Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

BadrHari
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la BadrHari » 13 feb 2017, 21:56

Ustanik8SB8 je napisao/la:Tek mi sad ništa nije jasno. Imamo svega 5-6 stadiona koji na nešto liče a sto različiti varijanti sam pročitao od vas nekoliko. :roll: :roll: :lol: :lol: :crazy:
Imas cetvrtu kategoriju kao najvisu, po kojoj trebas imati nekih sitnica i previše da bi ijedan naš stadion ikad to zadovoljio. Kad citas prakticno samo Allianz Arena ti pada napamet da ispunjava sve. Tako da će u BiH vjerovatno ostati kategorije 3, s tim da će onaj najušminkaniji stadion moći ugostiti Evropu ( grupnu fazu, ne pretkola ). Tu je Zenica najbliža četvrtoj, pa Pecara ja mislim.
Opet to onaj forumas @AnelZ najbolje zna
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 13 feb 2017, 21:58

Ustanik8SB8 je napisao/la:
Imaš li neke info za ostale stadione u državi?
Ne znam, jedino vidim da je siroki drugo pretkolo igrao na pecari, a godinu prije toga trece pretkolo protiv Udinesea na Bilinom Polju, pa sad jel se promjenilo nisam pratio.

Radnik je igrao u Banja Luci, Sloboda Bilino Polje, Koševo ima do playoffa, dalje bi morali u Hrvatsku ici

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 13 feb 2017, 22:00

SemirSema je napisao/la:
Ne znam, jedino vidim da je siroki drugo pretkolo igrao na pecari, a godinu prije toga trece pretkolo protiv Udinesea na Bilinom Polju, pa sad jel se promjenilo nisam pratio.

Radnik je igrao u Banja Luci, Sloboda Bilino Polje, Koševo ima do playoffa, dalje bi morali u Hrvatsku ici
Da, dobili smo 3. kat. I tada protiv Udiensea bio upitan zid jedan, tj 15-20cm istog. Sve je to riješeno još i tada, al nam nisu dali na Pecari.
NK Široki Brijeg

Ustanik8SB8
Kontakt:

Post Postao/la Ustanik8SB8 » 13 feb 2017, 22:01

SemirSema je napisao/la:

Da li je po novim pravilima da se igra na najboljem stadionu u državi (koliko sam ja pratio). To za RH ili eventualno Srbiju je prije bilo ali koliko znam to je promijenjeno. Ako se ne varam tako bi trebalo biti. :D
Znoj štedi krv!

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 13 feb 2017, 22:04

Da li je po novim pravilima da se igra na najboljem stadionu u državi (koliko sam ja pratio). To za RH ili eventualno Srbiju je prije bilo ali koliko znam to je promijenjeno. Ako se ne varam tako bi trebalo biti. :D
Ne znam, nije davno priča bila da bi se grupna faza morala igrati negdje drugo po trenutnom stanju, jer kako je krenulo na Koševu će se morati raditi i za ova pretkola

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 13 feb 2017, 22:08

Dugo vremena nije bila ovako izjednacena i zanimljiva liga,sto za opstanak,sto za prvaka.Trebala bi i posjeta biti znatno veca,nego u jesenskom dijelu.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 13 feb 2017, 22:15

Ovog proljeća će biti oboreni svi rekordi posjećenosti BH lige zadnjih 10 godina sigurno. Željo, Čelik, pa i ostali će dodatno dići kriterije, probuditi takmičenje između navijačkih skupina i u tom segmentu. Biće dosta punih stadiona...

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 13 feb 2017, 22:19

Na Pecari se mogu 100% igrati SVA pretkola (sve do grupne faze).
...

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 13 feb 2017, 22:20

Posjećenost će se povećati, ali da će biti nešto spektakularno NEĆE.
Moja predviđanja - Koševo prosjek u ligi za prvaka - 8.000 gledalaca, Grbavica 7.000 gledalaca, Mostar 5.000 gledalaca, Tuzla 4.000, Široki Brijeg 3.000, Radnik 2.000 gledalaca... Mislim da će ti klubovi biti u ligi za prvaka... A što se tiče Čelika očekujem u prvoj utakmici protiv Zrinjskog 10.000 Robijaša, poslije će posjećenost pasti, ali svaku utakmicu će biti minimalno 3.000 Zeničana na utakmici zeničkog Čelika. :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 13 feb 2017, 22:38

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Posjećenost će se povećati, ali da će biti nešto spektakularno NEĆE.
Moja predviđanja - Koševo prosjek u ligi za prvaka - 8.000 gledalaca, Grbavica 7.000 gledalaca, Mostar 5.000 gledalaca, Tuzla 4.000, Široki Brijeg 3.000, Radnik 2.000 gledalaca... Mislim da će ti klubovi biti u ligi za prvaka... A što se tiče Čelika očekujem u prvoj utakmici protiv Zrinjskog 10.000 Robijaša, poslije će posjećenost pasti, ali svaku utakmicu će biti minimalno 3.000 Zeničana na utakmici zeničkog Čelika. :bih:
drug neki ne mogu toliko skupit na proslavi titule, a kamol da ih u prosjeku toliko dolazi :lol:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 13 feb 2017, 22:43

BadrHari je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Posjećenost će se povećati, ali da će biti nešto spektakularno NEĆE.
drug neki ne mogu toliko skupit na proslavi titule, a kamol da ih u prosjeku toliko dolazi :lol:
Care opet će skoro svako kolo biti derbi. Možda sam preambiciozan, ali šta ćeš, takav sam inače. haha
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 13 feb 2017, 22:47

Pa u Zenici će biti veći prosjek nego li kod nekih u borbi za evropu i titulu, realno govoreci

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 13 feb 2017, 22:50

Teško imati veći prosjek od fukara, mamurnih pandi i incidenata

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 feb 2017, 22:53

SemirSema je napisao/la:Teško imati veći prosjek od fukara, mamurnih pandi i incidenata
Sloboda 14/15 -cetvrta posjeta od 16 ekipa
15/16- treca posjeta od 16 ekipa
16/17 -treca posjeta u 18 kola

O cemu ti pricas glavonja?

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 13 feb 2017, 22:54

tuzlak1987 je napisao/la:
SemirSema je napisao/la:Teško imati veći prosjek od fukara, mamurnih pandi i incidenata
Sloboda 14/15 -cetvrta posjeta od 16 ekipa
15/16- treca posjeta od 16 ekipa
16/17 -treca posjeta u 18 kola

O cemu ti pricas glavonja?
Opa, počeli smo se vrijeđati

:urnebes: :urnebes:

Vidi ga hvali se a konkurencija mu mamurne pande i incidenti

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 feb 2017, 22:58

Convicts1988 je napisao/la:Pa u Zenici će biti veći prosjek nego li kod nekih u borbi za evropu i titulu, realno govoreci
Nije to tesko i pored toga sto vam je ova polusezona haman bila bez navijaca. Zrinjskom je prosjek oko 2K, Slobodi malo jaci i to je to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 14 feb 2017, 00:20

Kategorije stadiona u BiH (najniza kategorija je 1, najveca 4):

Bilino Polje - 3 (sve utakmice)
Gradski Stadion Banja Luka, Pecara, Koševo - 3 (prvo, drugo i trece pretkolo Lige Prvaka; sva pretkola Lige Evrope)
Bijeli Brijeg, Grbavica - 2 (prvo i drugo pretkolo Lige Prvaka i Lige Evrope)
Ostali nisu kategorizovani

Bilino Polje moze organizovati sve utakmice iako jos uvijek nije stadion cetvrte kategorije jer je ubjedljivo najblizi tome te UEFA nalaze da ako zaista nema niti jedan stadiona koji ispunjava najvise standarde da ce se utakmice igrati na stadionu koji je najblizi tome kako bi se izbjeglo da klub mora igrati u drugoj drzavi. Iskljucivo ako je i najbolji stadion neadekvatana UEFA ce primorati ekipu da igra u drugoj drzavi na adekvatnom stadionu po licnom izboru kluba. Kosevo je najvise pod pritiskom da odrzi trecu kategoriju te je potrebno sminkanje svake godine da se odrzi status. Grbavica se pokusava da dovede do trece kategorije, ali ne vidim inicijativu od strane kluba da se to desi do ljeta (najvise je potrebno da se jos vise mjesta odvoji za VIP i medije na tribinama i poveca kapacitet za njih u podtribinskim prostorijama).

P.S. stadion kategorije cetiri moze organizovati sve klupske utakmice pod otkriljem UEFA osim finala.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 feb 2017, 00:48

U zenici ce sve bit nafurno neko kratko vrijeme i opet ce vas neko spustit na zemlju ko onda mi u kupu i opet ce se pocet je.bavat majke, a prosjek vratit u okvire Premijer lige BiH :D nije fkt provokacija nego realan post
=\_1921_/=

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 14 feb 2017, 05:05

invincible1921 je napisao/la:U zenici ce sve bit nafurno neko kratko vrijeme i opet ce vas neko spustit na zemlju ko onda mi u kupu i opet ce se pocet je.bavat majke, a prosjek vratit u okvire Premijer lige BiH :D nije fkt provokacija nego realan post
Slazem se donekle stobom da nedaj boze ako nas krene lose da ce padat publika to je realno al da ce it jbavanja majko i to e to sigurno nece bit pa mi smo se borili za ove ljude nove za statut 2.5 godine bojkotovali tekme..Hocu rec da i ako krene lose i nedaj boze ispadnemo nisu krivi ovi ljudi novi nego prijasnji rad tj nerad kriminal lopovluk i politikaal ja sam ubijedjen bez problema da ce mo ostat u ligi i cak anulirat Jajce nakon 4 kola i u borbi za opstanak godtovanja imamo VITEZ KAKANJ TRAVNIK dje smo fakticki domacin pa reko bi cak i Olimpiku tu je nasa najveca prednost i naravno uz borbu veliku igraaca..Al prosjek u Zenici ce uvjek bit jedan od najposjecenijih stadiona realno ...

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 14 feb 2017, 06:16

MortemHz je napisao/la:
Convicts1988 je napisao/la:Pa u Zenici će biti veći prosjek nego li kod nekih u borbi za evropu i titulu, realno govoreci
Nije to tesko i pored toga sto vam je ova polusezona haman bila bez navijaca. Zrinjskom je prosjek oko 2K, Slobodi malo jaci i to je to.
Teško da će se i ovaj prosjek od 2 000-2 500 u Mostaru održati, iz jednog jednostavnog razloga-ko god ima HR papire (a imaju gotovo svi) pobježe glavom bez obzira iz ove zemlje, pogotovu mlada populacija, ljudi između 20 i 30 godina života...to je poprimilo razmjere egzodusa...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.