zlatnakoka je napisao/la:wobly92 je napisao/la:28 000 KM. ODLIČNO. Pa to je za 28 000 KM više nego što smo dobili za Pirića, Zebu, Govedaricu, Karića, Džidića, Kostića i Mehidića. Zajedno.
E sad meni nije jasno jel te pare idu Slobodi ili Slobodi1919 il kako vec?
Slobodi 1919.
I prije smo koristili taj racun ali fazon je u tome sto neko moze reci nemamo mi sa vama nista nedamo pare.
Jer 1919 je potpuno pravno nezavisan subjekat od FK Sloboda.Presli smo to sto puta da se ne ponavljamo.
To je jedan od gorucih problema kluba,taj omladinski pogon.
Nakon potpisa reprograma to je prioritet da se rijesi i ta djeca vrate pod nasu kontrolu.
Medjutim kada ovdje pises o tome i stvarima koje treba pod hitno rijesiti da bi koliko toliko licili na klub,i da nam se ne smije cijela drzava,ide spika prosipa se negativa i td.
Ja ruzne rijeci za Vladu i igrace nisam napisao i ukoliko ne izgubimo u Kaknju ja sam uvjeren da idemo u evropu a trehne li Celik Zrinju sve opcije su moguce.
Medjutim treba yebiga uporedo sa prvim timom graditi i klub,korak po korak.
Ja sam Azmira smatrao ozbiljnijim covjekom ali i on je radio strasne stvari.
Gledalo se kroz prste zbog njegove finansijske moci i zelje za trofejom i nekim uspjehom.
Otisao je ok yebi ga ali trebamo graditi klub da vise ne zavisimo ili sto manje zavisimo od takvih kao on ako hocemo gradski klub.
Ako pak hocemo nesto drugo mjenjaj statut trazi investitora privatizuj radi nesto.Jer mi smo u medjuprostoru,ni tamo ni vamo.
Evo i jedinstvo mjenja statut moguce arapi da ih preuzmu. I ako bude to odose i oni iznad nas a nama ce faraon i dalje da prodaje maglu. Upravljacka prava imao bi grad Bihac i investitor.
Zar nije Azmir to isto ponudio u jednom momentu,kako za stadion da Sloboda i Grad budu suvlasnici tako i za klub....Njima to nije problem samo daj ulozi pare,dok dok Josipu Brozu Imamovicu jeste.
Svi svataju bez novca ne ide,privatnog kapitala....
Samo nas faraon yebe sa "bratstvom i jedinstvom"i parolom sve je nase (ali u gurcu)pa makar i truhlo.