josipu Brozu Imamovicu jeste.
Svi svataju bez novca ne ide,privatnog kapitala....
Samo nas faraon yebe sa "bratstvom i jedinstvom"i parolom sve je nase (ali u gurcu)pa makar i truhlo.
+100000 svaka cast, potpisujem od rijeci do rijeci
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Brdo1919
Kontakt:

Post Postao/la Brdo1919 » 14 feb 2017, 08:00

Ajde sada ozbiljno da prestanemo ovu temu zagadjivati politikom i da se posvetimo klubu. Moderatori su nam za te pizdarije otvorili temu TZ chat, pa mozemo tamo tabiriti od jutra do sutra.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 14 feb 2017, 08:16

.. Sloboda 1919 obrće fine pare a troškova smiješnih. Plaćaš članarinu od 45,00 KM, dolazio ti ili ne dolazio na trening (ako ima opravdanja). Ima tu bruka djece, koriste infrasturu grada . . . ma milina . . . oprema kad se kupuje, Boga pitaj kakvim to kanalima ide i koje tu dobar. Daš 250,00 KM i za to ti NEĆE da daju priznanicu (ovo je ozbiljno). Ne možeš ići na turnire ako nemaš opreme i prinuđen si kupiti opremu ako misliš napredovati i da te ima. Sad zamislite koliko je to djece i x oprema x članarina. . .ma što bi ulazili u sastav Slobode, kad im je ovako predobro . .

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 feb 2017, 08:39

Jel' danas ta tekma il' sutra ....U Koliko je sati
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 feb 2017, 09:50

Brdo1919 je napisao/la:Ajde sada ozbiljno da prestanemo ovu temu zagadjivati politikom i da se posvetimo klubu. Moderatori su nam za te pizdarije otvorili temu TZ chat, pa mozemo tamo tabiriti od jutra do sutra.
Ko pise o politici :?:
Sloboda je udruzenje gradjana znaci gradski klub,htjeli to ili ne,dokle god je tako,ovdje ce se pisati o Gradu,i njegovim vlastodrscima kao i gradonacelniku.U sklopu teme Sloboda naravno.
Ako ti se ne svidja preskoci post imas opciju "ignore"braca i udri.
Ako je taj post i to sto si napisao jedini komentar na CINJENICE koje sam argumentovano napisao,a ti u cijelom postu registrovao samo faraona druze onda smo kao narod u vecem gurcu nego sto sam mislio. :crazy:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 9 gostiju.